1 załącznik(ów)
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry :)
Załącznik 41550
Dziś mam znowu długi dzień w pracy, ale na szczęście takie dni sprzyjają odchudzaniu:D
Kasiu, dzięki za linka :)Obejrzałam i bardzo mi się podoba :)
Aga, dziękuje, że zajęłaś się rezerwacją, gdy podasz nr konta, od razu przeleje Ci kasę. Tylko jak tam jest ze spaniem, bo wyczytałam, że mogą być różne konfiguracje łóżek. Śpimy oddzielnie, czy będziesz się jeszcze kontaktowała telefonicznie w tej sprawie? Gruszko, ja myślę, że samochodem, to żadna nie przyjedzie :)- ja jeżdżę na co dzień tyle autem, że na wakacje najchętniej przesiadam się w pociąg, Aga kiedyś pisała, że ma dobry dojazd pociągiem do Wrocławia, no chyba , że Kasia :)Tak więc nikt nie przywiezie materaca :(, a może się mylę :)
Sabinko, jeśli ryżówka dobrze Ci szła, to może warto do niej wrócić? Zapytałam Cię o to, bo moja koleżanka ostatnio ja stosuje i dobrze jej idzie. Nie jest głodna, a pięknie chudnie. Rano je ryż z owocami, na obiad z warzywami, a na kolację z mięsem lub rybą.
Kasiu, moja córka poznała swojego obecnego męża na trzecim roku studiów i był to jej pierwszy chłopak :)
Dobrego czwartku wszystkim życzę, ja od dziś rozpoczynam moje wyrzeczenie wielkopostne :)
Dzien dobry w czwarteczek!
U mnie tez dzis dlugi dzien Agnieszko. Mamy w muzeum historycznym doroczne spotkanie wszystkich tych placowek, gdzie pracuja spolecznie podopieczni mojej firmy. Bede tam przedstawiana jako nowy pracownik administracyjny i brala udzial w szkoleniu.
Dzieki za spostrzegawczosc Agnieszko...w ogole nie zauwazylam, ze u mnie ta cena mieszkania wyswietla sie w euro.:beurk:
To ile to wychodzi za pobyt dwudniowy (dwa noclegi) dla jednej osoby w zlotowkach?
I co z tym robimy?
Czekamy do soboty?
Czy mozna tylko zarezerwowac -czy trzeba jednoczesnie z rezerwacja wplacac juz pieniazki?
Bo jesli by mozna tylko zarezerwowac bez przelewu to moze to profilaktycznie Maniusia jednak zrobi?
A gdyby ta znajoma Magdy znalazla cos lepszego to bysmy odwolaly to po niedzieli-co sadzicie?
Jeśli można bez straty zarezerwować to mieszkanie, to ja byłabym za :), w każdej chwili możemy się wycofać.
Kasiu, udanego szkolenia :) Oby było przydatne- ja lubię, gdy czegoś nowego się nauczę. Wczoraj miałam fajne- byłam w Łodzi na nowych technologiach- super :) Teraz już wychodzę do pracy :)
Dziewczyny rezerwacja wiąze sie od razu z wpłatą całej kwoty, gdyby było inaczej już bym klepnęła, nie wiem od czego to zależy ,a le gdy rezerwowałam hostel we Wrocławiu tez od razu płaciłam, tylko była opcja przelewu, a w zeszłym roku rezerwowałam hotel w Kudowie i dostałam maila z numerem konta. Tyle , ze na wpłatę było 24 godziny po czym rezerwacja przepadała.
Agnieszko jest tam pięc łożek plus dwie sofy rozkładane czyli 7 miejsc do spania pojedynczo , dwa łózka sa podwójne czyli mogło by tam spać 9 osób ewentualnie.
Kasiu cena wypada 1090 zł za całość czyli na osobę 156 zł w zaokragleniu.
Ja myślę , że wszystkie musimy się zgodzić na konkretny nocleg, a skoro Magdzie coś w tym mieszkaniu nie pasuje, to musimy chyba poczekac na jej propozycje,
Kurcze teraz patrzę i łóżek jest 6, nie wiem jak ja wcześniej to widziałam ? A może z innym mieszkanie mi się pomyli tyle się tego oglądalo
Dzień dobry :)
jeżeli mówimy o tym samym mieszkaniu to wyczytałam że są tam dwa łóżka pojedyncze, jedno podwójne, dwie rozkładane sofy i jedno duże podwójne.
Aga, wyślij nam tak czy siak nr konta, to wpłacimy Ci konkretne kwoty żebyś nie musiała martwić się , a Madzia pewnie odezwie się :)
Dziewczyny, posadziłam od rana męża przed kompem i wyszukiwał mi na swoich służbowych portalach- tam gdzie zamawia noclegi dla swoich pracowników. Przed chwilą do mnie zadzwonił, że mieszkań tańszych i w dobrej lokalizacji ( od tego, który wybrałyśmy) w tej chwili nie ma. Są hotele i pensjonaty w porównywalnych cenach( ok. 200 zł na osobę za dwie noce), ale mówiłyście, że hotele odpadają.
Moim zdaniem, jeśli nie mamy alternatywy, to nie ma co się zastanawiać.
Co do wiadomego tematu to ja tez uważam, że nie ma się co zastanawiać:mdr:
Jeżeli reszta dziewczyn tak uważa to ślemy pieniądze na podane konto Maniusi, oczywiście na prive.
Agnieszko podpytaj kochana ile tego ryżu je twoja koleżanka dziennie? I jak długo już stosuje i ile schudła? Jeżeli ci powie oczywiście :beurk:
Mam dziś luzy w pracy, więc mogę popisać :D
Sabinko, akurat to wszystko wiem. Ona gotuje sobie 2 torebki ryżu na dzień, to jest około 700 kcal. Do tego daje dodatki na drugie tyle kalorii. W ciągu tygodnia chudnie około dwóch kilogramów, ale bardzo się pilnuje i zupełnie nic nie podjada. Odchudza się już drugi miesiąc i zjechała ponad 12 kilogramów.
Powiem Ci że mam ochotę spróbować, bo lubię ryż. Ale tak przyzwyczaiłam się do kanapek z konfiturami rano, że trudno wyobrazić mi sobie inne śniadanie :(