Strona 2014 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1014 1514 1914 1964 2004 2012 2013 2014 2015 2016 2024 2064 2114 2514 3014 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,131 do 20,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

No mam nadzieję Agnieszko że będą
    U mnie Agus nie ma przygotowań bo moje dziecko strzeliło mega focha i na studniówkę nie idzie
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

, no to rzeczywiście mega foch...trochę szkoda, nie? To w sumie jedyny taki bal...
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Dziekuje za obie kawusie-szczegolnie ta psinkowa mnie oczywiscie ucieszyla, bo piesek bardzo podobny do naszego. No ale nasza Karusia to raczej by sie za ciasto wziela niz za te kawke. Codziennie rano asystuje mi przy piciu kawy i domaga sie kawalka biszkopcika. Ma charakter swojej pani...

Ach te fochy nasze kobiece! Oslawione nawet w poezji i w prozie! Zwykle jednak musimy przyznac, ze po jakims czasie nam zal gdy w emocjach rezygnujemy z czegos milego... A studniowka jest jedna...
    Ja na swojej bylam z kolega ze szkoly zaproszonym przez mego kolege z harcerstwa. U nas byl wtedy zwyczaj, ze wiekszosc osob, ktora nie miala stalej sympatii zapraszala taka nieznana plec przeciwna... Byle by tylko ktos byl...chocby pro forma...
    Co smieszniejsze znalam juz wtedy mego meza i wkrotce po studniowce miedzy nami zaiskrzylo...a gdy zakwitly kasztany bylam zakochana po uszy! I w takim odurzonym stanie zdawalam mature i egzaminy wstepne na studia...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dla mnie studniówka, to też wyjątkowe wydarzenie, bo poszłam na nią z kolegą , a wróciłam z ...obecnym mężem, a kolega sam , ale nie rozpaczał, bo bardzo mnie lubił i mimo wszystko, wszyscy dobrze się bawiliśmy

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    no to rzeczywiście mega foch...trochę szkoda, nie? To w sumie jedyny taki bal..
    chyba tylko mnie jest szkoda. Marta od początku mówila, że nie pójdzie. A na argument że studniówka jest raz w życiu, powiedziała że ona już była rok temu, ech...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    No szkoda Maniusiu, że twoja mloda nie idzie na studniówkę no ale jak decyzja, nic na siłę, widocznie jakieś powody ma....no a koleżanka Kuby też strzeliła focha w ostatnim momencie, dobrze że chłopaków bez dziewczyn będzie więcej to nie będzie się głupio czuł
    Bardzo mi się podoba określenie "foch" i "strzelić focha " - jest takie adekwatne do tego co czasem robi każda z nas

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny
    jesteście kochane ze swoim wsparciem w odchudzaniu i nie tylko

Maniusiu
    trochę chcę stanąć w obronie twojej córki.Myślę,że to nie jest taki zwyczajny foch.
    Mam taką artystyczną duszę - starszego syna i 2 koleżanki,które mają córki po plastyku i w trakcie i po szkole wyższej artystycznej.I powiem ci jedno - lekko nie jest....Mój syn też ma skłonności do depresji,trochę inne postrzeganie świata.I wydawaloby się,że robi problemy z niczego.
    Ale to chyba taka cena za talent,za tą właśnie artystyczną duszę.Przecież większość wielkich dzieł powstawało w mrocznych chwilach artystów.Niełatwo to zrozumieć,ale z czasem człowiek się z tym godzi,bo przecież kocha swoje dziecko,nawet jeśli trudno je zrozumieć
    Będzie jeszcze miała swoje bale
    A jak się sprawuje nowe auto?

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    To w sumie jedyny taki bal...
    to jest trochę mit,żeby dzieciaki bardziej się starałyNie ona jedna zrezygnowała.U mojego syna w szkole 1/3 dziewczyn nie poszła.I to i tak byl wyjątkowy rok,zdarzało się,że szła tylko połowa klasy....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    jak świat światem młode panienki ( i te trochę bardziej dorosłe też) stroiły fochy, i jak na razie nikt sposobu na to nie znalazł
    U mnie studniówka była całkiem zwyczajna,w szkole,bez osób z zewnątrz.
    Za to prawdziwym wydarzeniem byl bal maturalny.Z pompą w Grand Hotelu w S pocie,wielka sala,orkiestra,szampan,powrót rano brzegiem morza....
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 17-01-2018 o 09:48
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

U mnie nie było balu maturalnego

Mieszka w
    Częstochowa

Ja byłam z moim wymarzonym. Długo się czaiłam jak go zaprosić , serce mi biło jak szalone , do dziś to pamiętam. Poszłam z moją koleżanka dla wsparcia. Zapukałam i jakoś mi przez gardło przeszło pytanie, no i sie zgodzić, jakaś chwilę byliśmy parą. Potem chodził z moją jedną koleżanka, potem drugą , potem trzecią....
    ech, wspomnienia

Uprawnienia umieszczania postów