Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzięki Agnieszko - super to brzmi, tylko z tym podjadaniem bym się obawiała znając siebie:) ale może spróbuję? dzisiaj mam zupę bo sobie nagotowałam zupę krem z brokuła i marchewki i mam zamiar jeść ją dzisiaj ale wieczorem idę do wiadomej koleżanki to na kolację będzie zupa piwna :beurk: ale sprawdziłam i piwo ma w 100 ml -43 kcal, to nie ma tragedii :mdr: z tym, ze nie wypiję tylko 100 ml:p
Agnieszko powinna być zupa z brokuła czy z brokułu?
zdecydowanie z brokułu :)
Sabinko, teraz sobie przypomniałam, że ona mi mówiła, że co jakiś czas gotuje sobie zupę- ryż z warzywami i odrobina mięsa i je na każdy posiłek dwie miseczki :)
Dzięki Agnieszko za odpowiedzi na wszystkie moje pytania:)
mnie jakoś pasowało - z brokuła a laptop mnie poprawił i okazało się, że ma rację:p
A propo's brokułu...:D U nas jest maniera pieczenia torta...nijak nie można ludzi nauczyć, że piecze się tort, a nie torta ...w ogóle, w żadnym przypadku nie występuje forma torta ...
Agnieszko
fajnie,że posadziłaś męża i potwierdził to co ja znalazłam w necie i o czym pisałam:)
Po prostu wielkiego wyboru nie mamy:arf:
Ale mamy też wentyl bezpieczeństwa,że można do17.08 zrezygnować bez strat więc nic nie stoi na przeszkodzie,żeby szukać dalej:)
Rzeczywiście pojedynczych spań jest 6,ale więcej nie znalazłam:arf:Mogę sobie zgarnąć jakieś pufy i kimać na podłodze:)Ale za to są 3 pokoje i balkon:great:
U mnie dziś dieta sajgonkowa:)
Idę do roboty
Jest jeszcze taka opcja,że szukamy na airbnb,ale rezerwuje albo Kalahari albo Kasia,bo u nich ten portal działa o wiele sprawniej i jest mniej obostrzeń przy sprawdzaniu i płaceniu.
Może na razie przelejmy do Maniusiu,w końcu księgowa:), a ona dalej pokieruje gdzie trzeba.
Albo szukamy 2 mieszkań blisko siebie,czasem są nawet w jednym budynku i proponowane przez jedną firmę.
Gruszko ja osobiście wolałabym pojedyncze łóżko ( w dodtaku chrapię :cry:) ale u Agnieszki pamiętam, że dwie dziewczyny spały razem, może i tym razem na dużym podwójnym łóżku dwie dziewczyny ( chętne :)) spałyby razem, jak to jest takie duże łózko jak u mojej córki to tam spokojnie mogą spać dwie osoby powiedzmy daleko od siebie i jeszcze z jedna miałaby miejsce pośrodku, wiem coś o tym bo czasem śpię tam sama a czasem z J.:beurk:
Dziewczyny nie kombinujmy, mieszkanie Gruszkowe jest ok i moim zdaniem nic lepszego nie znajdziemy, co potwierdził mąż Agnieszki a ma wprawę w szukaniu, jest duży salon gdzie można pogadać i nie tylko :mdr: wieczorami, ze spaniami też sobie jakoś chyba poradzimy a cena jak na dobre położenie tez moim zdaniem jest dobra:)
W zeszłym roku w wynajętym mieszkaniu było super i moim zdaniem koncepcja mieszkania jest najlepsza:)
że nie powiem, że u Agnieszki w domu też było doskonale:great:
Czyli Maniusiu- twój ruch,czekamy na konto:)
A ja mam opory dopóki Magda nie potwierdzi że mamy nie czekac na jej propozycje tylko rezerwować, bo moze Magda nam wytłumaczy jakie ma obiekscje do tego mieszkania ? Może coś przeoczyłyśmy?