Witajcie
Co się naczekałam to się naczekałam, ale lekarka przyjęła mnie i wystawiła nowe skierowania .
Agnieszko, pięknie zgubiłaś! U mnie niestety odwrotnie - łapię nadprogramowe dodatki . Ale jak najbardziej gratuluję, bo zasługujesz już chociażby za wytrwałość, nie poddawanie się i stałe mobilizowanie nas!
Sabinko, też mam nadzieję, że tą dobrą duszyczką będzie Agnieszka (i mam nadzieję, że nie będzie za to na nas zła ). Wstyd się przyznać, ale załatwianie spraw przez Internet wywołuje u mnie duży niepokój i zwyczajnie rejteruję.
Gruszko, cokolwiek się uda nie uda, to dzięki że znalazłaś i zaraz pokazałaś.
A jeżeli jest tak, jak napisała Kalaharii, to naprawdę nie ma się co zastanawiać.
Czwarte piętro to chyba żadna przeszkoda? (wręcz wskazane pokutnie za wszelkie nasze ewentualne grzeszki żywieniowe )
Kasiu, współczuję wczorajszych doświadczeń dentystycznych . Chociaż po tym, co nam tu ostatnio pisała Maniusia o swoim leczeniu bez znieczulenia, to już sama nie wiem (oczywiście żartuję). Ból głowy po trzech godzinach siedzenia tłumaczy wszystko .
Jolu, zawsze miałam problemy z liczeniem kalorii, więc tego niestety nie robię. Ale czytałam, że dla odchudzania korzystne jest 1500 a nie 1200. Jeżeli się mylę, to na pewno mnie poprawicie. Jeżeli nie masz złamania, to opaska faktycznie może być dobrym pomysłem. Myślę, że przydałoby się jeszcze spróbować kompresy żelowe .