Strona 2062 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1062 1562 1962 2012 2052 2060 2061 2062 2063 2064 2072 2112 2162 2562 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,611 do 20,620 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam wieczornie!
    Mialam dzis gosci urodzinowych mego synka wiec nie zagladalam tutaj na forum a widze, ze popoludniu dzialo sie dzialo...

Jesli chodzi o me zdanie to juz je wypowiedzialam. Zgadzam sie na wszystkie wasze ustalenia, nie mam absolutnie zadnych wymagan. Cena Madziu jest dla mnie ok-jesli to jest cena za dwie noce i cale mieszkanie, do podzielenia na 6 lub 7 osob.
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Dobry wieczór kobietki

Dziś po obiedzie byliśmy na siatkówce ,późno wróciłam,potem musiałam kilka rzeczy zrobić w domu i dlatego dopiero tu zaglądam.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jolu, noga nie puchnie bez powodu, wygląda na skręconą, choć może rzeczywiście jest nadwyrężona. Dobrze byłoby ją prześwietlić.
    Z nogą jeszcze trochę poczekam-od wczoraj już kostka nie puchnie.Nie wiem czy to przez tą opaskę?Tam pisze,że łagodzi obrzęk.Czasami pobolewaja mnie kolana-jak w Zabrzu pytałam lekarza czy może to być od steryd,to potwierdził,ale powiedział też,że powinnam zrobić badanie w kierunku osteoporozy-w końcu od ponad 20 lat nie mam babskich hormonów.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jolu rozumiem twoje obawy przed zarazeniem sie w poczekalniach, ale jesli nie bedzie lepiej z ta noga to jednak bym ja przeswietlila...
    Jeśli za kilka dni nie będzie całkiem dobrze,to pomyślę o prześwietleniu.Bywa,że jeszcze mnie pobolewa,szczególnie jak stanę na czymś nierównym.Bywa też,że np.czuję rwanie w stopie-w środku.

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    ciao, jeszcze dochodze do siebie po polskich atrakcjach i podrozy, w poniedzialek zaczynam ostry dyzur w zk.
    No to długo dochodzisz do siebie Madziu-aż tak padnięta byłaś ?Jutro poniedziałek-jak widzę wracasz do pracy -powodzenia życzę.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolu, zawsze miałam problemy z liczeniem kalorii, więc tego niestety nie robię. Ale czytałam, że dla odchudzania korzystne jest 1500 a nie 1200. Jeżeli się mylę, to na pewno mnie poprawicie.
    Ja nie mam dużego problemu z liczeniem kalorii-przed ślubem córki tak właśnie się odchudzałam i część wartości kalorycznych mam w głowie,a reszta?Łatwo znaleźć stronki z tabelami kalorycznymi.No i w trakcie diety opartej na liczeniu kalorii z zasady nie kupuję produktów na których nie ma podanych wartości kalorycznych.Niezbędna jest też kuchenna waga.
    Wiem,że 1500 kcal jest najlepszą opcją

to ile jest tych dziewczyn ze Śląska, ktore przyjadą na jeden dzień, a które na cały pobyt?
    Dziewczyna ze Śląska jest jedna czyli nasza Krysia
    A ja Zagłębiaczka jestem od urodzenia i niech tak zostanie

Jola z kolei wspominała o ewentualnym dojeździe na kilka godzin, tak więc bez noclegu. Mam nadzieję, że się nie wysunęłam przed szereg. Ale jakby co, to dziewczyny na pewno to sprostują.
    Co do spotkania dziewczyny,to nie pisałam nic w tym temacie...bo w sumie,co mam napisać?Już na spotkaniu u Maniusi powiedziałam jak jest,no ale macie rację,że i tu trzeba napisać,żebyście wiedziały jak z rezerwacją.
    Do spotkania zostało pół roku i nie chcę się dokładnie określać.
    Na razie wszystko wskazuje na to,że na spotkaniu mnie nie będzie.Może istnieje minimalna szansa,że przyjadę na kilka godzin,ale musiałoby się parę rzeczy pomyślnie zgrać....a to nie takie proste.Tak więc nie bierzcie mnie pod uwagę jeśli chodzi o noclegi.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Madziu, to co zaproponowałaś wygląda tak dobrze, że teraz już od razu zaczęłam się obawiać, czy nie ma jakiegoś haczyka . Z naszej strony protestów nie ma, więc chyba wszystkim się spodobało? .

Jolu, wiem że tabele kalorii są w Internecie. Trzeba jednak to wszystko odważać, mierzyć itp. Kiedyś próbowałam, ale nie mam do tego cierpliwości.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, tylko, ze ja nie moge zaplacic, bo wyczytalam, ze moja karte platnicza ONI honoruja tylko w IT.

jesli ktos sie zdecyduje zaplacic, to przesle wczesniej przelewem w zl. swoja dole.
    buonanotte!!!
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    poniedziałek3.jpg

Spróbuję dziś to mieszkanie zaklepać. Z tego co się zorientowałam, to jest inny sposób weryfikacji, więc może będzie też inny sposób płatności albo chociaż kontakt z dziewczyną.

