Strona 2056 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1056 1556 1956 2006 2046 2054 2055 2056 2057 2058 2066 2106 2156 2556 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,551 do 20,560 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie
    Co się naczekałam to się naczekałam, ale lekarka przyjęła mnie i wystawiła nowe skierowania .

Agnieszko, pięknie zgubiłaś! U mnie niestety odwrotnie - łapię nadprogramowe dodatki . Ale jak najbardziej gratuluję, bo zasługujesz już chociażby za wytrwałość, nie poddawanie się i stałe mobilizowanie nas!

Sabinko, też mam nadzieję, że tą dobrą duszyczką będzie Agnieszka (i mam nadzieję, że nie będzie za to na nas zła ). Wstyd się przyznać, ale załatwianie spraw przez Internet wywołuje u mnie duży niepokój i zwyczajnie rejteruję.

Gruszko, cokolwiek się uda nie uda, to dzięki że znalazłaś i zaraz pokazałaś.
    A jeżeli jest tak, jak napisała Kalaharii, to naprawdę nie ma się co zastanawiać.
    Czwarte piętro to chyba żadna przeszkoda? (wręcz wskazane pokutnie za wszelkie nasze ewentualne grzeszki żywieniowe )

Kasiu, współczuję wczorajszych doświadczeń dentystycznych . Chociaż po tym, co nam tu ostatnio pisała Maniusia o swoim leczeniu bez znieczulenia, to już sama nie wiem (oczywiście żartuję). Ból głowy po trzech godzinach siedzenia tłumaczy wszystko .

Jolu, zawsze miałam problemy z liczeniem kalorii, więc tego niestety nie robię. Ale czytałam, że dla odchudzania korzystne jest 1500 a nie 1200. Jeżeli się mylę, to na pewno mnie poprawicie. Jeżeli nie masz złamania, to opaska faktycznie może być dobrym pomysłem. Myślę, że przydałoby się jeszcze spróbować kompresy żelowe .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witajcie w niedzielę

niedziela3.jpg

Krysiu, Kasiu, dzięki za gratulacje sama byłam zdziwiona wynikiem Dziś troszkę wróciło, ale zawsze mam tak w sobotę- na szczęście tym razem niewiele. Mam nadzieję raz, dwa zgubić.

Zajmę się sprawą mieszkania we Wrocławiu, tylko nie wiem którym, obydwa biorą kasę za sprzątanie i coś tam jeszcze- w pierwszym stówę, w drugim 120 zł. I za coś jeszcze jest 20 zł, ale nie pamiętam.
    Powinnam też napisać ile osób będzie mieszkało, a tego nie wiem. No i musimy się liczyć z tym, że jeśli się wycofamy, to zaliczka przepada.

Skrobnijcie coś na ten temat.

Dobrej niedzieli
    gruschka and kasiaogrodniczka like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

W pierwszym mieszkaniu, dla dwóch osób są materace leżące na podłodze, a w drugim jest 6 łóżek .
    Pierwsze jest tańsze.
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 11-02-2018 o 08:14

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry Agnieszko!

Witam sie narazie tylko z toba, bo reszta pewno jeszcze spi w ten niedzielny poranek...

Mysle, ze trudno nam bedzie podac dokladna liczbe osob, bo jak wiemy z tym u nas do konca nigdy nie wiadomo.

Dlatego jestem zdania, ze lepsza jest ta tansza opcja z materacami na podlodze. Osobie wynajmujacej trzeba powiedziec , ze bedzie tyle osob ile mozliwosci do spania. W kocu jesli dobrze rozumiem, placi sie za cale mieszkanie a nie od osoby-prawda?
    Dopytaj tylko moze-do kiedy mozna zrezygnowac bez poniesienia kosztow. Oni tam chyba podaja tylko termin od ktorego jest to 50%, a czy nie ma naprzyklad tak ze w przeciagu jakiegos tam czasu mozna odmowic bez zadnej straty?

