Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dobry wieczor
Krysiu ...
niecalkiem jestem w temacie o ktorym piszecie, ale dojzalam Paleo wiec chce wam powiedziec , ze
moja corka wlasnie na Paleo zgubila juz 16 kg ... ale to nie dla mnie ... informacje w necie nieco odbiegaja jedna od drugiej , ale moja Kasia nie czyta nic tylko robi dokladnie to co robila jej kolezanka czyli zero mleka i przetworow mlecznych, zero maki , ziemniakow, slodycze zastepuje suszonymi daktylami i rodzynkami czy kawalkiem gorzkiej czekolady , slodzi miodem ... jada tylko wszelakie mieska, wedliny , ryby , jaja , warzywa i owoce bez ograniczen ... mowi ze nie brakuje jej nic i cieszy sie ze nie musi nic liczyc wazyc , mierzyc i chudnie ... wprawdzie mysle ze lada moment nastapi kryzys w postaci zastoju wagi, ale ona ma tez ta swiadomosc ... narazie jest cala happy bo czuje sie super, nawet bez stresu griluje ze znajomymi ... z grila jada wszystko... no piwkiem nie zapija, ale jak mowi , jest calkiem spoko...
Ewa...
bez watpienia zyjesz teraz w wielkim stresie, dlatego nie marnuj okazji aby pospacerowac i pomyslec o czyms innym jak szpital i choroba twego L ... Musisz dbac tez o siebie , bo bedziesz mu jeszcze bardzo potrzebna ... dobrze ze ma ciebie i dobrze, ze jestes mu tak oddana .... mysle ze zyczen powrotu L do zdrowia a tobie sily i pogody ducha nigdy nie za wiele , wiec z calego serca tego wam zycze ....
Natko...
Wielkie gratki za zmiane rozmiarowki i trzymam kciuki za jak najszybsza podroz do balwankowa ...
ciesze sie ,ze znow masz nieco wiecej czasu dla siebie i dla nas ... choc przykro mi tez , ze tak czesto musisz rozstawac sie z I ... czy ma on jakis konkretny plan zmiany pracy, czy to tylko plany nie do konca sprecyzowane ? Rozgladda sie juz za czyms w DE ? jesli tak to w jakim regionie czy choc moze w jakim landzie ?
Agnieszko ...
moj wyjazd byl calkowicienie turystyczny .... syn kupowal znajomemu auto i potrzebowal drugiego kierowcy aby to auto przyprowadzic ... do tego ja sie bardzo nadaje bo uwielbiam jezdzic ...
Kalahari...
mialam okazje jadac figi i granaty prosto z drzewa w Horwacji ... smak naprawde niezapomniany ... ale zastanawiam sie jak to z tym jest ,bo ja jadlam je we wrzesniu, a to dopiero koniec maja ... tak roznie owocuje figa ? przeciez Wlochy i Horwacja leza w podobnej strefie klimatycznej ...
Jolinko...
gratuluje pieknej rocznicy ... ja nie mialam tyle szczescia ... probowalam 3 razy i zawsze cos mi nie wychodzilo ... a takie mialam piekne plany o tym jedynym od mlodosci do starosci ... ale najwyrazniej moje plany mocno rozminely sie z moim przeznaczeniem ... za to choc doswiadczenia zebralam po trzykroc wiecej ... co do terapii syna Krysia ma racje... syn mojej siostry ma od lat problemy psychiczne ... dlugo martwil sie ze nie bedzie mogl zalozyc normalnej rodziny, ale stalo sie inaczej... podczas jednego z wielu pobytow w szpitalu potnal dziewczyne... od razu podzialali na siebie jak najlepsze lekarstwo ... sa juz 10lat po slubie i wyjatkowo dobrze sie rozumieja i wspieraja ... polaczyla ich podobna choroba ... przed dwoma miesiacami zostali szczesliwymi rodzicami ... a wiec glowa do gory ... tak wiele jeszcze przed nim, tylko nie wolno sie zamykac.... musi wyjsc do ludzi...
Sabinko ...
ty juz pewnie fruniesz .... moze tesknilas za swoim domkiem, ale teraz bedziesz znow tesknic za Majeczka i za corcia ... czekamy na twoje relacje ....
aktualnie jestem na diecie cud....
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 31-05-2015 o 21:22
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]