Kasiu i tobie cudownej soboty i dzięki za kawkę![]()
Kasiu i tobie cudownej soboty i dzięki za kawkę![]()
HEJ
u nas też pięknie choć zimno, ale słoneczko świeci więc pogoda od razu lepiej nastraja. Ja od rana w papierach zagrzebana a drugim okiem podglądam serial FARGO
bardzo mnie wciągnął, mamy na rok za darmo showmax, promocja do playa i dużo fajnych filmów tu jest do obejrzenia.
No wczoraj przyszedł przelew z DPD i talon na 50 zł do Orsaya - to chyba jakiś znak![]()
A ja zadowolona bo zrobiłam dobry interes - na fb znalazłam informację że firma transportowa z którą jeżdżę busikami na lotnisko ma 80 % zniżkę jak się kupi bilety dzisiaj i jutro, więc załatwiłam sprawę bo ja lecę w kwietniu a potem w lipcu przylatują dziewczyny i też lecę z nimi i kupując dla nas wszystkich bilety zaoszczędziłam około 400 zł
czyli mam dodatkową kasę na przykład na kolejne loty do Anglii - bo bilety w obie strony samolotem kosztują w zależności od terminu 200 - 400 zł![]()
Witajcie, przysiądę na chwilę Kasiu do Twojej kawki - ale ze swoją herbatką. Na wszelki wypadek też zapodam, a nuż ktoś się jeszcze skusi
herbatka.jpg
Sabinko, super wiadomość! Zwłaszcza cieszy ta możliwość dodatkowego przelotu do Anglii.
Maniusiu, serial jest dzisiaj też na HBO3,wprawdzie nie od pierwszego odcinka, ale z ciekawością zobaczę.
Agnieszko, piękny wiek osiągnął wasz przyjaciel. Spokojnej drogi.
Agnieszko człowieka zawsze szkoda jak odchodzi ale wasz przyjaciel pięknego wieku dozyl.
Maniusiu pieniążki zawsze cieszą i talony do fajnych sklepów też
Krysiu lyknelam trochę twojej herbatki ale teraz mam swoją kawę, oglądam skoki i trzymam kciuki za naszych![]()
No chyba dobrze kibicowalam bo mamy złoto![]()
bardzo dobrze Sabinko kibicowałaś
Coś mi szwankuje myszka,raz działa raz nie,zaraz wybieram się po zakupy,kupię nową i mam nadzieję,że wieczorem wreszcie trochę popiszę
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
ciao--ciesze sie ze zlota!!!!
nareszcie wlazlam na strone mieszkania...i jest tam maly balkonik
jesli chodzi o szczescie, to ja tez mialam przepowiednie.....
kiedy bylam w pl. na wsi, siedzialam i gadalam z kolezankami w mojej niezamieszkalej zima chalupie i..nagle wszedl kominiarz w calym rynsztunku, zaoferowal swoje uslugi,ja podziekowalam i powiedzialam ,ze nie pale w kominach.
moja kolezanka natomiast z naciskiem,dyskretnie powiedziala; magda wszedl ci kominarz do domu...
popatrzylam na nia i z jej ostrego spojrzenia zrozumialam, ze mam nalezycie kominiarza przywitac, pozdrowic, zlapac za guzik itd. co oczywiscie uczynilamna pewno bede miala SZCESCIE, CZEGO I WAM ZYCZE!!!!!!!
Sabinko mnie też się udało, bo włączyłam TV akurat, jak był ostatni skok Stocha. Przyjemnie „nadziać” się na tak miłą niespodziankę. Natomiast serialu Maniusiowego już nie zdążyłam obejrzeć, ale sprawdzę, kiedy znowu nadają i spróbuję nie przegapić. Madziu, z kominiarzem to coś jest na rzeczy. Niby człowiek nie wierzy, a jak go zobaczy to tego guzika do chwytania jednak szuka
. Gruszko, mam nadzieję, że myszka już zakupiona
. Kasieńko a co Ty nam tak tylko machnęłaś rano tą kawką i zniknęłaś
![]()