Strona 2070 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1070 1570 1970 2020 2060 2068 2069 2070 2071 2072 2080 2120 2170 2570 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,691 do 20,700 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

A ja idę na piwo ale bez imprezy
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    przelalam.
    dzisiaj kupilam sobie 2 prezenciki-2 golfy jeden czerwony-cieniowany , drugi granatowy z drobnym brokacikiem...

A ja wróciłam właśnie z pisma u kolezanki - dobrze że mam osobistego kierowcę
    Agnieszka111 lubi to.

Miało być " z piwka" ale to nie ja jestem pijana, to mój smartfon
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie

Ja tylko na chwilkę z pozdrowieniami.
    Na chwilkę,bo po pierwsze okulary zostały u okulisty-mam zmianę szkieł na mocniejsze.Bez nich nic napisanego standardową trzcionką nie przeczyta,z pisaniem też kiepsko.Wpadłam tylko na pomysł,żeby trzcionkę w komputerze powiększyć i dzięki temu móc parę zdań napisać.Za bardzo jednak oczy się męczą-okulary odbieram jutro po południu

A po drugie jesteście zajęte rezerwacją i wszystkim co z tym związane,więc nie chcę Wam przeszkadzać....zresztą w ferworze dyskusji i tak nikt. nie zauważy,że mnie nie ma

Diera ryżowa mi się spodobała,bo zawsze lubiłam i lubię ryż.Poszukałam wiadomości o niej i jest trochę sprzeczności,ale wersja Agnieszki koleżanki podoba mi się.Może spróbuję?
    Od poniedziałku ograniczyłam kalorie-spadło pół kilo,niby nic,ale zawsze to lepiej niż zwyżka.Wyciągnęłam wagę kuchenną i zeszyt do zapisywania co i ile kalorycznie zjem.Chciałabym jeszcze z kijkami chodzić albo na rowerku pedałować,ale dziś stopa znowu bardziej boli-nie mogę jednak tylko odpoczywać-to nierealne.

Dobranoc
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 16-02-2018 o 00:24

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w piątek

images (6).jpg

Wczoraj na imprezie było znakomicie, choć jednak trzymałam się w jedzeniowych ryzach i na szczęście waga po tegotygodniowych ekscesach jedzeniowych tylko nieznacznie jest ponad suwaczkiem. Dziś zepnę poślady i może uda się jutro wpisać w tabelkę rozsądną wagę, tym bardziej, że dziś dzień kijkowy Teraz to już chyba kurde nic więcej mi w Wielkim Poście nie wyskoczy. Ta wczorajsza była planowana, więc wliczona do zysków i strat

Udanego piątku
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry w piateczek!

Agnieszko...ty nasza dietetyczna Zelazna Damo! Nic tylko nasladowac! Ja jutro mam tez taka probe charakteru. Obiecalam na spotkaniu WW, ze na kolejnej imprezie nie bede probowala wszystkiego tylko wybiore sobie trzy potrawy, na ktore bede miala najbardziej ochote i zjem ich mala porcje. A na nastepnej imprezie kolejne trzy itp... Moze to mi pomoze pokonac mego imprezowego potwora w glowie, ktory mowi: musisz sprobowac wszystkiego, bo inaczej...

Jolinko-bez zgledu na wzgledy zawsze jest miejsce tutaj na kazdy post napisany od serca. To prawda, ze przez ostatnie dni, mocno bylysmy zajete szukaniem lokum na nasze sierpniowe spotkanie, ale juz je znalazlysmy i troche bedzie mozna odetchnac w tym temacie. A na twoj udzial w tym spotkaniu we Wroclawiu, chocby i bez noclegu ...bardzo liczymy!

Dzis ide do pracy na ten Team-Coaching...mam nadzieje, ze nie bedzie to zbyt szarpiace moje nerwy spotkanie... no ale w koncu chodzi o konflikty w zespole, wiec troche sie na to nastawiam...

Wczoraj bylo mega meczaco ale i interesujaco...wrzuce potem na grupke pare fotek jakie pstryknelam w przerwie...
    Nowo otwarte Muzeum Historyczne ciekawe...ale gdzie mu tam do Muzeum Powstania Warszawskiego czy Muzeum Emigrantow w Gdyni naprzyklad...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny
    Jak się cieszę że lokal klepnięty, teraz została nam tylko radość czekania na spotkanie a potem spotkanie I mam Nadzieję że uda nam się spotkać w komplecie.
    Agnieszko brawo za silna wolę
    Jolinko oczywiście że zauważymy twoją obecność, fajnie że jesteś
    Madziu fajne prezenciki

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzięki dziewczyny za uznanie, ale powiem Wam, ciężko za bardzo nie było, bo na szczęście miałam w pamięci ciastowo- tortowy wtorek i szerokim łukiem omijałam wszystkie potrawy mączne. Zjadłam to, czego już dawno nie jadłam- łososia w galarecie, jajka faszerowane i zupę tajską. Resztę wieczoru spędziłam przy winie Dzięki temu nie byłam głodna, wszystko dobre w odchudzaniu, no i wcześniej nie jadłam obiadu.

Jolinko, każdą nieobecność zauważam, ale wiem, że każdy ma swoje powody do niepisania Mam nadzieję, że z nogą lepiej No i podobnie jak dziewczyny, mam nadzieję na spotkanie z Tobą we Wrocławiu

Kasiu, ja sporo rzeczy do jedzenia nie lubię, więc na imprezach nie mam problemu z tym, że muszę wszystkiego spróbować...na szczęście . Mam też niefajną cechę, że jeśli coś nie podoba mi się z wyglądu, to żeby wszyscy nie wiem jak się zachwycali, nawet nie spróbuję

Agnieszko, jeszcze raz dziękuję Ci, że załatwiłaś na nocleg , Wybawiłaś nas z dużego kłopotu i wielu i licznych rozterek co do terminu, ilości łóżek, konfiguracji, kto z kim śpi( choć to dopóki nie zobaczymy mieszkania nie jest tak całkiem pewne ), nareszcie możemy odetchnąć spokojnie, że uda nam się spotkać

Magda, fajnie, że sprawiłaś sobie prezent, ja co prawda za golfami nie przepadam, więc ich nie noszę, ale każdy nowy ciuch mnie cieszy

Lecę do pracy. Dziś znów długo i pracowicie, ale wieczorem sa kijki
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-02-2018 o 09:17

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Juz wam pisąlam na appce że jestem ślimok i przewróciłam się na prostej drodze, no fakt lód był i nogi się rozjechały. Na szczęście dziś już mniej boli, mam siniec na dłoni, ale boli cała ręka i otartre kolane, ale bolą całe nogi. Zawsze mnie to zadziwiało, że spodnie całe a noga poraniona
    krysiapysia and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów