Przeswietlenie wyszło ok :)
Wersja do druku
Przeswietlenie wyszło ok :)
Sabinko, super jeden kłopot z głowy :money:
sabinko-czyli mniej stresu, mniej jedzenia!!!!
jolaaaa!!! co slychac?
jesli chodzi o rakiety, to startuja "bez przerwy" z wielu miejsc, panstw. pare dni temu np. wyleciala w kosmos rakieta niosaca 14 satelit z roznych panstw: usa, szwecja,norwegia itd. wystrzelona z Indii. To jest przede wszystkim wielki biznes.
USA ciagle cos kombinuje w kosmosie, teraz np. przygotowuja rakiete, ktora ma za cel dotrzec na orbite Marsa-wyleci w przyszlym tygodniu z super ladunkiem-nowoczesna, wisniowa Tesla. samochodem, ktory wart jest 200 tys.dol. i bedzie w sprzedazy dopiero w 2020r. z tego co pamietam bedzie sie krecil po orbicie marsa przez miliard lat. jest to proba przed wlasciwym lotem i ladowaniem na marsie za kilka lat.
na tym koncze doniesienia z kosmosu.
ciao, ciao
ps, mnie to naprawde kreci,,,,,:):)
Załącznik 41365
Dzień dobry :) W tym tygodniu zgubiłam 900 gram, a nawet przez chwilę widziałam 1 kg... itd, do celu.
Jak Gwiezdne wojny, to tylko w 3 D :D
Udanej soboty :)
Dzień dobry:)
Kalahari podobają mi się te twoje zainteresowania, skąd czerpiesz informacje - tv, Internet, specjalistyczna prasa?
No niby mniej stresu mniej jedzenia ale i mnie niestety nie zawsze to idzie w parze...kiedy przylatujesz do Polski i na ile?
Agnieszko no niby jeden problem z głowy bo z plucami w porządku ale kaszel dalej jest.... Bardzo się bałam prześwietlenia klatki piersiowej bo dawno nie miałam a poza tym jak kaszel to jakaś obawa, że to mogła być gruźlica albo jakieś raczysko:(
No ale jest czysto :)
Gwiezdne wojny to nie moje ani J. klimaty ale wlasnie wczoraj doszliśmy do wniosku, że dawno nigdzie nie byliśmy, no ale jak tu pójść gdzieś z moim kaszlem? Raz jest byle jak a czasem prawie w ogóle nie kaszle....
Agnieszko gratuluję spadku, idziesz jak burza :)
Rozumiem, że film obejrzałeś w 3D i że bardzo ci się podobał, na pewno efekty były super :)
Maniusiu udanej wyprawy po samochód, oby był piękny, w świetnym stanie i tani:)
Sabinko, trochę pogrzebałam w necie nt Twojego kaszlu, i piszą tam różne mądre rzeczy :mdr:, a w wielu odpowiedziach pojawia się sugestia, że może to być na tle nerwowym. Wiesz na zasadzie- kaszlesz, denerwujesz się tym, badasz, nie ma przyczyny, nakręcasz się, że nic nie pomaga i jeszcze więcej kaszlesz.Sugerują, żeby to sprawdzić biorąc zwykłe środki uspokajające- ziołowe. Może spróbuj, co Ci zależy :)
Gwiezdne wojny, to też nie moja bajka, ale widziałam wszystkie części, więc jak nie zobaczyć kolejnej :mdr:Specjalnie wybraliśmy 3d, żeby przynajmniej się nie nudzić, i powiem Ci, że te 2,5 godziny szybko minęły i nawet się nie nudziłam, choć w tym filmie zawsze jest ten sam, przewidywalny schemat.
Dzięki Agnieszko za zainteresowanie się moim problemem, czytam też różne informacje i też wpadło mi że może to być kaszel na tle nerwowym, sama już nie wiem, w zasadzie środków uspokajających ziołowych nigdy nie próbowałam, może warto sprobowac, z pewnością nie zaszkodzą, spróbuję z tą dietą zgodną z moją grupą krwi i na zasadzie wykluczania pewnych produktów bo do alergologa niby mam skierowanie ale muszę się zorientować jakie są terminy...
Na dzisiaj i na jutro robię notki wolowe, sama nie kupuję wołowiny, jem ją tylko w Anglii bo oni nie jedzą wieprzowiny ( za to jedzą jagniecine której u nas nie ma a ja bardzo lubię ), zaczęłam też pić wodę z octem jabłkowym.
No miały być bitki wołowe a nie notki...Tak to jest jak się pisze z telefonu i nie sprawdza :)
Sabinko dieta na pewno nie zaszkodzi a jak pomoże to tylko się cieszyc, mam nadzieję że tobie pomoże, a tabletki ziołowe jak sugeruje Agnieszka tez można sprawdzić
Auto kupilam, cena nie była wygórowana, noa ale dwa tysiące wyższa jak to poprzednie, ale stan jest idealny bardzo zadbane, czyściutkie, nie poobdzierane, tylko w jednym miejscu coś widać. Mam nadzieję że posłuży.
Agnieszko - gratuluję
Maniusiu gratuluje nowego autka, szybko się zdecydowaliście i oby się udał zakup :)