Na zachete przyjazdu do Wroclawia do poczytania artykul, jaki znalazlam dzis na fb...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    dziś obejrzalam oferte dokladniej
    Do spania są materace,ale wyglądają całkiem przyzwoicie,ja się zgłaszam na ochotnika,miejsca jest też wystarczająco duzo,a że dla nas cena jest bardzo ważnym kryterium,to chyba będzie dobre.Trudno nam,będzie znależć coś tańszego,ofert z tyloma pojedynczymi łóżkami jest naprawdę niewiele.No i ta wspólna przestrzeń o której pisała Krysia i Sabinka- dla nas bezcenna.
    Gdyby zaliczka nie była bardzo duża( a połowa jest do odzyskania do 7 dni przed przyjazdem) to można by zaryzykować.Z tego co mi się wyświetliło,reszta podobnych ofert to po rozliczeniu na osoby okolo stówki na głowę za noc.
    Poza tym,w tym miejscu nawet gdyby bylo nas w końcu mniej,to łatwo byloby sobie poradzić z trochę wyższą ceną.Przy droższym mieszkaniu byloby zdecydowanie mnie przyjemnie.
    Wiadomo,że niska cena skądś się bierze,ale opinie są dobre.Brałam też pod uwagę to,że Agnieszka i Kasia awaryjnie mogłyby spać gdzie indziej(same się zdeklarowały)
    Ale możemy jeszcze troszkę poszukać,Wrocław jest duży

Wczorajszy dzień był niesamowity.Forumowe spotkanieZeszło nam trochę,spotkałyśmy się parę minut po 13.00 i rozstałyśmy po 23.00Wcześniej do 13.00 praca i przelecialó nie wiadomo kiedy.
    Dzień absolutnie nie dietetyczny,chociaż zaczęłyśmy wędrówkę po knajpkach bardzo delikatnie i zdrowo.Ale jak w wierszyku dla dzieci miłe złego początki ,bo skończylo się na morzu(nomen omen nad samym morzem))piwa i wielkich pizzach
    I oczywiście niczego nie żałuję,drugi raz zrobiłabym to samo

Widzę,że pisałyśmy z Kasią równocześnie i jesteśmy całkiem zgodne

Agnieszko
    gratulacje,spadek naprawdę imponujący
    Krysiu
    super,że skierowania odzyskaneWidzę,że ambitnie podchodzisz do schodow,zawsze to jakaś gimnastyka i kondycję można podciągnąć
    Sabinko
    bardzo czekam na choć troszkę szczęśliwszą wersję Sabinki i oczywiście w dużej ilości
    A Kalahari widzę czuwa

Zrobiłam zakwas burakowy z Agnieszkowego przepisu,chyba właśnie dojrzał i jutro planuję dzień pokutny,dobrze mi zrobi po ostatnich szaleństwach
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 11-02-2018 o 09:01
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczyny, przepraszam, ale ja przez ten serwis nie będę zamawiała. Zaczęłam, ale zaczęło mnie prosić o zbyt wiele danych, ciągle wysyłają mi na telefon jakieś kody, które mam odsyłać, proszą o nr karty kredytowej,( której nota bene nie mam ) dla mnie to zbyt duża ingerencja w moją prywatność.
    gruschka lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ok,czyli szukamy czegoś innego
    Agnieszko
    wspominałaś jeszcze,że córka jest zapisana gdzieś,gdzie są jakieś noclegi,może tam coś się znajdzie?
    Może jeszcze rozważyć 2 mniejsze mieszkania blisko siebie,po 3-4 miejsca,może byloby nam łatwiej,a w razie mniejszej grupy ostatecznie zostawić jedno?
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 11-02-2018 o 09:09
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Napisałam do córki. Jak nie jest na zajęciach, to napisze mi co i jak.
    gruschka lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dziecko podało mi namiar na ten sam portal powiedziało, że to tylko na początku weryfikują, a potem jest luzik , to co, próbuję jeszcze raz ?
    gruschka lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

zadatek jest zwracany w wysokości 50% i to tylko 7 dni przed przyjazdem.

Uprawnienia umieszczania postów