hej Gamma, to zdradź tajemnicę, bo ja też nie mogę wstawiać nic![]()
hej Gamma, to zdradź tajemnicę, bo ja też nie mogę wstawiać nic![]()
no właśnie Gammo ja tez bym chciała widzieć
wcześniej dwa razy pisałam ze smartfona i dwa razy nic się nie ukazało![]()
Gammo pamiętasz tę fotkę i wizytę u mnie???
listopad 2011
ale mi się udało wrzucić ha ha
tylko czemu takie duże to zdjęcie????
Cudna fotka! A czemu taka duza? nie mam pojecia!Ale to niewazne przeciez! Przynajmnie wszystko dobrze widac- a ja widze dwie rozesmiane, dobrze sie czujace ze soba kobitki! My tez mamy z Gamma wspolna fotke z naszego spotkania...Tylko gdzie ona jest?
W jaki sposob wkleilas to zdjecie Sabinko?
Ja moje zdjecia daje najpierw do albumow. Mam trzy albumy ( widac je gdy przez nick wejdzie sie w moj profil)- jeden prywatny widoczny tylko dla tych, ktorzy sa zaproszeni do przyjaciol i dwa widoczne dla ogolu. Poniewaz forum jest otwarte dla wszystkich ludzi tak jest bezpieczniej. Mozna w albumach ogladac zdjecia i mozna je tam komentowac. Komentarz ukazuje sie jako wiaodmosc w Powiadomieniach. nawiasem mowiac tam tez mozna odczytywac prywatne wiadomosci albo zobaczyc kto nam dal i za co "Lubisia".
Ja sie robi album? Juz nie pamietam-ale na pewno podobnie jak przy tworzeniu straznika wagi tak i przy tworzeniu albumu sa na forum do tego instrukcje. Zeby dac zdjecie to albumu- to zdjecie musi miec odpowiednie gabaryty- ale to tez nam podpowie forum gdy to robimy.
Jesli sie czegos nie wie, czy ma z czyms problem dowiedzialam sie dzis od kolezanki, ze mozna przez: Szybkie linki- Zobacz zaloge forum- napisac list do administratora Pawla. On nawet bral udzial w naszej ostatniej akcji i czesto pojawial sie na akcyjnym watku!
Bardzo sympatyczny chlopak!
Marta- tez jest moderatorem i do niej rowniez mozna wyslac wiadomosc z pytaniem. udziela tez indywidualnych porad i oblicza np nasza wlasciwa kalorycznosc etc.
Ktoras z was pytala o gwiazdki pod nickiem. Szczerze mowiac nigdy sie tym nie interesowalam. To sa chyba punkty reputacji czy tez sympatii dla danej osoby. Ale jak mozna je przydzielac i za co...nie mam pojecia! Kiedys byl inny system w jaki okazywalo sie, ze czyjas wypowiedz czy tez cala osoba nam sie podoba i wtedy potrafilam to stosowac. Teraz gdy mi sie podoba to co ktos napisal przyciskam: Lubie to! Osoba dostaje o takim "Lubieniu" powiadomienie u gory obok profilu i nicku. Zeby przestalo blyskac trzeba to powiadomienie nacisnac i otworzyc-wtedy zniaka.
Funkcja "lubie to" na watkach pamietnikowych jest tez wykorzystywana dla pokazania osobie wpisujacym sie na moj watek, ze przeczytalam to co tam napisala- czyli po prostu-powiadomieniem o przeczytaniu.![]()
aby wkleic fotke klikam na "odpowiedz" i ukazuje sie okienko z wieloma symbolami ... aby cos wkleic klikam na trzeci od prawej symbol obrazka ... wyskakuje mi kolejna tabelka (niestety po angielsku) ale wydedukowalam, ze musze wybrac czy chce wkleic cos ze swojego komputera czy z URL ( wydedukowalam ze to z sieci) ... jezeli wiec ma to byc np fotka z naszego kompa to wybieram opcje From Computer i wyszukuje fotki ktora chce wkleic, jesli to link z sieci to wybieram opcje From URL i kopijuje oraz wklejam URL obrazka z sieci ... tak moge wkleic co chce ...
Zaraz spadam do pracy , ale chcialam jeszcze sie pochwalic, ze za przykladem Evy ruszylam dupsko z fotela i poszlam do corki... tak tak poszlam , nie pojechalam... to ok 5,5 km i pokonalam ta odleglosc w dokladnie 63 minuty... corka i ziec nie wierzyli ze przyszlam pieszo, ale gdy dotarlo do nich ze to prawda, to zgotowali mi prawdziwa owacje ...do domu wrocilam juz autem , bo 10 km pierwszego dnia to bylaby lekka przesada, tym bardzioej , ze jak pisze zaraz ide do pracy , a nie ma gwarancji, ze noc bedzie spokojna i moze bede sie gimnastykowac do pozna, albo i cala noc , choc taka sytuacja miala miejsce zaledwie kilka razy w ciagu prawie 4 lat mojej pracy ....
teraz znikam bo czas leci a ja jeszcze musze sie pozbierac... Milego wieczoru i spokojnej nocy wszystkim zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Brawo!!! jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze... rób sobie przerwy w chodzeniu, 1-2 dniowe, żeby mięśnie i stawy odpoczywałyJestem z Ciebie dumna ! Spokojnej pracy Ci życzę !
Evige – bardzo podoba mi się Twoje bieganie, o czym już wcześniej pisałam, ale pewnie sama się za to nie zabiorę. Przyczyny są takie, że jestem za bardzo otyła no i po poważnych perypetiach kolanowych. Po tym, co piszesz myślę, że już naprawdę w to wsiąkłaś. Dojście do wymarzonej wagi, to w Twoim przypadku już tylko kwestia czasu. Super!
Gammuś – ale się rozhulałaś z tymi emotkami. Brawa za dzisiejszą aktywność ruchową. Mam nadzieję, że to początek czegoś większego!
Bożenko – dzięki za przepis - na pewno spróbuję bo lubię jajka.
Na pewno słyszałyście i czytałyście o dziarskim dziadku, ale na wszelki wypadek podaję stronkę:
„Jak żyć 100 lat w zdrowiu - zapis spotkania w internecie z dziadkiem” [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Miłego wieczoru wszystkim...