Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No, jeśli siedzenie w huku muzyki i dymie, który niestrudzenie puszczał dj można uznać za balowanie to tak :money: kto raz w życiu był jako opiekun na zabawie dla setki dzieci tej wie o czym mowię :mdr:masakra . Przyszłam do domu zdechła jak pies...ale za to były pyszne ciasta :mdr:
1 załącznik(ów)
Załącznik 41545
Witajcie w środę :). Dziś też długi dzień przede mną, bo rano kościół, potem praca, a potem Walentynki :D
Kasiu, a co ja mam załatwić, bo nie kumam :D:confused:
Miłego dnia dziewczyny i pokutnego i walentynkowego :)
Dzien dobry!
Dziwny to dzien...z jednej strony Popielec... a z drugiej strony trabione zewszad ...Walentynki!
Moj Walenty chory w domu siedzi...po raz pierwszy wzial zwolnienie lekarskie...znaczy sie, ze musi byc z nim zle...:beurk:
Wczoraj przyjechala tez do domu nasza corcia... jej serduszko nadal nie zajete...a lata mijaja, mijaja...
Pisze aktualnie jakas kolejna prace zaliczeniowa, szuka miejsce na praktyke...mowi, ze nie ma czasu na milosc.:(
No nic- trzeba wierzyc, ze ta milosc sama ja znajdzie.
Agnieszko- myslalam o tym by probowac zaklepac jedna z tych propozycji, ktora wrzucila Sabinka czy Gruszka. Wyglada na to, ze obie sa dobre. Mi bardziej podoba sie to City On Foot, ale i ta Sabinkowa na OLX jest ok. Sprobuj skontaktowac sie z wlascicielami tych dwoch mieszkan i ktora propozycja wyda ci sie lepsza po tym kontakcie, to ja bierzmy.:money:
Kasiu, sorki, ale ja na razie nie mam czasu, ponieważ jestem w trakcie szukania miejsca na wyjazd dla Kuby i dla nas wyjazdu wakacyjnego. Dziś w nocy rezerwowałam wyjazd wielkanocny, bo mijał termin, a ja kompletnie nie miałam wcześniej czasu.Dodatkowo nałożyło mi się mnóstwo innych obowiązków w pracy. Siedzę tam od rana do wieczora.Wszystko domowe robię w nocy. Myślę, że zarezerwować dla nas pobyt może każda z nas:).
Dziewczyny no to ja się zgłaszam na ochotnika
zadzwoniłam no ogłoszenie Sabinki, do 16 ma mi pani przedstawić ofertę - no zaobaczymy !
a jak nie to klepię tą od Gruszki, tam mozna odwołac rezerwację do 17 sierpnia, to chyba damy radę, no bo coś trzeba zdecydowac w końcu
bardzo prosze o podanie mi którą oferte wolicie Sabinki czy Gruszki, aby bylo łatwiej zadecydowac
Dziewczyny pani z mieszkania Sabinki juz oddzwoniła, zaliczka to połowa ceny, za 6 osób na dwie noce cena 750 zł, wydaje mi się że bardzo dobra, więc prosze o decyzję na osobe za dwie noce wychodzi 125 zł jeśli nas będzie 6. Zaliczka jest możliwa do zwortu jesli wycofamy się na dwa tygonie przed terminem
Mamusiu kochana jesteś że się za to wzięłaś, jestem oczywiście na tak :)
Sorry - miało być Maniusiu :)
Oferta Gruszki to 980 zł za dwie noce za 6 osób plus opłata za sprzatanie 50zł
czyli na osobe 172 zł
możliwość odwołania rezerwacji przed 17 sierpnia i tu trzeba od razu wpłacic całość
No to jestem za ofertą Sabinki, mimo iż wizualnie mi się tu bardziej podoba
ciao, jestem "zajeta" sniegiem... :)
dla mnie kazda ofeta jest ok. z tego co pamietam...tam jest tez ktores mieszkanie w bloku? to moze (jesli sie da) ja wezmiemy pod uwage jako druga? ale to tylko taka moja mala uwaga.
ciao, ciao
ps- ja bym proponowala wplacic teraz tylko zaliczke.