Kasiu oczywiście to "pogoniła" było żartobliwie powiedziane:mdr:
Wersja do druku
Kasiu oczywiście to "pogoniła" było żartobliwie powiedziane:mdr:
Faktycznie Sabinko umknelo mi, ze juz jestes "na liscie"...:beurk:
Jeszcze raz przepraszam.:money:
Czekamy jeszcze na odzew od Madzi i Joli. Wiemy dziewczyny, ze trudno tak pol roku wczesniej sie zobowiazywac ale wszystkie jedziemy na tym samym wozku. Nikt z nas nie wie na 100% czy bedzie mogl w sierpniu byc na naszym spotkaniu. Do tej pory jakos sie nam udawalo, to trzeba wierzyc ze i tym razem tak bedzie.
Aga-a dlaczego skoro tam w ogloszeniu jest napisane ze mieszkanie kosztuje tyle i tyle za noc- to czemu oni chca koniecznie wiedziec czy bedzie 6-czy 8 osob? Przeciez to nasza sprawa ile w zaleznosci liczby osob wypadnie nam na glowe?
Czy jesli podamy, ze bedzie nas 6 to zaplacimy mniej niz jesli podamy ze osiem? Bo nie rozumiem.:arf:
Kasiu w zależności od liczby osób płacimy inną cenę .jesli zgłosimy 6 to za tyle płacimy. Zgłaszając 8 za tyle placimy. Możemy zgłosić więcej i mieszkać w 4 ale nie opłaca nam sie to. Natomiast jeśli zgłosimy 4, a zamieszkamy w 6 czy 8, to pomijając pościel, którą dostaniemy dla 4 narażamy sie na jakieś kosmiczne kary
Agniesiu- ja dalej durna jestem jak tabaka w rogu...:beurk:
To jak rozumiec to co w tym linku jest podane?
265 zł za dzień
Sypialnia 1
2 pojedyncze łóżka, 1 materac podłogowy
Sypialnia 2
2 pojedyncze łóżka, 1 materac podłogowy
Wspólna przestrzeń
1 kanapa
Skoro oni napisali, ze miejsc do spania jest 6 to podajmy 6 osob. Jesli Jola czy Madzia tez beda to my pojdziemy spac do rodziny.
Ale mi to kopiowanie wyszlo...niech to licho...:bad:
To moze jeszcze raz link:
https://www.airbnb.pl/rooms/14765845...-26&s=w06hrfkv
Bo 6 z nas juz zadeklarowalo chec przyjazdu-wiec tak czy owak 6 osob trzeba zglosic.
... I tak jak napisalam wyzej -gdyby ktos jeszcze chcial dojechac...moze na jeden dzien naprzyklad (bo Wroclaw lezy tak centralnie, ze np mi czy dziewczynom ze Slaska oplaca sie przyjechac np na cala sobote i wyjechac)...to zawsze mozna cos wymyslec. Ja serio jestem gotowa byc z wami caly dzionek a z noclegu w razie potrzeby zrezygnowac.:money:
Agnieszko ja deklaruję pobyt na dwie noce :)
Agnieszko, jako że jestem ta ze Śląska, to od razu się deklaruję ;) - pobyt na dwa noclegi. Myślę, że dotyczy to też pozostałych osób. Gruszka tylko nie była pewna, czy będzie w stanie dojechać na całość, ale na pewno szybko to uściśli. Co do Madzi i Joli. Madzię przydybałam ze dwa dni temu na fb. Napisała, że pasuje jej ten termin i przyjedzie. Miała o tym zaraz napisać tu na forum, ale chyba zapomniała. Jola z kolei wspominała o ewentualnym dojeździe na kilka godzin, tak więc bez noclegu. Mam nadzieję, że się nie wysunęłam przed szereg. Ale jakby co, to dziewczyny na pewno to sprostują.
Ja jak Sabinka i moge już od razu płacić:)