Strona 2063 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1063 1563 1963 2013 2053 2061 2062 2063 2064 2065 2073 2113 2163 2563 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,621 do 20,630 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Powiedziałam sobie dzisiaj, że dosyć tego dobrego albo złego i wracam do pisania a nie tylko do podczytywania was w ferworze złego humoru i złości na siebie, nie pierwszy i chyba nie ostatni raz zawalam to, co już osiągnęłam a chodzi oczywiście o wagę...
    Krysiu skierowania odzyskane ale trochę czasu już minęło, już byś była bliżej wyznaczonego terminu ale trudno, jest jak jest, dobrze, że udało ci się zdobyć je ponownie, chociaż wydawałoby się, ze teraz w dobie komputeryzacji nie powinno to być problemem...
    Gruszko spotkania forumowe to jest to ja mam tylko jedno forum na którym się udzielam albo i nie jak mam doła i tylko raz do roku mam takie spotkania, tylko albo aż ? ale ty widzę masz kilka takich grupek i spotkania częstsze, chyba tez tak ma Kasia i może Maniusia?
    Krysiu bardzo się cieszę, że do mnie wczoraj niespodziewanie dla nas obu zadzwoniłaś, tylko nie rozumiem dlaczego próbowałaś znaleźć jakiś wyłącznik jak się zorientowałaś, że dzwonisz do mnie???
    Maniusiu mam nadzieję, że już lepiej się dzisiaj czujesz
    Kasiu jeszcze raz dużo szczęścia dla twojego synka
    Widzę, że problemem z rezerwacją jest brak karty kredytowej i różne dziwne wymagania, typu np. zdjęcie rezerwującego??? ja niestety tez nie mam karty kredytowej
    Jolinko widzę, że siatkówka to jest to fajnie, ze masz taką odskocznię od codzienności a nogę myślę, że przeciążyłaś bo jakby nie było masz co robić teraz w domu po tym co się stało, może jednak pewne sprawy odłóż na później??? a liczenie kalorii super sprawa
    Kalahari rozumiem to dochodzenie do siebie po powrocie do domu - też tak mam a ty jakby nie było dosyć długo byłaś poza domem i dużo się działo na pewno na wyjeździe ale od dzisiaj widzę, że wracasz na całego do "normalnośći" bo idziesz do pracy
    Agnieszko dobra ty nasz duszyczko, wzięłaś na siebie rezerwację i ewentualną zaliczkę a tu takie problemy, zdjęcia, nie takie karty, w zeszłym roku super to wszystko zrobiłaś i wielkie ci dzięki za to, że i w tym roku próbujesz
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Zadzwoniłam jeszcze raz do tej pani, nie odebrała, ale wysłała SMS że skontaktuje się po 14, no to jest jakas szansa. Prośba o zdjęcie osoby rezerwującej jest dla mnie podejrzana i bardzo dziwna. A może w bikini im wysłać to zniżka jakaś będzie
    Krysiu bardzo się ciesze że udało się odzyskać skierowania, pilnuj ich teraz !
    Ja się czuję już cakiem dobrze, łóżko i gripex pomogły.
    Wczoraj byłam w galerii bo mój Sucharek reklamował buty i już na drugi dzień reklamacja została uznana. to pojechaliśmy wymienić je na nowe, a ja przy okazji kupiłam sobie płaszczyk za 50 zł ! Kurcze jak się ciesze.
    A wczesniej na poprawę humoru kupiłam sobie spodnie, sweterek i buty, tez na przecenach za dobre pieniądze . No i kolekcję kremów z aktywnym węglem, podobno to jakaś nowa moda teraz, no cóz wypróbuję. No i na razie zakupów wystarczy.
    Jolu troche czasu do spotkania zostało i licze że może jednak uda ci się do nas zajrzeć.
    Moje szczęście ma zaklepany urlop na pierwsza połowę sierpnia, więc mi raczej nic w naszym terminie nie wypadnie.
    Sabinko, ja się udzielam tylko na naszym forum. na FB pisze tez czasem na innych grupkach, typu dieta WO i rękodzieło, ale tam nie ma spotkań.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Chwilowo ogarnęłam całkiem niemałe co nieco i należy mi się przerwa
    Sabinko
    moje spotkania forumowe też z tego forumZaglądałyśmy do siebie od dość dawna,w poprzednim grudniu w końcu spotkalyśmy i tak już jest,ze tęsknimy za każdym następnym widzeniem zanim obecne jeszcze dobrze się skończy.
    Dla mnie to jest kwestia nieco dłuższej przerwy w i tak odbywanej podróży,a dla kogoś bardzo lubiany i wyczekiwany weekend nad morzem
    I tak sobie myślę,że mamy do siebie na tyle blisko,ze możemy sobie takie spotkanie forumowe na kilka godzin też urządzićNa koniec mojego miasta jadę niewiele krócej niż do ciebie
    Dobrze,że już do nas przydreptałaś i już nas nie zostawiaj.
    Rozmową z KrysiąTak po prostu miało być
    Krysiu,ja też jestem taką "specjalistką" komórkowąJak dostałam nową to nie zliczę ile razy dzwoniłam przez przypadek,ciągle do jednej osoby w dodatku
    Ja właściwie popalam jakąś paczkę na pół roku w towarzystwie

Dzień pokutny zaczynam od zakwasu burakowego z przepisu Agnieszki i powiem krótko - jest taki pyszny,że żadna to pokuta
    Jak będzie dalej się zobaczy.
    Ranek przetrwałam,a łatwo nie bylo,bo przygotowywałam paczkę dla siostrzenicy i piekłam różne pyszne cudeńka.Ale wytrwałam i wysłałam już wszystko bez próbowaniaTrochę też już zaliczyłam biegania po mieście,więc moc jest

Nie ma to jak wielkie zakupy za niewielkie pieniądze ManiusiuDobrze,że już ci lepiej

Na portalu airbnb są bardzo restrykcyjne zasady wynajmu,bo mieszka się w czyichś mieszkaniach,chwilowo udostępnianych turystom i często jest w nich sporo rzeczy właściciela.Taka jest cena niskiej cenyI nowe osoby bardzo prześwietlają,jak się ma już dobrą historię to jest o wiele łatwiej.Ale znajdziemy coś i gdzie indziej.

U mnie właściwie dziś czuć wiosnę w powietrzu,jest mały plus i jakoś tak energetycznie,albo to we mnie krązą jeszcze te bardzo dobre 2 tygodnie
    Wszystkim wam podsyłam trochę mojej energii i dobrego nastroju,może dzięki temu dzisiaj uda się bez problemu jeść bardzo zdrowo i rozsądnie
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 12-02-2018 o 12:25
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Przyznam uczciwie, że niezbyt zaglądałam do mieszkań jakie wrzucałyście ale znalazłam cos takiego, może już było?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

-pierwsze od góry

teraz na razie wybywam ale jeszcze tu wrócę

Awatar gruschka

Wygląda całkiem nieźle i jest duzo pokoi
    Czekam na odpowiedz ws oferty Sabinki
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 12-02-2018 o 14:40
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka

Mieszkanie Od Sabinki jest na ul.Kamiennej,w sezonie 65zł/os/doba.
    Ta firma ma jeszcze mieszkanie 2-pokojowe z aneksem,jedna sofa i 5 łóżek, 70zł Korzeniowskiego
    Cena przy 6 os
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

wrócę jeszcze do tego,bo to chyba lepsze miejsce,wychodzi po 149zł/os/2 noce
    City on foot
    Możę wieczorem uda nam się naradzić
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 12-02-2018 o 15:37

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki ja dzis nie dam rady bo jeszcze jestem w pracy, a potem od razu na kijki jutro mamy zabawę ostatkową wiec jestem w szkole od 8 do 18.30 ale mam okienko wiec spróbuje sie pokazać .
    Sabinko a próbowałaś kiedyś diety ryżowej? 3 razy dziennie ryż z dodatkami .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

wtorek1.jpg

Witajcie we wtorek Trochę się spieszę, więc na razie krótko- oba mieszkania mi się podobają, tylko w tym drugim pojedynczo może spać 5 osób
    krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Agusiu baw sie dzis dobrze na tych ostatkach! Milego nastroju ci zycze!
    Ja tez mialam dzis balowac, ale u nas grypa panuje i 3/4 towarzystwa sie pochorowalo, zatem impreze odwolano.
    W domu u mnie narazie tylko malzonek choruje... mam nadzieje, ze mnie i synka nie zarazi...
    Dzs przyjezdza do domciu tez nasza najmlodsza latorosl na ferie miedzysemestralne, wiec moze jednak chociaz kielonka wypijemy.

krysiapysia and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

no i taka sytuacja...nikt się nie wypowiedział na temat mieszkań, które wrzuciły Sabinka i Gruszka , a miało to miejsce o 12.30 WCZORAJ
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów