Strona 2024 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1024 1524 1924 1974 2014 2022 2023 2024 2025 2026 2034 2074 2124 2524 3024 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,231 do 20,240 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu
    bardzo przepraszam,najpierw rzeczywiście byla książka "Dieta i odchudzanie zgodnie z ajurwedą",potem to już różne rzeczy się dzialy,praca do 18.00,dziecko przybylo i jakoś zeszlo ,a ja tak bardziej skowronek jestemPoprawię się
    Ziółko nazywa się Vidanga i:
    korzystnie działa na redukcję masy ciala na optymalną przemianę cukrow i tłuszczy
    usuwa wode z organizmu i zmniejsza apetyt
    wspomaga pracę wątroby oraz rozpad tłuszczów w organizmie.

Dobre nie jest bo gorzkie.Żeby nie ta gorycz to byloby znośnie.Może pite przed posiłkiem (zalecenie) będzie łatwiejsze w użyciu.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko, tak też właśnie pomyślałam, że niefortunne było po prostu samo sformułowanie . O ziółku pierwsze słyszę. Widzę, że to herbatka ajuverdyjska. Mam nadzieję, że popróbujesz i napiszesz, jak naprawdę działa (opis wygląda bardzo zachęcająco).

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No to tak :

dla Krysi, Maniusi, Agnieszki :

pobrane (3).jpg

dla pozostałych Zawziętasek, które są na innej diecie

pobrane (1).jpg

No, i jak pięknie można zacząć dzień?

Dziś idę do pracy na 10.30, a o 14 mamy posiedzenie rady klasyfikacyjnej. Nigdy nie są zbyt długie, ale u nas ostatnio wiele czasu zabiera uzgadnianie szczegółów obchodów jubileuszu szkoły, więc może być różnie.

Gruszko, rzeczywiście ziółko wygląda zachęcające, ale nie wiem jak to byłoby z piciem jeśli gorzkie , może po prostu trzeba by było spróbować...a wiesz już gdzie można je dostać? W sklepach, czy przez neta?

Krysiu, najpierw robimy łazienkę na dole, a jak ekipa się sprawdzi, to po naprawieniu dachu ( w jednym miejscu) będziemy robić na górze.
    Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Agnieszko
    teraz tylko dopieszczać znajomości,żeby nie przywiędły.
    Do czerwca na pewno tak będzie, ale już jedna z mam zadała pytanie, czy spotkamy się w nowym roku szkolnym, i wszystkie odpowiedziałyśmy zgodnie- pewnie !

Dobrego dnia Wam życzę
    krysiapysia and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej
    Ja mam dzisiaj zebranie w szkole, ostatnie przed egzaminami, no i będą ustalane dyżury rodziców, ech... Juz widze las rąk chętnych....
    Oby dzisiejszy dzien był luźniejszy i nikt nic ode mnie nie chciał...

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    rzeczywiście ziółko wygląda zachęcające, ale nie wiem jak to byłoby z piciem jeśli gorzkie
    No chyba jak lekarstwo zatkac nos i szybko przełknąć. Tak robie z zakwasem z buraków. Jakoś mnie nie przekonuje nadal
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ewentualnie tydzień później, jeżeli Maniusia by dała radę pokombinować
    Później to raczej spasuje mi weekend, bo początek miesiąca tak do 12-tego jest największy nawał pracy

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gruszko, rzeczywiście ziółko wygląda zachęcające, ale nie wiem jak to byłoby z piciem jeśli gorzkie , może po prostu trzeba by było spróbować...a wiesz już gdzie można je dostać? W sklepach, czy przez neta?
    Tak to już jest z takim "leczeniem",to co leczy to gorzki smak....Otyłość też jest traktowana jak choroba calego ciała.
    Kupiłam w sklepie zielarskim,24zl/100g to chyba tak na miesiąc,więc cena do przyjęcia,nawet jakby miało się zmarnować.

Tak mnie nakręciłyście,że chyba dziś też poposzczęRzeczywiście warto bylo wytrwać,bo dziś wstałam jako trochę nowszy człowiek,a na pewno lżejszy
    od dawna już to obserwuję,że różne trudne sprawy powodują,że mam większy brzuch.I cały czas mam wrażenie,że mam tam balon z powietrzem i to powietrze nie może znależć ujścia.Niezbyt to przyjemne.Chociaż wczoraj postny dzień to balon ma się dobrze....
    Na szczęście mróz odpuścił i mam nadzieję zaliczyć porządny marsz,to mi zwykle pomaga.Także na porządki w glowie.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Gruszko, tak też właśnie pomyślałam, że niefortunne było po prostu samo sformułowanie .
    Wcześniej pisałam co to za książka i myślalam,że wiadomo dlaczego czytanie mnie wciągnęloCiągle szukam tego najlepszego sposobu...A resztę Krysiu wiesz...Staram się sobie radzić,ale mój brzuch pokazuje,że słabo mi idzie

Zdziałaniem ziółek nie wiem jak będzie.Dziś sobie odpuszczę,bo chcę jeszcze popościć,ale jak uda mi się dobrze wejść w 2-3 posiłki dziennie to popiję ją przed obiadem i kolacją.Najbardziej zależy mi na odzyskaniu talii,a zioła właśnie w tym mają pomoc.Będę się mierzyć i raportować jak będzie co
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 24-01-2018 o 09:14

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Oby dzisiejszy dzien był luźniejszy i nikt nic ode mnie nie chciał...
    Trzymam mocno kciuki,żeby tak właśnie bylo

Mamy takie weekendy
    27-29.07 Agnieszka,Maniusia,Gruszka,Sabinka
    3-5.08
    10-12.08
    24-26.08
    Może wybierzmy który komu pasuje najbardziej,znajdźmy coś z możliwością dostawki,w razie tlumówAgnieszka sama zgłosiła się na "wygnanie " do córki.Może coś dla 6 osób byloby ok.Na wypadek gdyby okazalo się ,ze jest nas mniej i cena bardzo urośnie.

Ja akurat zakwas buraczkowy to mogę litramiTyle,że dla mnie przy odchudzaniu jest za słony i za kwaśnyZ tych 2 smakow przede wszystkim mam zrezygnować,nie tylko dla schudnięcia.Odłożony tłuszcz jest tylko przejawem.
    To by o tyle pasowało,ze święta w moim wydaniu to glownie mięsno-rybno -słone rzeczy z kiszonkami i marynatami.....i choć sporo ludzi na tm chudnie to ja wręcz odwrotnie....
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 24-01-2018 o 11:43
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No Gruszko, 203 posiłki dziennie, no, no Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-016_br_orig.gif

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mnie pasują wszystkie, najbardziej lipcowy
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów