Strona 2064 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1064 1564 1964 2014 2054 2062 2063 2064 2065 2066 2074 2114 2164 2564 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,631 do 20,640 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

nie jestem w stanie ocenić tego mieszkania, bo otwiera mi się cała lista, ale jestem za , w sumie cena jest ok, a reszta to dla mnie nie jest az tak ważna
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ja sie nie wypowiedziałam bo jest mi wszystko jedno. Zaakceptuje to co wy postanowicie i zarezerwujecie.
    Uwazam ze skoro spedzamy tam praktycznie tylko wieczory i noce to wazna jest tylko cena i mozliwosc rezygnacji bez ponoszenia kosztow.
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

wczoraj znów rozmawiałam z panią od tamtego mieszkania, była znów miła i obiecała przedstawić ofertę i dalaj nic, więc sadze że trzeba z tego zrezygnowac, bo jak ktoś jest niesolidny juz na początku to jak będzie dalej wyglądać współpraca?
    Mam teraz troszkę mniej czasu, bo się lekko zaangażowałam w fundację psia duszka i pomagam zbierać fanty na aukcję. Pieniądze z aukcji ida na pomoc zwierzetom,
    krysiapysia and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Zaraz zbieram się do koleżanki poza miasto więc będę dopiero po południu.
    Maniusiu mieszkanie ode mnie w moim smartfonie otwiera się po kliknięciu w link i można obejrzeć kilka zdjęć a w komputerze otwiera się cała lista mieszkań, moje jest pierwsze na liście, o czym wspomniałam
    masz rację, ta "twoja" pani na niesolidną wygląda a twoja praca w fundacji potwierdza, ze masz dobre serducho
    krysiapysia lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

podoba mi osę ta oferta Gruszki, jest kuchnia i dwa balkony i bezpłatne odwołanie rezerwacji do 17 sierpnia
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko przepraszam, masz rację że przywołujesz nas do porządku. Pisałam, że zaakceptuję wszystko, co się Wam spodoba, ale rozumiem że przecież nie tylko o to chodzi. Powinnyśmy być w tym razem i na bieżąco. Z tego co widzę, to nic się nie zmieniło i każda akceptuje ustalenia. A które mieszkanie? Najważniejsze, żeby udało się któreś zaklepać.

Mieszka w
    Częstochowa

No własnie Krysiu, bo widze że z zaklepaniem nie zawsze jest kolorowo, tak przynajmniej po moich doswiadczeniach.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Obejrzałam mieszkanka i tylko upewniłam się, że z przyjemnością dostosuję się do każdego wyboru.

Maniusiu, napisz coś więcej o tej fundacji i o tym, co tam robisz. Zawsze wiedziałam, że masz super dobre serduszko . Tym bardziej więc tak udane zakupy zdecydowanie Ci się należały . Napisz potem, jak Ci się sprawdzają kremy. A z panią rzeczywiście trzeba sobie dać spokój. Nie wygląda na solidną osobę, a to by mogło oznaczać tylko kłopoty.

Gruszko, też udało mi się wczoraj zrobić postny dzień. Prawdą jest jednak, że mój obciążony organizm bardzo już tego potrzebował. Nie miałam wprawdzie pysznego zakwasu buraczkowego, ale za to ratował mnie nie mniej smaczny krem warzywny . Dzisiaj odwrót i nadmiar jedzenia, ale jutro środa popielcowa, więc też postaram się zacisnąć pasa.

Sabinko, cieszę się, że wróciłaś co pisania. A szukanie wyłącznika do telefonu nie miało absolutnie nic wspólnego z Tobą, tylko z faktem, że to była niedziela i w żaden sposób się mnie spodziewałaś . Właściwie sama się zastanawiam, dlaczego miało to dla mnie takie znaczenie, bo przecież zupełnie nie przeszkadza mi, gdy to do mnie ktoś po prostu zadzwoni, również w niedzielę .

Agnieszko baw się dobrze

Kasiu, a Ty uciekaj od tych swoich grypowiczów .

Jolu, skoro masz taką wprawę w liczeniu kalorii, to właściwie nic już nie stoi Ci na przeszkodzie w dietkowaniu. Czyli teraz tylko trzymać kciuki!

Madziu, jak tam po dyżurze?

Mieszka w
    Częstochowa

Muszę trochę sprostować , bo za bardzo mnie wychwalacie. Fundacja nazywa się psia duszka i pomaga zwierzakom w potrzebnie, organizuje m.in aukcje charytatywne, do tej pory coś tam licytowałam, ostatnio wygrałam naszyjnik z sowami, którego notabene nie odebrałam, choć za niego zapłaciłam, a moja rola w ostatnie dni polegała na zbieraniu fantów, każdy coś tam w domu ma , nietrafione prezenty czy tez inne niepotrzebne rzeczy. Zawiozłam dwa kartony- ksiązki , perfumy ( calkiem nowe), puzzle i dałam trochę moich wyrobów. Teraz jest zbiórka na wykupienie konia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor!

Widze, ze Aga zabalowala na calego! Nawet w okienku nie zajrzala...
    No i niech sie wybawi nasza przodowniczka. Mam nadzieje, ze jutro jednak uda jej sie cos zalatwic.
    Ja mysle jak pozostale dziewczyny, ze jak widac wcale nie jest takie proste cos sfinalizowac.
    Dlatego bierzmy te propozycje gdzie cena pasuje i jest mozliwosc odstapienia od umowy w razie jakiejs wyzszej koniecznosci.

U mnie dzis spokojnie. Wypilismy z dziecmi po kielonku, zagryzajac sledzikiem. No i po karnawale!!!
    Po pracy bylam dwie godzinki z Karusia w ogrodku... Coraz bardziej widac wiosne i nie macie pojecia jak mnie to cieszy!

Uprawnienia umieszczania postów