Strona 2055 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1055 1555 1955 2005 2045 2053 2054 2055 2056 2057 2065 2105 2155 2555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,541 do 20,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko, wiem że nie mogę decydować za dziewczyny, ale jestem za tym, żeby zarezerwować już i teraz. Zwłaszcza ta pierwsza oferta wydaje się rewelacyjna, a w każdym razie na taką wygląda. Zawziętaski, mam nadzieję, że jeszcze nie śpicie
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Świetne, jestem za
    krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

No to jesteśmy trzy . Gruszko, czy jest możliwość, żebyś pociągnęła sprawę i sprawdziła, jak z rezerwacją?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

sobotnie dzień dobry

images (4).jpg

Dacie wiarę, że w tym tygodniu zgubiłam 1,7 kg??? Lecę dalej- do Świąt, do celu

Mieszkanie fajne, szkoda, że nikt więcej nie zajrzał, ale jeśli można bezkarnie odwołać rezerwację, to trzeba zamawiać

Jolu, noga nie puchnie bez powodu, wygląda na skręconą, choć może rzeczywiście jest nadwyrężona. Dobrze byłoby ją prześwietlić.

Krysiu, moja sunia musi teraz odpocząć po ogromnej dawce adrenaliny, którą zawsze zapewnia jej pies mojej córki .

Jutro idę do kina, tym razem z mężem na film Pełnia życia. Polecały mi go koleżanki, które ryczały w kinie jak bobry- zobaczymy

Udanej soboty

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Ja wczoraj juz nie zajrzalam, bo bylam po dentyscie nie do zycia...
    Mialam zdejmowane czyli sila rujnowane dwa gorne mostki, potem przygotowanie po nowe, zrobienie odciskow i zalozenie prowizorium. Trzy godziny siedzenia na fotelu dentystycznym... Dzis rano jeszcze boli mnie glowa...
    No ale co... jak trzeba to trzeba! Stare mostki byly nieszczelne i ciagle wdawal mi sie jakis stan zapalny...

Jestem oczywiscie za rezerwacja tej pierwszej propozycji. Moim zdaniem, nie ma co dluzej czekac niz do dzisiejszego wieczora na pozostale glosy dziewczyn. Najwazej, jesli rzeczywiscie cos sie niespodziewanego wydarzy czy przydarzy...to odmowimy.

Agnieszko idziesz z tymi swoimi spadkami jak burza. Ja osiagnelam swoja wczorajsza asceza jedynie constans w porownaniu z zeszlym tygodniem. Ale dobre i to...

Co do filmow to mam ostanio kino domowe kazdego wieczoru. Przedwczoraj bylo to Morderstwo w Orient Express a wczoraj Tulipanowa Goraczka. Oba filmy mi sie podobaly...polecam do obejrzenia...

Jolu rozumiem twoje obawy przed zarazeniem sie w poczekalniach, ale jesli nie bedzie lepiej z ta noga to jednak bym ja przeswietlila... Moze potrzeba calkowitego usztywnienia. No ale- nos teraz te opaske zgodnie z zaleceniami i obserwuj sytuacje. Moze -mijmy taka nadzieje...samo przyszlo, samo przejdzie...

Caluje i pozdrawiam sobotnio... milego dnia!
    Odpoczywajcie i lezcie na kanapach o tak jak na tym obrazku...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja jestem za tym bardziej, że to co ja znalazłam to jaks ściema, z pierwszego ogłoszenia nie mam żadnej odpowiedzi a z drugiego wprawdzie pani odebrała, ale obiecanej oferty nadal nie ma

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Chciałam zarezerwować,ale oni rezerwują za pomocą facebooka lub google,a ja nie mam żadnego z nich.
    Nie wiem czy widziałyście,że do ceny dolicza się ponad stówkę za serwis i sprzątanie,i wydaje się,że anulowanie nie jest tak całkiem bezpłatne.
    Agnieszko
    ty masz większą wprawę,może przyjrzyj się jeszcze tej ofercie z bliska.
    Wygląda ,rzeczywiście jak dla nas,kiedyś szukałam i wiadomo,potem co stronę otworzysz to wyskakują reklamy noclegów we Wrocławiu....
    W tym serwisie od oferty jest dobry filtr,gdzie można ustawić ilość łóżek,co bardzo ułatwia sprawę szukania.
    Na razie czas troszkę mnie goni,zajrzę póżniej
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Ja jeszcze jestem trochę na bakier sama ze sobą ale poczytałam i powiem, że jestem na tak
    jakby jakaś dobra dusza wzięła się za to to byłoby super, ja na razie jakaś taka niekumata jestem i zła na siebie i na cały świat też ale najbardziej na siebie....
    gruschka lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, jeszcze dochodze do siebie po polskich atrakcjach i podrozy, w poniedzialek zaczynam ostry dyzur w zk. widzialam mieszknia na airbnb(kiedys sama tam wynajmowalam). te 2 lokalizacje sa dobre, jedna jest na 4 pietrze bez windy (ta gdzie sprzatanie kosztuje 120) druga-nalezaloby zapytac o szczegoly.

sprobuje tez popatrzec.
    pozdrawiam i ide dalej polegiwac, chociaz slonce swieci....
    gruschka, Jolinkaa and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów