Kasiu i tobie cudownej soboty i dzięki za kawkę
Kasiu i tobie cudownej soboty i dzięki za kawkę
HEJ
u nas też pięknie choć zimno, ale słoneczko świeci więc pogoda od razu lepiej nastraja. Ja od rana w papierach zagrzebana a drugim okiem podglądam serial FARGO
bardzo mnie wciągnął, mamy na rok za darmo showmax, promocja do playa i dużo fajnych filmów tu jest do obejrzenia.
No wczoraj przyszedł przelew z DPD i talon na 50 zł do Orsaya - to chyba jakiś znak
A ja zadowolona bo zrobiłam dobry interes - na fb znalazłam informację że firma transportowa z którą jeżdżę busikami na lotnisko ma 80 % zniżkę jak się kupi bilety dzisiaj i jutro, więc załatwiłam sprawę bo ja lecę w kwietniu a potem w lipcu przylatują dziewczyny i też lecę z nimi i kupując dla nas wszystkich bilety zaoszczędziłam około 400 zł
czyli mam dodatkową kasę na przykład na kolejne loty do Anglii - bo bilety w obie strony samolotem kosztują w zależności od terminu 200 - 400 zł
Witajcie, przysiądę na chwilę Kasiu do Twojej kawki - ale ze swoją herbatką . Na wszelki wypadek też zapodam, a nuż ktoś się jeszcze skusi
herbatka.jpg
Sabinko, super wiadomość! Zwłaszcza cieszy ta możliwość dodatkowego przelotu do Anglii .
Maniusiu, serial jest dzisiaj też na HBO3,wprawdzie nie od pierwszego odcinka, ale z ciekawością zobaczę.
Agnieszko, piękny wiek osiągnął wasz przyjaciel. Spokojnej drogi.
Agnieszko człowieka zawsze szkoda jak odchodzi ale wasz przyjaciel pięknego wieku dozyl.
Maniusiu pieniążki zawsze cieszą i talony do fajnych sklepów też
Krysiu lyknelam trochę twojej herbatki ale teraz mam swoją kawę, oglądam skoki i trzymam kciuki za naszych
No chyba dobrze kibicowalam bo mamy złoto
bardzo dobrze Sabinko kibicowałaś
Coś mi szwankuje myszka,raz działa raz nie,zaraz wybieram się po zakupy,kupię nową i mam nadzieję,że wieczorem wreszcie trochę popiszę
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
ciao--ciesze sie ze zlota!!!!
nareszcie wlazlam na strone mieszkania...i jest tam maly balkonik
jesli chodzi o szczescie, to ja tez mialam przepowiednie.....
kiedy bylam w pl. na wsi, siedzialam i gadalam z kolezankami w mojej niezamieszkalej zima chalupie i..nagle wszedl kominiarz w calym rynsztunku, zaoferowal swoje uslugi,ja podziekowalam i powiedzialam ,ze nie pale w kominach.
moja kolezanka natomiast z naciskiem,dyskretnie powiedziala; magda wszedl ci kominarz do domu...
popatrzylam na nia i z jej ostrego spojrzenia zrozumialam, ze mam nalezycie kominiarza przywitac, pozdrowic, zlapac za guzik itd. co oczywiscie uczynilam na pewno bede miala SZCESCIE, CZEGO I WAM ZYCZE!!!!!!!
Sabinko mnie też się udało, bo włączyłam TV akurat, jak był ostatni skok Stocha. Przyjemnie „nadziać” się na tak miłą niespodziankę . Natomiast serialu Maniusiowego już nie zdążyłam obejrzeć, ale sprawdzę, kiedy znowu nadają i spróbuję nie przegapić. Madziu, z kominiarzem to coś jest na rzeczy. Niby człowiek nie wierzy, a jak go zobaczy to tego guzika do chwytania jednak szuka . Gruszko, mam nadzieję, że myszka już zakupiona . Kasieńko a co Ty nam tak tylko machnęłaś rano tą kawką i zniknęłaś