Strona 2007 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1007 1507 1907 1957 1997 2005 2006 2007 2008 2009 2017 2057 2107 2507 3007 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,061 do 20,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Czesc, dzisiaj wczesna pobudka (jak dla mnie oczywiście ). Dzień Orkiestrowy, więc zaraz się zbieramy, by ich wesprzeć. Jesteśmy z WOSP od samego początku i niech się dzieje .

Agnieszko, widzę że kusisz nie tylko kawką, ale i słodkościami . Skoro już tak wcześnie zasiadłam, to dodatkowo i dla odmiany zaproponuję jeszcze herbatkę .

herbatka.jpg

Jola, najważniejsze że dochodzisz już do zdrowia.

A propos filmów i Orkiestry, to właśnie przypomniało mi się, że wystawili też na licytację tą czerwoną, fruwającą suknię i sweter ze świecącym Mikołajem .

A teraz już się zbieram i życzę wszystkim miłej niedzieli .

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Ta suknia i sweter to oczywiście z filmu Listy do M 3
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, ja też już zwarta i gotowa i z gotówką w garści maszeruję na ulicę- oby się dużo nazbierało, bo w moim szpitalu ,jak mówiła mi znajoma pielęgniarka, jest sporo braków. Wszyscy mają nadzieję na nowy sprzęt w tym roku
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-211.gif
    sabinka57 and kalahari like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

A Gruszka, jak poszła do tego fryzjera, to do dziś nie wróciła...
    sabinka57 and kalahari like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

I my też się wybieramy na miasto
    Kasiu Sucharek wraca we wtorek do pracy . jest dobrze i oby tak zostało. Ten ruski doktor to cudotwórca.
    W ogóle on ma takie fajne podejście. Np. mówi że jak si dla kogoś gotuje to trzeba z miłością, bo jak się gotuje ze złością to takie jedzenie szkodzi. I chyba coś w ty jest !
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 14-01-2018 o 11:35

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Maniusiu mówisz, że trzeba gotować z miłością? tak będę robić od dzisiaj z miłością dla J., z miłością dla siebie, może kaszel mi minie
    próbuję trzymać się tego co mi wolno a wykluczać czego mi nie wolno ( mówię o jedzeniu ) a kaszel dalej jest...
    Jolinko dobrze, że zdrowiejesz i mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej
    też mamy zamiar wspomóc dzisiaj orkiestrę bo jakżeby inaczej, w jednej z pierwszych orkiestr, kiedy jeszcze chodziło się po domach wolontariuszka była moja córka ale było to wiele wiele lat temu...
    Gruszka albo tak pięknie wygląda w nowej fryzurze, że nie chce nas przycmic swoją urodą albo fryzura tak się nie udała, że wstydzi się pokazać tak czy owak nie ma jej jakoś długo. .....
    Krysiu mam nadzieję, że wczorajsza rocznica się udała i jedzonko było pyszne
    Kasiu te informacje o ludziach z grupą krwi B to chyba o jakichś innych, niekoniecznie o mnie, chociaż może niektóre cechy można by przy pasować.
    Maniusiu czy twój Sucharek to taki typowy mężczyzna? chory mężczyzna? bo chorzy mężczyźni bywają bardzo marudni i nie wytrzymali na ból a twój jakby nie było długo był na tym zwolnieniu
    Agnieszko mam nadzieję, że dużo fajnych przepisów znalazłaś na stronce którą podałam
    Agnieszka111 and kalahari like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    próbuję trzymać się tego co mi wolno a wykluczać czego mi nie wolno ( mówię o jedzeniu ) a kaszel dalej jest...
    Jolinko dobrze, że zdrowiejesz i mam nadzieję że będziesz zaglądać częściej
    Sabinko takie naturalne metody wymagają czasu aby był efekt, więc cierpliwości

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Maniusiu czy twój Sucharek to taki typowy mężczyzna? chory mężczyzna? bo chorzy mężczyźni bywają bardzo marudni i nie wytrzymali na ból a twój jakby nie było długo był na tym zwolnieniu
    Raczej nie ma takich typowych objawów, ale jak to córka nazwała wystąpił "objaw odstawienia pracy", więc jest dość marudny

Mieszka w
    Częstochowa

No my już po Orkiestrze, miałam okazje wrzucić do puszki samemu prezydentowi ale dzieciaczkom tez
    No u nas jak na razie wiele się nie dzieje, jest parę straganów, grają jakieś drzyryje dosłownie 1, jest kilka karuzel i grochówka wojskowa. I to wszystko. Poza ty bardzo wije i jest dość nieprzyjemnie. wrzuciliśmy do puszek wypiliśmy po kawce w kawiarni i wróciliśmy zatem.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, slonce mi swieci prosto w oczy i widze ...brudne szyby w oknie...ktore po latach sie rozhermetyzowaly i nijak nie mozna ich umyc. ale mniejsza z tym....
    a wracajac do moich zainteresowan, to najbardziej od zawsze kreci mnie muzyka-jazzzzz, rock. wlasnie wybieram sie na lipcowy koncert w rzymie rogera watersa....pink floyd
    z moim dzieckiem-o dziwo nie protestowal...
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 14-01-2018 o 17:05
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów