Strona 2042 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1042 1542 1942 1992 2032 2040 2041 2042 2043 2044 2052 2092 2142 2542 3042 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,411 do 20,420 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Kasiu same dobre wiadomości, adwokat nie domaga się pieniędzy, w pracy trochę się unormowało, na ogródku kwiatki rosną jak szalone, śpisz dobrze pod warunkiem, że nie idziesz na siku o świcie z Karuasią, waga spadła i się trzema tak spadnięta, żyć nie umierać
    Kasiu
    Sabinka ładnie podsumowała - życie jak w MadrycieI to co napisałaś o pracy później też brzmi nieźle
    J. schował gdzieś swoje zdjęcia, do paszportu wykorzystał 2 a pozostałe 2 miały być do nowego dowodu osobistego i tak skutecznie je schował, że nijak nie może ich znaleźć a do fotografa chodzić nie lubi
    Egoistycznie napiszę,że bardzo lubię takich co gubią zdjęcia i robią je ponownie
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 01-02-2018 o 20:30
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka

Agnieszko
    nie ma to jak dobre wyniki badańU mnie styczeń to też miesiąc sporych wydatków,ale zostawiam sobie specjalną pulę na przeceny.W
    styczniu i w lutym są największe,wtedy z reguly kupujemy jakieś płaszcze,garnitury,kurtki,buty.Co się trafi.W dobrych sklepach są często tańsze o 70-80% przy cenie dobrego garnituru jest nie lada gratką.Lubię jak kilka takich porządnych,wielosezonowych rzeczy jest w domu.Najgorzej jak jakaś potrzeba wyskoczy nagle i trzeba wydać dużo niekoniecznie na coś dobrego.

Z włosami postawiłam na naturę jak Krysia.
    Malowałam kilka lat,ostatnio na rudo.Moje rosną jak szalone i farbowałam co 2-3 tygodnie,a jak mi się trafiła ważna okazja to i co 10dni...W końcu zaczęły tak wypadać,że mogłam mieć albo 3 rude albo dużo siwych.Ale tak sobie myślę,że blondynki mają z siwieniem trochę łatwiej.Po prostu robią się jeszcze jaśniejsze
    Za to u brunetek siwe włosy bardzo postarzają.I właściwie wybór jest jeden.
    Z fryzurą też jestem na rozdrożu.Na razie sobie rosną,skracam tylko grzywkę.Ale pewnie wkrótce przyjdzie moment,że mnie wkurzą i znowu je porządnie przytnę.

Maniusiu
    twoja koleżanka pewnie w głebi duszy wie jak jest naprawdę,ale trochę zaklina rzeczywistość i nie chce radykalnych zmian.Tak czasem jest,żę my widzimy dokladnie,że u kogoś źle się dzieje,ale ten ktoś wcale nie chce tego od nas słyszeć.Tyle,że szkoda dziewczyny,już i tak się nacierpiała.....Wydatkow rzwczywiście ci się nazbieralo....
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 01-02-2018 o 20:34

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gruszko, u mnie bezsenność nie ma związku z jakimiś myślami, chociaż pewnie wtedy, gdy coś tam niedobrego siedzi mi w głowie, to nie pomaga, ale bardzo często jest tak, że nie mam żadnych kłopotów, negatywnych myśli, problemów, a i tak nie śpię. Myślę, że pan Freud miałby tu coś do powiedzenia Moja mama też bardzo źle spała całe życie, a teraz bez tabletek nie uśnie w ogóle.
    NIe każdy potrzebuje dużo snu.Ja właściwie rzadko mam z tym problem,napisałam tylko,że rozumiem dziewczyny,bo choć na krótko to i mnie bezsennośc dopadła i jest okropna.
    A przyczyn pewnie tyle ile ludzi.
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar gruschka

Krysiu dla mnie wyglądasz super, Masz tak miły kolor włosów że nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy że są po prostu siwe A poza tym na pewno część z nich jest po prostu blond i fajnie się uzupełniają
    Całowicie zgadzam się z Sabinką

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kluchy zrobione . Gruszko, niestety nie mogłam ich wygarnąć łyżką do wody, bo zamrażam. Tak więc chcąc nie chcąc formowałam kuleczki (bez dziurki ).
    Z włosami miałam podobnie. Bardzo szybko rosną i do tego są cieniutkie. Odrosty pojawiały się momentalnie, co zawsze było zniechęcające (już nie mówiąc o szkodliwości tak częstego farbowania)
    Z blondynkami coś faktycznie jest na rzeczy i łatwiej im się przestawić. Natomiast co do brunetek, to nie zawsze jest gorzej. Mam koleżankę, która postawiła na taką zmianę. Ma siwo-szpakowate włosy i jak mówi, ciągle się ją pytają o fryzjera. Wygląda naprawdę fantastycznie.

Agnieszko, sukienki na pewno są ładne. Kupiłaś takie na teraz czy tak bardziej na letni czas?

Sabinko, dużo wam jeszcze zostało tych milionerów?

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hqdefault.jpg

nareszcie piątek i wolny weekend przede mną. czas tak szybko lecie aż strach, a weekend to ino mig...

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    twoja koleżanka pewnie w głebi duszy wie jak jest naprawdę,ale trochę zaklina rzeczywistość i nie chce radykalnych zmian.Tak czasem jest,żę my widzimy dokladnie,że u kogoś źle się dzieje,ale ten ktoś wcale nie chce tego od nas słyszeć.Tyle,że szkoda dziewczyny,już i tak się nacierpiała.....Wydatkow rzwczywiście ci się nazbieralo....
    bardzo mi jej szkoda, i martwię się, czy uda się tą nogę złamaną uratować, czy przypadkiem nie straci pracy i mieszkania.... no ale tylko ja się tym martwię i je mama...

Mieszka w
    Częstochowa

[QUOTE=krysiapysia;3516506]To w pracy nie pokryją CI kosztów za jej zrobienie?[/QUOTE
    Krysiu, to jest program na którym pracuję w domu, nie służbowy. Mam kilku klientów w domu, niestety teraz już tylko trzech, ale ih tez trzeba rozliczyć, no i siebie i sucharka. po kalkulacjach wyzlo nam ze się opłaca to zrobić

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Co do koloru twych wloskow to podtrzymuje swa opinie- wygladasz dla mnie teraz duzo lepiej niz gdy mialas pofarbowan
    i ja się z tym zgadzam
    gruschka and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    pewnie dlatego, że trochę jest pomrożonego jedzenia, którego nie muszę dokupować, zapas chemii, bo więcej kupowałam przed świętami no i nie kupujemy ciuchów, bo też zwykle przed Bożym Narodzeniem się obkupujemy.
    jeśli chodzi o takie rzeczy jak jedzenie to tez mam jeszcze zapasy ze świąt, gorsze są te dodatkowe wydatki jednorazowe, a właśnie mi się przypomniało, że jeszcze OC biura rachunkowego musze zapłacić

Uprawnienia umieszczania postów