Gammo, nie wiem czy to SKS, czy coś się wkrada jak piszemy dużo, ja w końcu napisałam w word i wkleiłam tutaj
Gammo, nie wiem czy to SKS, czy coś się wkrada jak piszemy dużo, ja w końcu napisałam w word i wkleiłam tutaj
Witam. Nie wiem dlaczego mi ciagle wychodzi, ze mam odpowiedz z cytatem, chociaż ten cytat ni jak ma się do mojej wypowiedzi.
Chcialam się przywitać i napisac Wam fajny przepis na jajka faszerowane, wyprobowalam swietnie smakuje
Ugotowac jajka, przepolowic wzdłuż i wyjac zoltka, następnie pokroić drobno szczypiorek i rzodkiewke, dodac troszkę jogurtu i wszystko wymieszać, doprawić, dietetyczne i smaczne.
Lece Milej niedzieli
Bozenko- to co ci sie przydarza czyli pojawienie sie cytatu w tekscie- to akurat da sie latwo wyjasnic. Prawdopodobnie zeby napisac posta zamiast "odpowiedz w tym watku" naciskasz "odpowiedz z cytatem".
Co do wyslania posta w eter kazdemu sie moze zdarzyc...i mi rowniez przytrafia sie to od czasu do czasu. Ja mimo tego nigdy nie pisze w Wordzie- bo jestem na to za leniwa.
Ewuniu dzieki za przepis na kapustke. Na pewno skorzystam -choc musze przyznac, ze rozleniwilam sie ostatnio okrutnie. I nic mi sie nie chce! Ani piec, ani gotowac ani robic przetworow!Ani chybi Wechseljahre!
![]()
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 01-02-2015 o 16:58
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]