Aga, to trzeba może dopytać, bo fajne te mieszkania
Kasiu, dobrej podroży, bo pogoda byle jaka
Dzień dobry
Kasiu mam nadzieję, że dojedziecie szczęśliwie bo pogoda nie bardzo ( delikatnie mowiac) ale na szczęście wichura już przechodzi podobno.
wysłałam zapytanie
Agnieszko
Gdynia też byla z olx,przynajmniej ja tam znalazłam ogłoszenie
Kasiu
dojedź szczęśliwie i niech ten wyjazd spełni twoje oczekiwania
U mnie już po zimie, oby poszła sobie już całkiem.2 stopnie na plusie,chwilami słoneczko,zaraz idę się wietrzyć
Maniusiu
nie wiem czemu,ale coś mi się platało po głowie,ze wymienialiście bramę po poprzednich wichurach....
Krysiu
wygrzebalaś się spod papierzysk?Wiesz,tak sobie myślę,że czasem pewnych rzeczy lepiej się nie dowiedzieć.Teraz chyba trzymam kciuki jeszcze mocniej.Sama jestem "gotowa na wszystko" ale nie zdesperowana
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
No pogoda trochę narozrabiała wczoraj wieczorem i w nocy, u nas było spokojnie, spędziłam wieczór u koleżanki na piwie i obejrzeniu kilku odcinków Milionerów - traktujemy ten pogram jako sprawdzian naszej wiedzy ale i dobra zabawę odcinków w pierwszej edycji było 113 a my już jestem na 102, ciekawe co będziemy oglądać kiedy skończymy te edycję, może zaczna nową a my oglądamy raz w tygodniu i to nie zawsze a w tygodniu jest ich kilka, damy radę albo znajdziemy coś innego do oglądania hurtem...może jakiś seriał???
Maniusiu ciekawe jaką odpowiedź dostaniesz? a o jaki termin pytałaś? czy ustaliłyśmy termin na 100 %? Fajnie, że się tym zajęłaś
zapytałam o ten termin który padł wczesniej czyli 27 lipca do 29 lipca, ale przeciez to póki co pytanie proforma
Czesc, pogoda wczoraj postraszyła, ale ostatecznie było dosyć spokojnie .
Widzę Agnieszko, że mimo braku czasu wyszukałaś trochę ofert. Super .
Maniusiu, fajnie że napisałaś pod adres, który może być ciekawy. Może a nuż coś z tego wyjdzie .
Nie mamy jeszcze ustalonego terminu spotkania, ale ponieważ Agnieszka pokazując nam oferty otworzyła trochę wcześniej furtkę z napisem wyjazd, to pozbierałam informacje na ten moment. Wygląda więc na to, że Agnieszce pasuje termin przed 17 sierpnia, Kasia też może mogłaby wtedy coś pokombinować, no i ja też. Gruszko, ty chyba również jakiś czas temu deklarowała termin, ale nie mogę sobie przypomnieć? Co do pozostałych osób, to już jestem ciekawa, jak z Waszym czasem? Nie wiem, czy to musi być weekend. Ważne, żeby wszystkim przypasowało.
Ruszyłam temat, bo mieliśmy dzisiaj zebranie i góra prosiła o ustalenie wakacji. Jeżeli nie zrobię tego odpowiednio wcześniej, to mogę się nie załapać na termin, który będzie wam wszystkim pasował.
Dobrze, że Kasia już dojechała, chociaż podejrzewam, że i tak będzie się denerwowała jutrzejszą podróżą z przesiadką .
Gruszko, pamiętam ten program o ucztownikach. Każda z nas próbowała się wtedy do któregoś przypasować. O dziwo nie pamiętam swojego, a zapamiętałam od Sabinki . U mnie pewnie będzie i vata i pitta. Napisz, jak wyczytasz coś więcej w książce.
Spod papierzysk jeszcze się nie wygrzebałam, a ponieważ jutro przyjeżdża synu, a w niedzielę planuję całodniowy wyjazd, więc muszę dzisiaj więcej posiedzieć.
Dzień dobry w sobotę ...dalej śnieżną
pobrane (11).jpg
Dziś studniówka, a ja przeziębiona, więc i mało wyspana. Ale co to dla mnie harcerza . Trzeba dać radę, to dam
Gruszko, ja płaciłam zadatek na Gdynię przez allegro, więc wydawało mi się, że tam była oferta , ale jedno nie wyklucza drugiego, więc pewnie było tak jak mówisz, bo Ty znalazłaś ogłoszenie
Te przez olx są najbardziej atrakcyjne cenowo...ciekawe co Maniusi odpowiedzą.
Tak Krysiu, najbardziej pasuje mi termin przed 17 sierpnia, ale też dopiero od końca lipca, no od takiego dużego końca , od jakiegoś 23 .
ooo tak , dlatego od wczesnych lat młodości unikam podsłuchiwania i podglądania, bo po co mam się dowiedzieć czegoś, co potem będę przez kilka dni roztrząsała
Trzymajcie dziś kciuki, życzę Wam miłego dnia