Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Oczywiście możemy czekać,ale standard polskich akademików jest mówiąc oględnie średni.Nawet jeżeli bedą to osobne pokoiki z łazienkami to nie ma tam zupełnie szans na jakąś prywatną część wspólną.Nie mówiąc już mieszkańcach okolicznych pokoi.
Gdybyśmy poznały obiekcje Kalahari to byloby latwiej,bo może to samo nam by przeszkadzalo.
Ja się nie upieram przy akurat tym mieszkaniu,ale zdecydowanie przy dużym mieszkaniu.
Więc bierzmy się do szukania czego innego czekając,choć ja już nie bardzo wiem gdzie,poza airbnb mogłabym znaleźć coś odpowiedniego.
No jak chcecie to możemy poczekać co powie Kalahari ale wydaje mi się, że nic lepszego nie znajdziemy ( i cenowo i łóżkowo i z dobrą lokalizacją)
Jeżeli chodzi o mnie to ja nie chcę spędzić tych wspólnych naszych dni w akademiku czy hostelu, za duża dziewczynka jestem, żeby w to się bawić, tym bardziej, ze jest nas gromadka albo i gromada, bo co innego jak są np. dwie osoby....
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
No jak chcecie to możemy poczekać co powie Kalahari ale wydaje mi się, że nic lepszego nie znajdziemy ( i cenowo i łóżkowo i z dobrą lokalizacją)
Jeżeli chodzi o mnie to ja nie chcę spędzić tych wspólnych naszych dni w akademiku czy hostelu,
calkowicie sie z tym zgadzam
Cytat:
Zamieszczone przez
gruschka
Więc bierzmy się do szukania czego innego czekając,choć ja już nie bardzo wiem gdzie,poza airbnb mogłabym znaleźć coś odpowiedniego.
i z tym tez się zgadzam, szukać nie bede bo przejrzałam już wszystko co się dało
tu można poogladac jak mniej więcej wyglądają pokoje w akademikach- hostelach
https://pl.hostelbookers.com/hostele...4aAt9wEALw_wcB
W razie czego zrobimy tak- moje dziecko będzie miało materac i pościel, da nam i ja będę na nim spała, bo fajnie byłoby, gdybyśmy mieszkały wszystkie razem :), a jesli nie będzie miejsca żeby go rozłożyć, w co wątpię, będę spała u córki :)
Tym samym mamy spanie dla siedmiu osób i każda śpi sama :)
Agnieszko jesteś wielka :)
I mam nadzieję, że sprawa już będzie rozwiązana:mdr:
Maniusiu ja hosteli nie oglądam bo może byłoby trochę taniej ale na pewno nie w takich warunkach jak w mieszkaniu.
Agnieszko, czy jest jakiś schemat do pisania konspektów :confused:. Bo mam tą "zmorę" do napisania na jutro, a na razie nic nie robię, tylko krążę dookoła niej :bad:
Krysiu, sto lat nie pisałam konspektów :D
Teraz fachowo nazywa się to scenariusz lekcji..
Tu jest , czytelnie napisany i chyba ma wszystkie potrzebne elementy. ja napisałabym tylko na końcu jeszcze sposób ewaluacji .
http://www.jtz.pl/jak-napisac-konspekt-lekcji
Agnieszko dzięki! I baw się dobrze :D