Strona 2032 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1032 1532 1932 1982 2022 2030 2031 2032 2033 2034 2042 2082 2132 2532 3032 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,311 do 20,320 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

thUUJ01GNF.jpg

witam w poniedziałek
    miłego dnia!
    Pozytywnie naładowana po spotkaniu z dziewczynami mogę zaczynać nowy tydzień
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 29-01-2018 o 07:24

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was dziewczynki!

U mnie dzis w pracy ciezki dzien-bo mamy pakowanie przed jutrzejsza przeprowadzka, a jeszcze ja po tym urlopie to jakbym byla z innego swiata!
    No ale damy rade, bo kto jak nie my?

Dobrego dnia!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ide do pracy...

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu
    zorganizowałaś prawdziwe z serca,ciepłe przyjęcie,wszystkim bardzo poslużyło
    Na zdjęciach wyglądacie świetnie i trochę odlotowo
    Nie ma to jak spotkanie i rozmowy na żywo
    Sabinko
    ja też wczoraj wreszcie poszłam do łóżka z książkąA już nie moglam się tego doczekać,bo książka nowa,wciągająca i bylam ciekawa dalszego ciągu.A jeszcze w kolejce czeka nowa polityka.

Agnieszko
    nocne spaceryWczoraj pogoda sprzyjała i czasem to najlepsza pora na gadanie.

Dziś dla odmiany u mnie pada i trochę wieje,ale tylko nad morzem.Wiem,bo poszłam i sprawdziłam
    4 km dziarsko przemaszerowane,bo mi przez ostatnie dni trochę brakowało powietrza.

U mnie dzisiaj zapowiada się dzień wolny od pracy,wszystkim pracującym dzielnego przetrwania a dietującym silnej woli.
    U mnie w planach taki trochę postny dzień więc sobie też tego życzę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkie panie
    Krysiu radzisz mi parę dni wo ale dobrze pamiętasz, że tak niekoniecznie jestem do tej diety przekonana, postanowiłam podziałaś trochę może dziwnie na zasadzie - wszystkie chwyty dozwolone w celu zgubienia brzucha do soboty, trochę chaotycznie, trochę niezdrowo ale nic mi się nie stanie jak parę dni będę jadła trochę inaczej, mniej ale zgodnie z moimi ostatnimi założeniami dotyczącymi drupy B, na początek odmówiłam sobie śniadania

Agnieszko wiem, ze Chmielewska to twoje klimaty i masz chyba wszystkie jej książki albo prawie wszystkie, ja jak mam kiepski nastrój to sięgam po nie, moja ulubiona to "wszystko czerwone", twoja chyba też, jak jestem u córki i już nic nie mam nowego po polsku to ta książka raduje mi zawsze serducho
    szkoda, że tak szybko musisz wracać ale taki wieczorny spacer z mamą to chyba dobra sprawa, nie tylko zdrowotna
    te ciasteczka do dzisiejszej kawy to chyba specjalnie dla mnie bo owsiane? ale mogę się z wami podzielić tylko nie miałby chyba kto jeść bo wszystkie na wo no chyba, że Gruszka

No i Kalahari, bo chyba w ojczyźnie nie jest na diecie a poza tym niby owsiane ale kalorii mają co niemiara
    Ale Kalahari na razie "grasuje" na whatsappie, jak jej pamięci zabraknie to może wróci do nas i tutaj???

Kasiu no chyba dobry taki dzień na rozruch w pracy, na rozruch i dosłownie bo trochę ruchu chyba będzie, życzę abyś do domku wróciła jednak nie za bardzo zmęczona i dzięki za herbatkę i pomarańcze od rana

Maniusia chyba nie miała chęci iść dzisiaj do pracy no ale dla pieniędzy ludzie zrobią wszystko...
    na pewno przygotowałaś same smakołyki dla dziewczyn i przyjęłaś je serdecznie, szkoda, że mnie tam nie było

Gruszko masz rację, nie ma to jak spotkanie w realu
    u mnie też dzisiaj wieje i niby nie pada w tej chwili ale jest tak ciemno jakby lało, trzeba światło włączać w pokoju
    Życzę ci udanego dnia postnego i przyjmuję życzenia od ciebie, żeby i nam się udało, w tym wypadku myślę o siebie, sukienka czeka

