Strona 2027 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1027 1527 1927 1977 2017 2025 2026 2027 2028 2029 2037 2077 2127 2527 3027 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,261 do 20,270 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

U mnie całkiem ciepło i wyjątkowo nie wieje
    Mały marsz zaliczony,dowód na apce
    Wzięłam sobie do serca zalecenia z książki,niby wszystko oczywiste,a tak łatwo o tym zapomnieć.
    autor twierdzi,że w ruchu o wiele ważniejsza jest systematyczność niż intensywność.Postaram się co dzień wygospodarować choć pół godziny.

Maniusiu
    o działaniu komórek też słyszałam.Oglądałam film o promieniowaniu urządzeń w ogóle i najgorzej jest przy rozmawianiu,do 10cm od głowy.
    Ale z pewnością są osoby bardziej wrażliwe i mają jakieś dolegliwości nawet z większej odleglości.

Agnieszko
    ale może chociaż na pociechę uda ci się ulozyć taki dobry dla ciebie plan

Krysiu
    przebiłaś nas wszystkie z życzeniamiŻeby Sabinka sama się nie przyznała to też bym wcale nie wiedziała,ale teraz sobie zapiszę

Z terminem spotkania czekamy.Ze względu na Maniusię i Kasię trudno będzie coś ustalić w tygodniu,bo są związane z pracą.W okolicach 15.08 z kolei będzie ciężko o coś w dobrej cenie i lokalizacji.Optymalne są weekendy.Ale mam nadzieję,że coś nam się utrze

Krysiu
    na razie nie będę zaczynać wo,bo dla mnie najlepsze 1-3 dni tylko o wodzie,wo to za dużopo imprezie przymierzę się do 1 takiego dnia w tygodniu,bo w zasadzie nie robi mi specjalnej różnicy czy jem bardzo mało czy wcale przez 1 dzień.
    Nie chcę już niczego modyfikować po swojemu,bo jak się to kończy wiadomo
    Tym razem postaram się książkowo,tym bardziej,że reguły zostawiają duże pole na dowolnośćI jak dam radę to dolącze te ziółka.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej no dziś to istny sadny dzień. Dziś vat a mi się system wysyłał. Pojechałam do serwisu no i co ? Zrobili. Działa. Włączam w firmie. O co ? Nie działa
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Czesc, kupowaliśmy dzisiaj karnisze i M. nakusił mnie na takie, które właściwie wcale mi się nie podobają . No i tak, jestem zła na siebie .

Maniusiu wyobrażasz sobie te dziesięciominutowe rozmowy . Ale rzeczywiście coś może być na rzeczy z tą szkodliwością. Mam nadzieję, że już trochę odpoczęłaś po dzisiejszych przebojach?

Gruszko, jeżeli w ruchu ważniejsza jest systematyczność, to te pół godziny codziennie mam zaliczone . Też myślę, że 1-3 dni na wodzie są w porządku.

Agnieszko, robienia planu współczuję . A bal dla kogo planujecie.

Na pocieszenie przypomniały mi się winka domowej roboty o których niedawno tu wspominałyście. A dokładniej przypomniał mi się mój tata, który rok w rok próbował je zrobić. Nigdy mu nie wychodziło .

Agnieszko, zrobiłaś mi smaka na sok z marchwi. Ostatnio tylko ją chrupałam i chyba mam chwilowy przesyt. Ale sok jak najbardziej .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, bal mamy dla naszych szkolnych dzieciaków Uwielbiam sok z marchwii

Maniusiu , to jest złośliwość rzeczy martwych ...

Gruszko, taki jest plan , żeby mieć dobry plan

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie images (8).jpgpobrane (6).jpg

Dziś idę na 8, bo rozpoczynam zmianę planu, a po południu mam zebranie rozliczeniowe studniówki, tak więc długi dzień przede mną choć to piątek.Remont łazienki rozpoczynamy od 25 czerwca, a więc już po maturze synka i na progu wakacji.

Krysiu, takie wspomnienia, jak to Twoje o Tacie i jego winku, są czasem najsilniejsze

Jestem bardzo zaskoczona, bo po dwóch dniach na wo, nawet waga mi trochę spadła- nie, nie, żeby nie było , są to jakieś gramy, ale jednak jest spadek- no coś podobnego!

Dobrego piątku dla Was

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko , jak fajnie że coś spadło, a u mnie od 4 dni stoi w miejscu

A co to dziś tak cicho?

Witajcie .

Agnieszko, chyba pójdę w Twoje ślady. Skoro dałaś coś rodzaju przyzwolenia na taką formę powitania, to może do niej wrócę . Beż względu na tłumaczenia i poglądy językoznawców, dalej czuję przy tym zwrocie szeroko otwarte ramiona, których przy czesc jakoś mi brakuje.

U mnie już weekend. Zmiana góry daje póki co przyjemny oddech. Pracy tyle samo, a nawet więcej, ale w zupełnie innej atmosferze, co daje pozytywnego kopa.

Maniusiu, mam nadzieję, że jutro na spokojnie i bez żadnych dodatkowych przygotowań? Już sam fakt, że chcesz nas u siebie powitać wystarcza za wszystko . Nie wiem, czy uda mi się dojechać, ale na pewno bardzo chciałabym Cię uściskać.

Gruszko, poczytałam wczoraj trochę o ajuwerdzie na Internecie i znalazłam tam bardzo podobne testy. Też sobie je zrobiłam . Z ciekawości – wyszło podobnie .

Agnieszko, a tak najdłużej to właściwie ile wytrzymałaś na wo? Bo może tylko na początku masz taki zastój i jakbyś przetrzymała, to potem by Ci ruszyło?

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Oswajam się ze swoim nowym wiekiem...mam nadzieję że do jutra się oswoję

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Gotuje,gotuje gotuje....
    Pewnie tak porządnie zawitam do was w niedziele.
    Robię zdjęcia,pokaże wam jak już schudniecie i skończycie diety "specjalne"
    Niestety przede mną jeszcze sprzątanie...Dlatego mała przerwa na foru.
    A jeszcze wieczorem odbieram z dworca siostre i przez najbliższe 2 tygodnie będziemy podbijać 3 miasta
    Miłego weekendu
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów