[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Gruszko, wiem że nie mogę decydować za dziewczyny, ale jestem za tym, żeby zarezerwować już i teraz. Zwłaszcza ta pierwsza oferta wydaje się rewelacyjna, a w każdym razie na taką wygląda. Zawziętaski, mam nadzieję, że jeszcze nie śpicie
No to jesteśmy trzy . Gruszko, czy jest możliwość, żebyś pociągnęła sprawę i sprawdziła, jak z rezerwacją?
sobotnie dzień dobry
images (4).jpg
Dacie wiarę, że w tym tygodniu zgubiłam 1,7 kg??? Lecę dalej- do Świąt, do celu
Mieszkanie fajne, szkoda, że nikt więcej nie zajrzał, ale jeśli można bezkarnie odwołać rezerwację, to trzeba zamawiać
Jolu, noga nie puchnie bez powodu, wygląda na skręconą, choć może rzeczywiście jest nadwyrężona. Dobrze byłoby ją prześwietlić.
Krysiu, moja sunia musi teraz odpocząć po ogromnej dawce adrenaliny, którą zawsze zapewnia jej pies mojej córki .
Jutro idę do kina, tym razem z mężem na film Pełnia życia. Polecały mi go koleżanki, które ryczały w kinie jak bobry- zobaczymy
Udanej soboty
Dzien dobry!
Ja wczoraj juz nie zajrzalam, bo bylam po dentyscie nie do zycia...
Mialam zdejmowane czyli sila rujnowane dwa gorne mostki, potem przygotowanie po nowe, zrobienie odciskow i zalozenie prowizorium. Trzy godziny siedzenia na fotelu dentystycznym... Dzis rano jeszcze boli mnie glowa...
No ale co... jak trzeba to trzeba! Stare mostki byly nieszczelne i ciagle wdawal mi sie jakis stan zapalny...
Jestem oczywiscie za rezerwacja tej pierwszej propozycji. Moim zdaniem, nie ma co dluzej czekac niz do dzisiejszego wieczora na pozostale glosy dziewczyn. Najwazej, jesli rzeczywiscie cos sie niespodziewanego wydarzy czy przydarzy...to odmowimy.
Agnieszko idziesz z tymi swoimi spadkami jak burza. Ja osiagnelam swoja wczorajsza asceza jedynie constans w porownaniu z zeszlym tygodniem. Ale dobre i to...
Co do filmow to mam ostanio kino domowe kazdego wieczoru. Przedwczoraj bylo to Morderstwo w Orient Express a wczoraj Tulipanowa Goraczka. Oba filmy mi sie podobaly...polecam do obejrzenia...
Jolu rozumiem twoje obawy przed zarazeniem sie w poczekalniach, ale jesli nie bedzie lepiej z ta noga to jednak bym ja przeswietlila... Moze potrzeba calkowitego usztywnienia. No ale- nos teraz te opaske zgodnie z zaleceniami i obserwuj sytuacje. Moze -mijmy taka nadzieje...samo przyszlo, samo przejdzie...
Caluje i pozdrawiam sobotnio... milego dnia!
Odpoczywajcie i lezcie na kanapach o tak jak na tym obrazku...
Ja jestem za tym bardziej, że to co ja znalazłam to jaks ściema, z pierwszego ogłoszenia nie mam żadnej odpowiedzi a z drugiego wprawdzie pani odebrała, ale obiecanej oferty nadal nie ma
Chciałam zarezerwować,ale oni rezerwują za pomocą facebooka lub google,a ja nie mam żadnego z nich.
Nie wiem czy widziałyście,że do ceny dolicza się ponad stówkę za serwis i sprzątanie,i wydaje się,że anulowanie nie jest tak całkiem bezpłatne.
Agnieszko
ty masz większą wprawę,może przyjrzyj się jeszcze tej ofercie z bliska.
Wygląda ,rzeczywiście jak dla nas,kiedyś szukałam i wiadomo,potem co stronę otworzysz to wyskakują reklamy noclegów we Wrocławiu....
W tym serwisie od oferty jest dobry filtr,gdzie można ustawić ilość łóżek,co bardzo ułatwia sprawę szukania.
Na razie czas troszkę mnie goni,zajrzę póżniej
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Dzień dobry
Ja jeszcze jestem trochę na bakier sama ze sobą ale poczytałam i powiem, że jestem na tak
jakby jakaś dobra dusza wzięła się za to to byłoby super, ja na razie jakaś taka niekumata jestem i zła na siebie i na cały świat też ale najbardziej na siebie....
ciao, jeszcze dochodze do siebie po polskich atrakcjach i podrozy, w poniedzialek zaczynam ostry dyzur w zk. widzialam mieszknia na airbnb(kiedys sama tam wynajmowalam). te 2 lokalizacje sa dobre, jedna jest na 4 pietrze bez windy (ta gdzie sprzatanie kosztuje 120) druga-nalezaloby zapytac o szczegoly.
sprobuje tez popatrzec.
pozdrawiam i ide dalej polegiwac, chociaz slonce swieci....