Strona 2052 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1052 1552 1952 2002 2042 2050 2051 2052 2053 2054 2062 2102 2152 2552 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,511 do 20,520 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Hej
    Agnieszko a może to proroczy sen?
    Ja tez dziś śniłam i az mi sie wstac nie chciało taki ciekawy sen miałam, jakby mi się udalo spisac to może by fajny film powstał. no ale niestety już niewiele pamiętam
    tez nie ząłapałam się na herbatke a to z powodu, ze odebrałam mój komputer z nowym programem i testowałam go namiętnie. No jestem lżejsza o 1200 zł ( !!!!) ale mam nadzieję że inwestycja sie opłaci z czasem
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

z tamtego mieszkania nie mam zadnego odzewu, teefon jest nieodbierany ale znalazłam kolejne
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    odebrała pani, ma mi przesłac oferte na maila
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ale się nachodziłam,i jeszcze byly pierwsze w tym roku schodySzłam spokojnie i nawet się bardzo nie zasapałam.
    Ranne ćwiczenia jakoś idą,dziś nawet bez specjalnej zachęty i były przyjemne.
    W przyszłym tygodniu postaram się dorzucić 2x schody,na razie delikatnie ,po 2x.
    I coś co sobie obiecuję od dawna-powrót do angielskiego,bo wszystko mi uciekaNa zachętę dla samej siebie chyba z biblioteki wezmę coś obcego.Bo niestety nieużywane zanika,a latem chcemy z siostrą jechać do siostrzenicy i będzie blamaż.A poza tym zwyczajnie szkoda mi lat nauki.

Dzisiaj fajny dzień,spacery,coś tam nowego powstało,jedzenie w porządku.
    Jutro pączki od rana,więc pewnie będzie to dzień śniadaniowy.

Maniusiu
    znam też ból legalnego oprogramowania,właśnie kłania się odświeżenie tego i owegoO tyle łatwiej,ze to jest teraz miesięczny abonament,a nie jednorazowo kilka tysięcy.

Agnieszko
    ty już i tak masz post,jeszcze ci mało?Żywcem do nieba pójdziesz

Dziewczyny zajęte,pracują ,odsypiają bale,zajmują się zwierzątkami,ścibolą w papierach.....
    pewnie jak się uporają to się wszystkie na raz zlecą

przez przypadek mam HBO - taka promocja,że z HBO taniej niż bez i to o jakieś 2 dyszki....Nie bardzo to rozumiem ale mam co oglądaćA przynajmniej tak mi się wydawalo,bo na razie sporo rozczarowań...

Czy wiedziałyście ,że "co nas nie zabije to nas wzmocni " to Nietzsche?Ja nie,ale od wczoraj już wiem

Miłego wieczoru,cokolwiek to dla każdej z was znaczy
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Powoli zaczynam nabierać ochoty na pączki .
    pączki.jpg
    Wiem, że część z was będzie piekła , niektóre dietetycznie (chociaż nie wiem, jak to możliwie ), a dzisiaj jeszcze rozmawiałam ze znajomymi, którzy dopiero co zasiedli przed świeżo zrobionymi faworkami .
    faworki.jpg
    No i tak teraz kombinuję, jak to ze sobą pogodzić . Robicie też taki chrust?

Maniusiu, przyjmuję wszystko co wam się spodoba i co zaklepiecie. I w ogóle jestem Ci wdzięczna, że podjęłaś się aktywnego poszukiwania lokum. Mam nadzieję, że komputer z nowym oprogramowaniem wynagrodzi to z procentem i będzie funkcjonował wzorcowo .

Agnieszko, rzuciłaś pomysł i tak prawdę powiedziawszy rozsądnie byłoby pójść za tym. A przynajmniej spróbować podziałać wielkopostnie. Muszę to przemyśleć, ale potem, bo na razie mam w głowie te pączki i faworki . A w kinie na czym byłaś?

Kasiu, w zasadzie jakby się tak uczepić Agnieszkowego snu, to kto wie . Ja bym zaczęła od tych długich włosów (bardzo ładnie w takich wyglądasz) .
    Wiem, że musicie strzyc Karusię, ale dlaczego na takie zimno
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Pisałyśmy Krysiu jednocześnie
    Ja robię też faworki,ale są stanowczo za dobre i nie umiem się powstrzymać aż znikną
    Pączkami łatwiej mi zaspokoić zachciankę.
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Właśnie wyjrzałam za okno i …. zasypało . A już miałam nadzieję, że przejdzie bokiem.
    Gruszko, z angielskim to bardzo dobry pomysł. Moja znajomość języka jest praktycznie w zaniku i też sobie obiecuję, że w końcu wezmę się za niego (tyle, że to w końcu przekładam na emeryturę ). Ale Ty masz konkretną motywacje na już, więc będzie łatwiej.
    Nawiązując do Agnieszkowej propozycji wielkopostnej to pomyślałam, że powinnam chyba zacząć od bardziej nasilonego ruchu. Zdecydowanie zastałam się. Podejrzewam, że takie schody na ten moment byłyby porządnym wyzwaniem . Zgroza!
    Co do zacytowanej myśli, to właściwie jestem zaskoczona, że pochodzi od Nietzsche. Jakoś tak nie do końca do niego pasuje.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Super Agnieszko ten twoj dzisiejszy dobor obrazkow...

Ano wlasnie! jeszcze tylko jeden dzien! Ale za to jaki!

Wczoraj bylam na spotkaniu WW. No coz...bylo jak sie spodziewalam. 800g wzrostu. Przyszlam do domu i z frustracji najadlam sie jak prosiak na kolacje. A dzis poprawie jeszcze paczkiem! Albo faworkiem!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, jest kolejna akcja

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dziewczyny, byłam wczoraj na świetnym filmie- Plan B- znakomity, aż ciary miałam. Kinga Dębska, staje się moją reżyserską faworytką. Film w znakomitej obsadzie- Preis, Dorociński, Olszówka, w epizodach - Stelmaszyk, Dziędziel i wielu innych.

Teraz trzymam kciuki, bo Cicha noc, Pokot i Powidoki są nominowane do Orłów, a to trzy filmy, które bardzo mną poruszyły i sama nie mam zdania, który powinien wygrać.

Ja dziś już po faworkach i pączku, reszta dnia na warzywkach
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 08-02-2018 o 08:27
    gruschka and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów