Strona 2044 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1044 1544 1944 1994 2034 2042 2043 2044 2045 2046 2054 2094 2144 2544 3044 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,431 do 20,440 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ps. ostatnie trzy noce śpię jak zabita...jakby pełnia przestała na mnie działać
    no na mnie niestety działa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    . W ogóle, to nie wyobrażam sobie, że można chcieć studiować np. matematykę na dużych liczbach
    ja nawet nie wiedziałam że jest taki kierunek, no ale to dobrze że mamy ambitne dzieci i że nie idą po linii najmniejszego oporu
    gruschka and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Agnieszko ambitne kierunki sobie Kubuś wybrał ale masz rację, najpierw trzeba zdać maturę i tu chyba j. polski będzie największym problemem bo on ścisły umyśl jest ale od czego mama-polonistka, pewnie tak go przygotujesz, że i z polskiego będzie miał dużo punktów
    no ciężkie miesiące teraz przed tobą i Maniusią no ale każdy z nas zdawał kiedyś maturę, potem jego dzieci, trzeba po prostu przez to przejść - najlepiej w miarę bezboleśnie
    co do zapisywaniu wydatków to próbowałam to robić, nawet kilka podejść miałam, dla mnie to ważne, ile na co wydaję i na czym można by zaoszczędzić bo emerytura mała dobrze że mam jakąś małą górkę jaka mi została po ojcu i w razie potrzeby się ratuję, no ale górka nie może za szybko zniknąć bo co będzie dalej? Pewnie córka by mi pomogła...
    Kasiu mam nadzieję, że wszystko dobrze i szybko się zagoi u twojej koleżanki i po dobrej rehabilitacji ( a u was o to łatwiej) ramię będzie sprawne jak dawniej.
    Agnieszko miłego spotkania z dziewczynami a zwierzątka na pewno będą grzeczne przy gościach bo to dobrze wychowane zwierzątka są i mam nadzieję, że wam nie narobią na środku pokoju
    Co do piwa i Milionerów to wypiłam 1,5 więc głowa mnie nie boli, w brzuch za mocno nie poszło a Milionerów jeszcze mamy 5 odcinków ale chyba niedługo będą nowe
    Agnieszo widzisz, ty kupujesz sukienki bo świetnie w nich wyglądasz no i chodzisz w nich a ja wręcz przeciwnie, portki i portki, wydaje mi się, że lepiej wyglądam w portkach bo moje masywne w nogi się tam ukrywają
    co do zapisywania wydatków to świetny jest w tym J. córka podpowiedziała mu jak to robić w exelu, zaskoczył i zapisuje wszystko już od kilku lat a ja miałam kilka podejść i tak do połowy miesiąca dochodziłam, w następnym podobni...
    A nasz Agnieszka tradycyjnie w zeszyciku notuje wszystko i wszystko wie - kiedy ? kto? ile? na co? wydał - podba mi się, dobrze mieć jakąś kontrolę
    gruschka and krysiapysia like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Piękna pogoda, idę gdzieś polatać
    gruschka lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, wprawdzie nie jestem już na wo, ale te poranne warzywno-owocowe dodatki do porannej kawy dalej bardzo mi się podobają .

Maniusiu, pisałaś o ponownym złamaniu u sąsiadki, ale nie sądziłam, że to coś aż tak poważnego . Do tego jeszcze możliwość utraty pracy i mieszkania . Bardzo trudna sytuacja. Wiem, że wsparcie i przytulenie to pierwszy odruch i bardzo naturalny w takiej sytuacji. Ale jeżeli nie daj co pojawiła się depresja, to potrzebne byłyby jakieś bardziej zdecydowane działania .

Agnieszko baw się dobrze i ładuj pozytywnie akumulatory na spotkaniu z koleżankami. Zwłaszcza, że szykuje Ci się naprawdę ciekawy czas z takim zwierzyńcem .
    Inspiruje mnie to, co napisałaś o zapisywaniu wydatków. Naprawdę muszę to przemyśleć.

Gruszko, widzę że będziesz dzisiaj wspierać Agnieszkę w imprezowaniu . Jak to mówią – dobre wino nie jest złe Też lubię, ale jednak bardziej ciągnie mnie do likierków

Kasiu, twoja koleżanka też musiała mieć jakieś chwilowe załamanie . Trudno się dziwić. Miejmy nadzieję, że rehabilitacja przywróci jej pełną sprawność.

Sabinko, podobno zaczęło się znowu koło fortuny . Wprawdzie to nie to samo, co milionerzy, ale a nuż … Faktycznie nie kojarzę Cię w sukience, ale jakoś dziwnie jestem przekonana, że wyglądałabyś w niej bardzo dobrze.

Agnieszko, Maniusiu powoli jesteście już myślami przy maturze swoich dzieci. Wcale się nie dziwię, tym bardziej że oboje chcą wybrać oblegane kierunki. Ale to dobrze, że próbują iść za swoimi marzeniami. No i piękne jest to, że wy ich w tych marzeniach wspieracie.

Jolinko, no właśnie. Jak tam porządki po awarii?

Maniusiu, koleżanka też mi dzisiaj pokazała ten filmik .
    gruschka and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu aby dokładnie wytłumaczyć sytuacje sąsiadki to bardzo długo by tłumaczyć. Napisałam tylko w skrócie. Po pierwsze operacja nogi była bardzo trudna. W cala nogę był wlozony pręt aby źródło Sue na sztywno. Czy teraz tak dobrze samo się zrośnie? Oby!
    Po drugie mieszkanie. Dostała jeszcze od fundacji. Oni jej opłacają. No a skoro tam nie mieszka tylko z mężem ktoś może się zainteresować. Na takie mieszkanie jest dużo chetnych.a praca? W grudniu była 3 tygodnie na chorobowym. Teraz znów długie chorobowe. Wiecie jak w pracy na takie coś patrzą. Jestem czarni widzem. Ale chcialabym się mylić
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

thUGDXJ6HE.jpg
    witam kochane w sobotę
    jak zawsze w wolną sobote plany mam bogate, mam nadzieję że przynajmniej połowe zrealizuję, jeden z moich ambitnych planów to pierogi
    Marta jedzie na kurs , a potem do Krakowa, Sucharek znów będzie w aucie grzebał, więc chata wolna
    Zakupy zrobiłam już wczoraj, pojechałam do Auchan i przy okazji zatankować , różnica w cenie na jednym baku 30 zł !

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Oj Aga, dzięki za kawkę Przyda się, bo głowa boli Ale było super Na wadze mniej o 600 gram mimo imprezy i to jest ok.
    Psy zżarły buty - oba mojej przyjaciółce a w jednym bucie koleżanki wygryzły suwak... ten jest do naprawienia, tamte do odkupienia...co za francole

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko jak widać psy tez się dobrze bawiły

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ha! Ha! A kto to zamyka psy z butami??? Toz musialy miec przeciez cos do zabawy! A nie mowilam ze trzeba bylo je wpuscic do gosci? Na pewno by chetnie uczestniczyly w imprezce!

Uprawnienia umieszczania postów