1 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Czesc, dzisiaj wczesna pobudka (jak dla mnie oczywiście ;) ). Dzień Orkiestrowy, więc zaraz się zbieramy, by ich wesprzeć. Jesteśmy z WOSP od samego początku i niech się dzieje :money:.
Agnieszko, widzę że kusisz nie tylko kawką, ale i słodkościami :mdr:. Skoro już tak wcześnie zasiadłam, to dodatkowo i dla odmiany zaproponuję jeszcze herbatkę :).
Załącznik 41377
Jola, najważniejsze że dochodzisz już do zdrowia.
A propos filmów i Orkiestry, to właśnie przypomniało mi się, że wystawili też na licytację tą czerwoną, fruwającą suknię i sweter ze świecącym Mikołajem :).
A teraz już się zbieram i życzę wszystkim miłej niedzieli :D.
Ta suknia i sweter to oczywiście z filmu Listy do M 3 :)
1 załącznik(ów)
Krysiu, ja też już zwarta i gotowa i z gotówką w garści maszeruję na ulicę- oby się dużo nazbierało, bo w moim szpitalu ,jak mówiła mi znajoma pielęgniarka, jest sporo braków. Wszyscy mają nadzieję na nowy sprzęt w tym roku :)
Załącznik 41378
A Gruszka, jak poszła do tego fryzjera, to do dziś nie wróciła...:beurk:
I my też się wybieramy na miasto
Kasiu Sucharek wraca we wtorek do pracy . jest dobrze i oby tak zostało. Ten ruski doktor to cudotwórca.
W ogóle on ma takie fajne podejście. Np. mówi że jak si dla kogoś gotuje to trzeba z miłością, bo jak się gotuje ze złością to takie jedzenie szkodzi. I chyba coś w ty jest !
Dzień dobry:)
Maniusiu mówisz, że trzeba gotować z miłością? tak będę robić od dzisiaj:) z miłością dla J., z miłością dla siebie, może kaszel mi minie:)
próbuję trzymać się tego co mi wolno a wykluczać czego mi nie wolno ( mówię o jedzeniu ) a kaszel dalej jest...
Jolinko dobrze, że zdrowiejesz i mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej :)
też mamy zamiar wspomóc dzisiaj orkiestrę bo jakżeby inaczej, w jednej z pierwszych orkiestr, kiedy jeszcze chodziło się po domach wolontariuszka była moja córka ale było to wiele wiele lat temu...
Gruszka albo tak pięknie wygląda w nowej fryzurze, że nie chce nas przycmic swoją urodą albo fryzura tak się nie udała, że wstydzi się pokazać:) tak czy owak nie ma jej jakoś długo. .....
Krysiu mam nadzieję, że wczorajsza rocznica się udała i jedzonko było pyszne:)
Kasiu te informacje o ludziach z grupą krwi B to chyba o jakichś innych, niekoniecznie o mnie, chociaż może niektóre cechy można by przy pasować.
Maniusiu czy twój Sucharek to taki typowy mężczyzna? chory mężczyzna? bo chorzy mężczyźni bywają bardzo marudni i nie wytrzymali na ból a twój jakby nie było długo był na tym zwolnieniu:)
Agnieszko mam nadzieję, że dużo fajnych przepisów znalazłaś na stronce którą podałam:)
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
próbuję trzymać się tego co mi wolno a wykluczać czego mi nie wolno ( mówię o jedzeniu ) a kaszel dalej jest...
Jolinko dobrze, że zdrowiejesz i mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej
Sabinko takie naturalne metody wymagają czasu aby był efekt, więc cierpliwości
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Maniusiu czy twój Sucharek to taki typowy mężczyzna? chory mężczyzna? bo chorzy mężczyźni bywają bardzo marudni i nie wytrzymali na ból a twój jakby nie było długo był na tym zwolnieniu
Raczej nie ma takich typowych objawów, ale jak to córka nazwała wystąpił "objaw odstawienia pracy", więc jest dość marudny
No my już po Orkiestrze, miałam okazje wrzucić do puszki samemu prezydentowi :) ale dzieciaczkom tez :)
No u nas jak na razie wiele się nie dzieje, jest parę straganów, grają jakieś drzyryje dosłownie 1, jest kilka karuzel i grochówka wojskowa. I to wszystko. Poza ty bardzo wije i jest dość nieprzyjemnie. wrzuciliśmy do puszek wypiliśmy po kawce w kawiarni i wróciliśmy zatem.
ciao, slonce mi swieci prosto w oczy i widze ...brudne szyby w oknie...ktore po latach sie rozhermetyzowaly i nijak nie mozna ich umyc. ale mniejsza z tym....
a wracajac do moich zainteresowan, to najbardziej od zawsze kreci mnie muzyka-jazzzzz, rock. wlasnie wybieram sie na lipcowy koncert w rzymie rogera watersa....pink floyd
z moim dzieckiem-o dziwo nie protestowal...:)