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Ale Kalahari na razie "grasuje" na whatsappie, jak jej pamięci zabraknie to może wróci do nas i tutaj??
    Ja Magde rozumiem , ja tez ie lubie z telefonu na forum pisać, bo dość , że słowa przekręca, to jej dodatkowo zmienia na włoskie, to droga przez mękę

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    na pewno przygotowałaś same smakołyki dla dziewczyn i przyjęłaś je serdecznie, szkoda, że mnie tam nie był
    Mam nadzieję Sabinko, że jeszcze będzie okazja i że nie jest to ostatnie spotkanie u mnie

Ja też Kalahari rozumiem
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie wieczorkiem

Wróciliśmy od mamy, i od razu, Krysiu Ci mówię dlaczego tak krótko- jutro mam dyżur w szkole i spotkanie z dyrektorem, bo zostałam koordynatorem do przygotowania obchodów jubileuszu naszej szkoły i od jutra też zmieniamy plan. W środę jadę na usg piersi do Łodzi ( coroczne),a jutro przychodzi facet, który będzie nam robił meble do łazienki. Ponadto, codziennie z młodym powtarzam polski do matury...Mam więc trochę w tym tygodniu zajęć. Jakoś nie czuję specjalnie potrzeby wypoczynku , więc nawet mi to specjalnie nie przeszkadza.
    Kasiu, przy okazji odpowiem Ci ( pytałaś w grupie)- mama poza bezsennością zupełnie nieźle sobie radzi.Obiecała, że niedługo do nas przyjedzie, na razie powiedziała, że nie bardzo jej się chce, co dla mnie jest potwierdzeniem tego, że nie jest źle.

Sabinko, mam wszystkie książki Chmielewskiej, łącznie z tymi dla dzieci i dla mnie to jest najlepsze lekarstwo na chandrę- Wszystko czerwone, Lesio, czy Autobiografia, zawsze poprawią mi humor.
    Teraz czytam najnowszego Miłoszewskiego i zaśmiewam się do łez. Każdy, kto zna Uwikłanie, Gniew, czy Ziarno prawdy będzie zdumiony, że autor takich książek, popełnił komedię erotyczną w najlepszym wydaniu Zachęcam do przeczytania przy złym nastroju- wyzdrowienie gwarantowane
    Moim zdaniem na takie szybkie schudnięcie lepszy jest dukan niż wo, ale to dlatego, że u mnie lepiej działa, bo jak za długo jem mięso, to jem coraz mniej, że w końcu nic i wtedy chudnę w tempie piorunującym

Gruszko, masz rację- nieraz to mówiłam- Sabinka jest bardzo fotogeniczna i pięknie wychodzi na zdjęciach. Ale chciałam też napisać Krysi- świetnie wyglądasz i chyba sporo schudłaś, a nic nam się tu nie chwalisz! Wygląda, jak byś od Gdyni, jakieś 10 kilosków zgubiła
    Fajnie napisałaś Gruszko o otwieraniu drzwi do swojej prywatności. Ja raczej też unikam otwierania ich dla wszystkich, chyba, że coś może być nauką dla innych ludzi, a mnie to nie zaszkodzi- wszak lepiej uczyć się na cudzych błędach niż swoich

Maniusiu, dziewczyny wychwalają spotkanie u Ciebie i Ciebie jako gospodynię, że nie pozostaje mi nic innego, jak pokiwać ze smutkiem głową z zazdrości i nadzieją na kolejne spotkanie Fajnie zawsze nam się gada, więc mogę sobie wyobrazić jak to było

Kasiu, twój ogródek wygląda jakby była już wiosna Fajnie, że udał Ci się wyjazd, teraz tylko iść za ciosem i gubić kilogramy

Na razie dziewczynki

Agnieszko poproszę o tytuł tego zabawnego Miloszewskiego i przy okazji dziękuję za komplement na temat mojego wyglądu i fotogenicznosci - to miód na moje serduchu
    A Krysia rzeczywiście zeszczuplala mocno i ładnie wygląda, zresztą wszystkie dziewczyny super wyglądają
    gruschka and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów