Strona 2023 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1023 1523 1923 1973 2013 2021 2022 2023 2024 2025 2033 2073 2123 2523 3023 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,221 do 20,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dobry wieczór z Jaworza!

Jak wiekszosc z was nie lubie pisac z komorki...wiec bedzie tylko króciutko.
    W lipcu dziewczyny na pewno nie dam rady przyjechać- a w sierpniu nie wiem jedzcze kiedy bede mogła. Ustalcie wiec jakis termin a ja sie postaram dostosować. Pozdrawiam wraz z Terenia was bardzo serdecznie. Caluski! Wasza Kasia
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images.png

Pozdrowienia zostawiam i uciekam

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dzięki Aga
    u mnie dziś dzień świra, a miało byc tak pięknie
    chyba znów będe do was pisac z toalety
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Ale widzę, że niezbyt dobry dla Maniusi, mam nadzieję jednak, że nie będzie tak źle jak się obawiasz, w każdym razie na wszelki wypadek będę trzymała kciuki...
    gruschka and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Trzymam i trzymam te kciuki a Maniusia nic nie pisze, nawet z toalety.... Mam nadzieję, że wszystko ok
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Jestem w domu wreszcie. Szczerze w toalecie byłam raz i to biegiem. Nie miałam czasu po picie iść. Armagedon. Może jutro będzie lepiej.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Właśnie chciałam napisać,że może Maniusia nie ma czasu,zeby tam iść

Książkę prawie przeczytałam.Nie znalazłam przepisu na żaden magiczny proszek,ktorym można posypać górę jedzenia i nie utyć
    Ale jest całkiem przyjazna.To chyba najprościej opisana ajurweda w praktyce,więc jeśli ktoś chce spróbować to jest to dobry początek.szczególnie dla takich jak ja co lubią mieś jasno wyklarowane dlaczego ma jeść to a nie tamto i co jak działa na organizm.
    Jest mocno rozbudowany,klarowny test na dosze.W wolnej chwili zrobię zdjęcia i wrzucę.eszte informacji też,w razie potrzeby.

Spotkanie.Jak już pisałam,mnie latem właściwie wszystko pasuje,bo na jakieś własne wakacje wybieram się tylko poza sezonem.U mnie odwrotnie niż w szkole,najwięcej prazy właśnie latem.Do weekendu się dopasuję,w ostateczności może jak komuś jeszcze będzie pasowało to mogę go sobie przedłużyć do poniedziałku-wtorku- środy-czwartku.Materac jak dla mnie też może być.
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    U nas dzisiaj też od rana śnieg i to spory. Przed samym wyjściem zmieniłam więc buty na takie siermiężne. Rozsądnie spodziewałam się, że u Kasi to dopiero będzie go, że ho,ho. A tymczasem jak dojechałam, to tam dopiero zaczęło padać. Zdecydowałam się jechać samodzielnie i aż do teraz jestem pod wrażeniem. Miałam trochę przesiadek, a w obie strony zarówno autobusy, jak i pociągi jeździły jak w zegarku. Jak nie w Pl. Zresztą widziałam, że Kasia też była pod wrażeniem.
    Krysiu,naprawdę podziwiamBardzo jesteś dzielna,cieszę się ,że bylo tak fajnie

Agnieszko
    teraz tylko dopieszczać znajomości,żeby nie przywiędły.

Sabinko
    to gorące lato ci się szykuje

Kalahari
    mam nadzieję,że już trochę wyzdrowiałaś,ja też wszędzie pieszo

Maniusi
    jak trochę się w pracy rozluźni to zarządź sobie spa jak Kasia,choćby takie małe ,domowe.

Książkę poczytałam,zalecenia powoli,z naciskiem na powoli wprowadzam w życie.Chociaż to "powoli" to akurat też jedno z zaleceń
    Dzisiaj może nie głodówka,ale bardzo oszczędny dzień na dobry początek.I maszerowanie po mieście w różnych sprawach też bylo
    I jeszcze kupiłam ziółka,podobno ohydne .Zobaczymy ,czy dam radę wypić.Podobno pomagają rozpuszczać tłuszcz
    Ziółka ziółkami,ale reszta zaleceń stara jak świat -mniej jeść,więcej się ruszać, nie rozmyślać o jedzeniu.

Stolica chwilowo zawieszona,ale może będzie z teatrem
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 23-01-2018 o 18:48
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Czesc, zacznę może do sprawy naszego spotkania, bo naprawdę trzeba już zacząć działać. Z tym co zadeklarowała Maniusia wychodzi, że chyba na ten moment dobry byłby okres od 31 lipca do 2 sierpnia (z założeniem, że Kasi przypasowałby ten początek miesiąca). Ewentualnie tydzień później, jeżeli Maniusia by dała radę pokombinować. A Ty Sabinko, kiedy będziesz wiedziała o terminie przyjazdu córki? No i jeszcze nie wiemy, co pozostałe dziewczyny, które na razie w ogóle nic nie pisały
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko zgłaszam protest Ja bym miała przeoczyć szum morza? Toż pierwsza moja wiadomość na grupce dotyczyła Twojego filmiku!!!

Gruszko, przez chwilę się zastanawiałam, czemu była taka całkowita odstawka od pisania i skupiłaś się tylko na książce (trochę się nawet żachnęłam ), ale temat dużo usprawiedliwia. Jak najbardziej jestem ciekawa co i jak działa na organizm, więc zdjęć i informacji będę wypatrywać. A ziółka to jakie?

Agnieszko, z takim entuzjazmem wspominasz o remoncie łazienki, że gdybym nie miała swojej zrobionej, to bym się chyba skusiła . A którą łazienkę będziecie robić?

Maniusiu, jak się czujesz, bo doczytałam, że miałaś jakieś problemy? Niedobrze, że masz w takim razie tyle roboty, współczuję .

Madziu, Ty też zdrowiej!

Kasiu, to ta piosenka do wiersza
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów