No to czekam tylko czy się zgadzacie i ewentualnie będę rezerwować.
Ja jestem za rezerwacją, no bo myślę, że u nas rozbija się tylko o iliść osob które przyjadą, a nie czy w ogóle się spotkamy,ja też mogę spać na materacu. Wczoraj przechorowałam, dziś jest już lepiej gripex plus mleko z miodem na noc i pomogło. Dziś pogoda jest do bani, liczyłam że weekend będzie ładniejszy , bo w czwartek i piatek tak zdrowo słońce świeciło , no ale nie...
Dziś sprawdzam moj nowy program, moja dklaracja poszła to jeszcze trzy przede mną. Oczywiście niby mam zrobione, ale sie okazuje , że nie do końca i sama pewne rzeczy musze poustawiać, o których panowie informatycy zapomnieli , wrrrr
Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 11-02-2018 o 09:56
Ja też jestem za.Właśnie tego się doczytałam o anulowaniu.Teraz tylko kwestia jak duża jest zaliczka i ile wynosiłoby to ew.50% do zapłacenia.
Pobuszowałam jeszcze dziś tu i tam wśród noclegów i lepiej chyba nie będzie.
A poza tym przecież głównie chodzi nam o własne towarzystwo i sporo czasu będziemy spędzać na powietrzu,więc budżetowy nocleg jest calkiem w naszym guścieZostanie nam więcej na inne rozrywki
![]()
Ostatnio edytowane przez gruschka ; 11-02-2018 o 10:01
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Zamelduję się później. Na razie tylko podnoszę rękę w górę - brać Agnieszko, brać
Z tego, co się doliczyłam, to wstępnie zadeklarowanych jest nas siedem!
Ja się zgadzam ze wszystkimi dotychczasowymi ustaleniami.
Teraz znikam,pewnie będę dopiero wieczorem,ile trzeba przeleję![]()
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Musimy znać liczbę osób, bo od tego zależy kwota, którą należy zapłacić. Jeśli więc nie będzie jasnej deklaracji, nie zarezerwujemy. Po co mamy przepłacać. Proszę więc, abyście wszystkie dały odzew na ten temat.
24-26 sierpnia
Gruszka
Krysia
Maniusia
Kasia
Agnieszka
Sabinka
i kto jeszcze ?
Madzia?
Jola?
Dzień dobry
Kasia mnie "pogoniła" na whatsappie ale ja już wczoraj deklarowałam, że jestem za i Agnieszka widzę mnie liczy, to dobrzeno chyba, żeby nie wiadomo co się wydarzyło ale to każda ma takie ewentualne ale...wtedy trudno - poniosę koszty noclegu.