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Już na spotkaniu u Maniusi powiedziałam jak jest,no ale macie rację,że i tu trzeba napisać,żebyście wiedziały jak z rezerwacją.
    Nie wszyscy byli na spotkaniu, więc dobrze, że wiemy czy przyjeżdżasz, czy nie Nie chodzi o wścibstwo, tylko o ilość osób do rezerwacji.

Udanego dnia i całego tygodnia wszystkim życzę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 12-02-2018 o 07:18
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczyny, ja rezygnuję z rezerwacji w tym serwisie. Teraz każą mi zrobić sobie zdjęcie i wysłać. Niech któraś inna zajmie się mieszkaniami z tego portalu, albo nie wrzucajmy już nic z niego i szukajmy gdzieś indziej. Ja w każdym razie wysiadam
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Aga podziwiam twoja cierpliwosc i rozumiem dobrze irytacje z powodu tych utrudnien.
    No ja niestety nie moge pomoc...chocby z tego powodu, ze platnosci z zagranicy to dodatkowe komplikacje.

Nie wiem co poradzic... Dziewczyny pomocy! Ktora wesprze Agnieszke?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Też myślę,że ten portal trochę nas przerasta,chociaż są tam najlepsze oferty
    W artykule,który wrzuciłam widać,że u nas słabo to działa,bo jesteśmy z bocznego toru
    Na bookingu też coś się znajdzie,a może jeszcze na olx,tam jest taniej.

Zrobiłam sobie 2 tygodnie czegoś na kształt częściowych wakacji przyklejając się do cudzego urlopuA na koniec jeszcze wielki,cudowny finał
    I czas wrócić do rzeczywistości...
    Od popołudnia bardziej zaangażuję się w szukanie,ale przynajmniej parę podstawowych spraw udalo nam się ustalić
    Teraz jeszcze kilka pilnych spraw a potem ulubiona,trochę już wyczekiwana rutyna
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

No ja nie mam karty kredytowej i zdjęć swoich tez nie będę wysyłać, więc chyba musimy co innego poszukac, spróbuję jeszcze raz do tej dziewczyny zadzwonić co obiecała oferte przedstawic

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Hej dziewczny

Ciężką miałam dziś noc-ostatnio sypiam bardzo dobrze-po prostu padam wieczorami ja dziecko,a ta noc dziwna była.Budziłam się prawie równo co godzinę.I za oknem tak ponuro,smętnie-nie ma wczorajszego słoneczka.Będę jak zombi chodzić.No a tu koniec ferii,koniec córki wolnego i dziś już maluchy odbieram.
    Dziś i jutro mąż ma wolne,to pójdziemy jutro z rana na zakupy-muszę zrobić zapas dla siebie na kilka ni produktów do dietkowania.Zaczynam znowu walczyć-od świąt diety w sumie nie było,więc kiepsko jest i trudno będzie zaskoczyć.Dieta oparta o wartości kaloryczne,bo to zawsze najlepiej mi wychodziło.Na początek 1500 do max.1700.Zobaczymy co waga pokaże po tygodniu.Gorzej będzie z ruchem-muszę stopę oszczędzać,więc ewentualnie jakaś lekka gimnastyka w domu,choć chętniej pomaszerowałabym z kijkami,albo na stacjonarny rower bym wsiadła.
    Nie wszyscy byli na spotkaniu, więc dobrze, że wiemy czy przyjeżdżasz, czy nie Nie chodzi o wścibstwo, tylko o ilość osób do rezerwacji.
    Wiem,że nie wszyscy byli i wcale Cię Agnieszko o wścibstwo nie posądzam -to normalne,że ilość osób jest potrzebna do rezerwacji.

Jolu, wiem że tabele kalorii są w Internecie. Trzeba jednak to wszystko odważać, mierzyć itp. Kiedyś próbowałam, ale nie mam do tego cierpliwości.
    A ja cierpliwość mam w tej kwestii Krysiu-robiłam tak przez wiele miesięcy i takie ważenie,mierzenie,liczenie każdego kęska po jakimś czasie nie było problemem.Kwestia systematyczności .Do dziś pamiętam jak maż śmiał się prawie do łez jak pewnego dnia wszedł do kuchni i zobaczył,że ważę...jedną żelkęNo miałam wtedy taką ochotę na tą dawkę cukru,że nie mogłam nad nią zapanować-a że jednej żelki nie dało się zważyć bo ważyła mnie niż gram,mogłam zjeść dwie

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 13-02-2018 o 08:23

Uprawnienia umieszczania postów