Strona 2039 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1039 1539 1939 1989 2029 2037 2038 2039 2040 2041 2049 2089 2139 2539 3039 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,381 do 20,390 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu Karusia była z tobą na siku o tej 6 czy Ty z nią?
    Tak przy okazji spytam skoro twój mąż nie chodzi do lekarza a na leki na bezsenność to są one bez recepty czy bierze takie lekkie ziołowe?
    Agnieszko super wypoczynek będą miały twoje dzieci
    A tobie Kasiu gratuluję utrzymania spadku
    Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 31-01-2018 o 20:49
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Ostatni tekst pisałam na smartfonie i ten też piszę...
    Można jak się chce? Można

Gruszko bierzesz te swoje zioła o których pisałaś?
    W książce o grupach krwi autorki polecaly tabletki z jukki na oczyszczanie i metabolizm, przy czym jak się je bierze to trzeba dużo pić, dzisiaj do mnie dotarły i spróbuję

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu, a akurat przed chwilą zaczęłam patrzeć na ten walc w wykonaniu młodych . I od razu przypomniała mi się studniówka i polonez u córci. Też było to piękne

Sabinko, chyba wygląda na to, że jak się chce to można .

Co to za tabletki Agnieszko? Jak to bierzesz je na noc "nalotem" i śpisz przez cały tydzień z przerwami na dzień? ???

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    A jak nie kawka to jakis soczek..

Agnieszka chyba spi po tych tabletkach... Czy moglabys kochana i mi podac ich nazwe?

Ja na szczescie spie znowu bez problemow. Mialam faze budzenia sie okolo 4-5 rano i niemoznosci ponownego usniecia ale mi na szczescie przeszlo... To byl ten paskudny czas problemow w pracy, adwokatow , sadow etc... A tak nawiasem mowiac to wiecie, ze ten moj adwokat do dzis nie wola ode mnie zadnych pieniedzy? Chyba go sumienie ruszylo...bo praktycznie sprawy nie wygral...nie dostalam tamtej umowy do jakiej mi sad przyznal prawo, finansowo tez mnie pokarali. Moze dlatego adwokat uznal, ze nie powinien mi dokladac? Nie wiem. Ale nie zamierzam sie dopytywac. Poinformowalam go tylko w 2016 ze robie kurs zmieniajacy zawod i na tym sie nasz kontakt urwal.

W tej nowej pracy powoli sytuacja sie stabilizuje. Te problemy o jakich wam pisalam czesciowo sie unormowaly a czesciowo nie...ale staram sie akceptowac to, ze nie wszystko musi sie mi w pracy podobac i patrzec na "caloksztalt". A ten nie jest w calej rozciaglosci taki zly. Pomyslalam wiec, ze na pewno chcialabym przepracowac w tej firmie caly rok. A jak przyjdzie do rozmow o przedluzenie umowy...czyli pewnie gdzies w sierpniu przed urlopem to sie zastanowie co robic dalej.

W firmie wczoraj juz prawie wszystko stoalo na swoim miejscu, nie sa jeszcze podloczone komputery wiec nie wiem co dzis bedziemy robic-bo bez komputerow to jak bez reki... Maili mam przez te 1,5 tygodnia pewnie tyle, ze jak je w koncu podlacza to sie pewnie nie pozbieram! No ale dam rade-prawda?

Dobrego dnia dziewczyny!

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    wczoraj zamiast samotnego,białego żagielka miałaś tu prawdziwe regaty
    Poczytałam z przyjemnością,z jeszcze większą poodpowiadam
    Sabinko
    o ziółkach jakoś zapomniałam,właściwie przypomniałam sobie wczoraj tuż przed twoim wpisemTrochę się usprawiedliwiam,bo sprzątając przed imprezą,uff pochowałam wszystko z widoku,żeby poładnić.I właśnie się zastanawiam,w której z moich ślicznych licznych puszek sąZAraz biorę się za poszukiwania
    Twoich też jestem ciekawa
    Co do pisania z komórki......ja jestem chyba tym wyjątkiem,że jak się chce to się da....U mnie im bardziej się chce tym mniej się da....
    Ale Agnieszki naloty byly niezłe

Miałam też dobre kilka miesięcy kłopotów ze snem,ale to było od rozmyślań.Nauczyłam się z nimi radzić i śpię bardzo przyzwoicieAle wiem jak jest z tym ciężko.
    Maniusiu
    ten przepis,który podałaś to chyba 200%kalorii w jednej kaloriinic dziwnego,że zgubny,szczególniej jak lubisz....
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 01-02-2018 o 09:49
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu ciesze się że tak ci się z praca poukładało, masz bardzo zdrowe podejście, nie trzeba się źle nastawiać i zniechęcać.

No a ja dziś źle spałam, a jak już usnęłam to mój mnie obudził bo sam spać nie mógł, ech...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Pamiętacie, jak wam opowiadałam o mojej koleżance- sąsiadce... Przypomnę tak w skrócie jakbyście nie pamiętały. Najpierw jeździła na wózku, potem udało się znaleźć chirurga co jej zoperował nogę i chodzi o kuli. Potem mąż znalazł sobie kochankę i wyrzucił ja z mieszkania.. wróciła do mamy i znalazł fundację która jej bardzo dużo pomogła. Znaleźli jej pracę, mieszkanie ( a właściwie pokój) ze wspólna kuchnią i łazienką dla 3 osób. No ale zawsze to coś własnego na usamodzielnienie się. Ten mężuś po raz już któryś z kolei umawia się z nią po czym odwołuje, bo tamta mu cos zaproponowała, a ta dziewczyna się miota i nie da sobie wytłumaczyć, że z tego związku nic nie będzie, no i teraz jest jak dla mnie masakra - on ja zaprosił na imieniny ( to moja imienniczka i niby dla niej coś przygotował ) , popili na zgodę i Aga złamała to chora nogę ! I mężuś sie niby nią opiekuje, co polega głownie na wyciąganiu pieniędzy na piwo, przy czym opowiada sąsiadom, że i tak z ta k... nie będzie
    Ja już nie wiem jak tej dziewczynie przemówic do rozsadku, chyba się nie da...

Dzień dobry forumowiczki
    Kasiu same dobre wiadomości, adwokat nie domaga się pieniędzy, w pracy trochę się unormowało, na ogródku kwiatki rosną jak szalone, śpisz dobrze pod warunkiem, że nie idziesz na siku o świcie z Karuasią, waga spadła i się trzema tak spadnięta, żyć nie umierać
    Agnieszko super, ze piersi nie doś że piękne to i zdrowe, dzisiaj miałaś nietypowy poranny rozruch to i kawy dla nas nie było o świcie ale za to Kasia stanęła na wysokości zadania i zapodała co trzeba, kawę i soki dla niektórych
    Gruszko tak to jest jak się coś gdzieś schowa...wiem coś o tym J. schował gdzieś swoje zdjęcia, do paszportu wykorzystał 2 a pozostałe 2 miały być do nowego dowodu osobistego i tak skutecznie je schował, że nijak nie może ich znaleźć a do fotografa chodzić nie lubi
    Maniusiu może żle spaliście bo dzisiaj była pełnia???
    a w sprawie przyjaciółki trudno cos doradzić - miłość jest po prostu ślepa i ludzie zachowują się nieprzewidywalnie i wielu spraw nie widzą lub nie chcą widzieć...

Uprawnienia umieszczania postów