Apropo rozświetlonej Warszawy pochwale się że moje miasto zajęło drugie miejsce w konkursie na najładniej oświetlone świątecznie miasto. Wygrała Zamość
No właśnie Aga Zamość wygrała czy wygrało ?
No, może uda mi się coś w końcu napisać . Cały dzień mam młyn od rana, bo dodatkowo wymyśliłam sobie remont łazienki i prawdopodobnie ekipa wejdzie nam niedługo, więc teraz muszę wszystko ogarnąć i zaplanować. I to nie będzie mały remoncik, a porządny remont, ze zbijaniem glazury i terakoty włącznie.Ale, że ja kocham remonty, więc cieszę się niezmiernie
Najpierw tak: bardzo dziękuję wam za życzenia i przyjmuję je z dziką radością, choć ja imieniny obchodzę w kwietniuDużo ludzi składa mi w styczniu, więc przyjęłam, że ja imieniny obchodzę dwa razy, i to jest super
Madzia, dwa zdjęcia wrzuciłam na fejsa i dwa na grupę na whatsappie![]()
Krysiu, ochronę udało się załatwić, dzielne chłopaki i nie mieli lekko, bo stali na dworze, a ciepło nie byłoJa też kiedyś poznałam Tereskę, ale przelotem i króciutko
Kolejnym chorowitkom życzę zdrowia
Sabinko, ja przyznaję się bez bicia, że nie widziałam filmu, ale zaraz to nadrobię
Gruszko, proponuję trochę czytania, trochę pisania
Aga, czyli opcja z materacem i wszystkie śpimy oddzielnie?- mnie pasuje![]()
Dziewczyny o jakim terminie mówimy? Bo ja wczoraj rozmawiałam z córką i ona planuje przyjechać na kilka dni do Polski, może zostawi mi Maję na kilka dni, potem ewentualnie ja tam polecę i ewentualnie może pojedziemy chyba w sierpniu do Francji, dobrze by było określić chociaż w przybliżeniu termin
no jakbyśmy się tam wszystkie zwaliły to byłoby nas chyba 7 bo na 8 nie liczę....
ale trudno się deklarować bez choćby w przybliżeniu określonego terminu![]()
Mi najbardziej pasuje termin po 25 każedego miesiąca do 2 następnego miesiąca, ale generalnie coś się wymyśli, planów na razie nie mam żadnych