Strona 2073 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1073 1573 1973 2023 2063 2071 2072 2073 2074 2075 2083 2123 2173 2573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 20,721 do 20,730 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu i tobie cudownej soboty i dzięki za kawkę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

HEJ
    u nas też pięknie choć zimno, ale słoneczko świeci więc pogoda od razu lepiej nastraja. Ja od rana w papierach zagrzebana a drugim okiem podglądam serial FARGO
    bardzo mnie wciągnął, mamy na rok za darmo showmax, promocja do playa i dużo fajnych filmów tu jest do obejrzenia.
    No wczoraj przyszedł przelew z DPD i talon na 50 zł do Orsaya - to chyba jakiś znak

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry
    My szykujemy się na pogrzeb, a za chwilę ruszamy w drogę. Zmarł nasz bardzo dobry przyjaciel. Miał co prawda 90 lat,ale był pełen wigoru i chęci życia. Niestety pokonała go starość.
    Udanej soboty dla wszystkich.

A ja zadowolona bo zrobiłam dobry interes - na fb znalazłam informację że firma transportowa z którą jeżdżę busikami na lotnisko ma 80 % zniżkę jak się kupi bilety dzisiaj i jutro, więc załatwiłam sprawę bo ja lecę w kwietniu a potem w lipcu przylatują dziewczyny i też lecę z nimi i kupując dla nas wszystkich bilety zaoszczędziłam około 400 zł
    czyli mam dodatkową kasę na przykład na kolejne loty do Anglii - bo bilety w obie strony samolotem kosztują w zależności od terminu 200 - 400 zł
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, przysiądę na chwilę Kasiu do Twojej kawki - ale ze swoją herbatką . Na wszelki wypadek też zapodam, a nuż ktoś się jeszcze skusi
    herbatka.jpg

Sabinko, super wiadomość! Zwłaszcza cieszy ta możliwość dodatkowego przelotu do Anglii .

Maniusiu, serial jest dzisiaj też na HBO3,wprawdzie nie od pierwszego odcinka, ale z ciekawością zobaczę.

Agnieszko, piękny wiek osiągnął wasz przyjaciel. Spokojnej drogi.

Agnieszko człowieka zawsze szkoda jak odchodzi ale wasz przyjaciel pięknego wieku dozyl.
    Maniusiu pieniążki zawsze cieszą i talony do fajnych sklepów też
    Krysiu lyknelam trochę twojej herbatki ale teraz mam swoją kawę, oglądam skoki i trzymam kciuki za naszych

No chyba dobrze kibicowalam bo mamy złoto

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

bardzo dobrze Sabinko kibicowałaś
    Coś mi szwankuje myszka,raz działa raz nie,zaraz wybieram się po zakupy,kupię nową i mam nadzieję,że wieczorem wreszcie trochę popiszę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao--ciesze sie ze zlota!!!!

nareszcie wlazlam na strone mieszkania...i jest tam maly balkonik

jesli chodzi o szczescie, to ja tez mialam przepowiednie.....
    kiedy bylam w pl. na wsi, siedzialam i gadalam z kolezankami w mojej niezamieszkalej zima chalupie i..nagle wszedl kominiarz w calym rynsztunku, zaoferowal swoje uslugi,ja podziekowalam i powiedzialam ,ze nie pale w kominach.

moja kolezanka natomiast z naciskiem,dyskretnie powiedziala; magda wszedl ci kominarz do domu...
    popatrzylam na nia i z jej ostrego spojrzenia zrozumialam, ze mam nalezycie kominiarza przywitac, pozdrowic, zlapac za guzik itd. co oczywiscie uczynilam na pewno bede miala SZCESCIE, CZEGO I WAM ZYCZE!!!!!!!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko mnie też się udało, bo włączyłam TV akurat, jak był ostatni skok Stocha. Przyjemnie „nadziać” się na tak miłą niespodziankę . Natomiast serialu Maniusiowego już nie zdążyłam obejrzeć, ale sprawdzę, kiedy znowu nadają i spróbuję nie przegapić. Madziu, z kominiarzem to coś jest na rzeczy. Niby człowiek nie wierzy, a jak go zobaczy to tego guzika do chwytania jednak szuka . Gruszko, mam nadzieję, że myszka już zakupiona . Kasieńko a co Ty nam tak tylko machnęłaś rano tą kawką i zniknęłaś

Uprawnienia umieszczania postów