69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
buonasera, dziekuje wszystkim za komplementy dot. balwanow i mojej corki.
musze jeszcze dodac, ze przez chwile poczulam sie w mojej wsi--idac za tytoniem---jak w zakopanem, ale to byl tylko moment.
sklepy zamkniete, otwrte byly tylko supermarkety,papierosy i apteki...no coz, reszta nie dojechala,wiadomo...nieodsniezone drogi..
snieg juz topnieje ..jutro bedzie po zimie. mowia cos jeszcze o czwartku.ze przyproszy.
maniusiu--kliknelam na link o adwokacie broniacym praw african americans-obejrzalam, podobal mi sie.
o chirchillu nie bede ogladac filmu,bo mniej wiecej pamietam jego historie,.
jak jeszcze bedziesz miala cos ciekawego to wrzuc na forum
ostatnio mam faze na nadrabianie filmowych zaleglosci i ogladam duzo filmow...
ps. "sok pomaranczowy" jest dobry na drugie snaiadanie
-
Magda jak nacoś fajnego trafimy to wrzuce choć ciężko o dobry film
-
E tam , jest mnóstwo świetnych filmów
-
Maniusiu gratuluje Marcie i cieszę sie że u ciebie idzie ku lepszemu
-
Dzień dobry we wtorkowy, mroźny dłuuuugi dzień. Mam nadzieję, że dla wszystkich będzie udany
wtorek4.jpg
-
Dzien dobry!
Agnieszko dzieki za kawke. Oby ten dluuugi dzien w pracy szybko i lekko ci minal...
Moj dzien tez nie bedzie latwy, bo po pracy mam ponowna wizyte u dentysty- dzis przymiarka i jak wszystko pojdzie dobrze...zalozenie dwoch gornych mostkow... Oczywiscie bez znieczulenia, bo musze czuc...gdzie cos uwiera!
No ale nic...damy rade...bo kto jak nie my?
Madziu widzialam wszedzie w mediach snieg w Rzymie i w ogole we Wloszcech. Lepienie balwanow to u was faktycznie prawdziwa sensacja! A u nas od jutra ponoc temperatury maja isc w gore. Dzis najzimniejsza noc...oby taka ostatnia! Boje sie bardzo o moje roslinki...
Ale co tam roslinki! Z przerazeniem czytam co sie dzieje w niektorych schroniskach dla zwierzat
Oby jak najszybciej te mrozy zelzaly...
Jesli chodzi o inne sprawy...takie miedzyludzkie to w duszy nadal ciezko... Duzo cierpkich slow padlo. Ja sama tez ich w emocjach uzylam... Skasowalam potem swoje posty...ale w sercu zadra dalej siedzi... No a przeciez...
-
Kasiu, ja dobrze wiem jak ciężko jest wybaczyć, niby wszystko ok a zadra w duszy siedzi.
U mnie dziś dzień chyba troszkę lżejszy, choć... przylecieli najważniejsi właściciele na inspekcję, to moga znów coś chciec, tabelki, zestawionka itp.
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Zapytam, oczywiście z czystej ciekawości - a same prosiłyście kiedykolwiek o przebaczenie? To jest doświadczenie..., dopiero wtedy człowiek potrafi docenić wielkoduszność innych.
Lecę do pracy. Dobrego wtorku
-
Chyba raczej nie miałam powodu, raczej zdarza mi się przepraszać, na szczęście nie zrobiłam nic aż tak złego, żeby mi trzeba było przebaczać
Uprawnienia umieszczania postów