Agnieszko
w ciebie nie wątpie,przy twoim samozaparciu i konsekwencji poszłoby ci jak z płatka
Ja mam swoje mocne strony gdzie indzieji nie porywam się już z motyką....
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Dzień dobry
Jakimś dziwnym trafem Gruszka była dzisiaj pierwsza, co się rzadko zdarzamnie zresztą też
Co do ryżu to lubię i od dwóch dni próbuję jeść mniej więcej tak jak Agnieszki koleżanka, czyli rano z owocami ( dzisiaj z dżemem - kupnym ale 100 % owoców), do połowy woreczka dodałam łyżeczkę, na obiad ryz z warzywami a na kolację z białkiem. Wczoraj zrobiłam curry z warzyw do tego ryżu na obiad ( będzie i na dzisiaj) a na kolację sałatkę ryzową z tuńczykiem i papryką z odrobiną majonezu (!), nawet J. się zajadał
Ryż soliłam ale dzisiaj zrobiłam bez soli i też jest okJest mnóstwo przepisów na ryz z warzywami, sama często robiłam takie różne wynalazki, więc myślę, że nie będzie problemu, na pewno nie będę ograniczała kalorii, myślę tak jak Agnieszko koleżanka, około 700 kcal z ryżu, drugie tyle z dodatków.
a jak mi się ryż znudzi to są kasze które też lubięa Gruszka akurat wspomniała o jaglance, która dla mnie tez jest ok
wiem, że pewnie będę miała jakieś wpadki ale generalnie postaram się trzymać
w/w założeń i cos powinno drgnąć![]()
Gruszko oczami wyobraźni zobaczyłam te twoje kilkanaście par butów i torebek i aż mi się te oczy uśmiechnęły od tych kolorów
Kasiu jakby nie liczyć to więcej niż trzech potraw spróbowałaśale ja też bym nie wytrzymała
Agnieszko też tak mam, że czasem mam wenę na czystki w domu i wyrzucam różne durnostrojki i ciucholeże ( piękne określenie), jeszcze dodam do tego przydasie
za to J. to typowy chomik - wszystko mu się kiedyś przyda![]()
Jolinko mnie okulary progresywne od razu podpasowały, odebrałam je, przejechałam się po schodach ruchomych bo było to w centrum handlowym ( a ludzie często ze schodami mają problem a co dopiero z ruchomymi) a za dwa dni poleciałam w nich do Anglii ale wzięłam na wszelki wypadek dwie pary starych okularów, niepotrzebnie jak się okazało, tylko powiem ci, że do długiego czytania zakładam typowe okulary do czytania bo tak mi wygodniej, tym bardziej, ze czasem czytam np. kilka godzin![]()
Fajnie, że trochę nas chce spróbować ryżówki.
Napiszmy za jakiś czas jakie mamy uwagi do tej diety, co wyszło a co nie, w jakich momentach miałyśmy wpadki, co z głodem, no i rezultatami wagowymi. Ja zaczynam jutro. Na razie nie mogę zdecydować się na konkretną wersję, ale wiem na pewno, że rozpocznę od śniadania z konfiturami.
Jutro mam luźny dzień, bo idę na 12.30 do pracy i mam tylko dwie lekcje, więc zdążę przemyśleć co zjem na obiad i kolację![]()
Ja tam mogę pisać nawet codziennie co mi wyszło a co nie i co ugotowałam i zjadłam, może to kogoś natchnie do przygotowania jakiejś potrawy, może będzie podpowiedzią![]()
Z tym codziennie to u mnie różnie bywa,ale postaram się też pisać co i jak![]()