Strona 2104 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1104 1604 2004 2054 2094 2102 2103 2104 2105 2106 2114 2154 2204 2604 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,031 do 21,040 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry w poniedzialkowy poranek!

Agnieszko...ja juz w ogole nie wchodze po weekendzie na wage... Kiedys bylo to nie do pomyslenia...a teraz jestem wolna od tego porannego terroru. No i bardzo dobrze!

Za oknem wreszcie pogoda jaka powinna byc na poczatku marca. Troche wilgoci, troche sloneczka...ale najwazniejsze, ze cieplo!
    Na balkonie stoja moje urodzinowe kwiatuszki...i dobrze im tam.
    Jesli temperatury sie utrzymaja, a na to z prognozy dlugoterminowej wyglada, obsadze juz skrzynki mymi ukochanymi bratkami...
    Najbardziej lubie te niebieskie i zolte!

Dobrego dnia dla wszystkich!
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

fajny film
    krysiapysia lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, u nas też słoneczko, ale na termometrze -5 , a więc jeszcze mrozi.
    Ja jeszcze nie myślę o skrzynkach, tym bardziej , że u nas jeszcze nie ma żadnych sadzonek w sklepach, a bratki sadzę zawsze wzdłuż ogrodzenia i wyglądają przecudnie. Z tym, że ja najbardziej lubię takie ogniste- żółte, pomarańczowe i wszystkie ich odcienie.

o takie

images (1).jpgimages (6).jpgimages (9).jpgimages (10).jpgimages (14).jpg
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 05-03-2018 o 10:22

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

U mnie o 8.00 bylo minus 7,teraz tylko minus 1 i świeci słońce

Ja nadal we frakcji unikającej wagi....
    Babskie lamenty przelożone więc towarzyszę dziś Krysi w diecie ryżowej.Mnie ryż się nie znudził,dziś byl wyjątkowo pyszny z wiśniami
    Na obiad pewnie risotto.Może uda mi się trochę popościć przed grzeszeniem,a nie jak zwykle
    Tym bardziej ,że po tych 5 dniach ryżowego postu czulam się naprawdę dobrze.
    Dziś mogę napisać o wlasnej kondycji nieco optymistyczniej.Jest dużo lepiej niż miesiąc temu i naprawdę warto się trochę potrudzić.W miarę upływu czasu jest coraz przyjemniej.Dziś nawet nie wiem kiedy zleciało 35 min

W skrzynkach na oknach mam ciągle kilka gatunków gałązek iglastychTrzymają się całkiem nieżle od połowy grudnia.Nie chciało mi się wynosić skrzynek i tak po wojskowemu je zamaskowałam
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Co to? Dzisiaj strajk?

No to pociagne temat bratkow... Dzisiaj wsadzilam pierwsze w skrzynki na parapetach w ogrodzie... jakie? Oczywiscie zolte i niebieskie!

A w takich zestawieniach lubie je najbardziej...

krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A tutaj kawalek bratkowego nieba... ten kolor kocham najbardziej!

Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ależ dzis sie super kijkowalo, ekstra pogoda była . Na jutro zapowiadają jakieś straszne opady mam nadzieje że sie nie sprawdzą . Śliczne te bratki Kasiu
    Krysiu, Gruszko jak tam ryż ?
    krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, niedawno wróciłam. W poniedziałki często trudniej mi przysiąść. Jeszcze dzisiaj zmiana temperatury i smog też zrobiły swoje. Właściwie miałam ochotę jak najszybciej ruszyć w kimonko, ale już jest ok.
    Kasiu, ależ się zrobiło pięknie . Te bratki to Twoje osobiste? Takie niebieściutkie też mi się ogroniście podobają.
    Gruszko, czemu unikasz wagi? Zwłaszcza, że dalej trzymasz się ryżu. Jestem wdzięczna, że mi towarzyszysz, chociaż bliższe prawdy będzie to, że ja towarzyszę Tobie. Towarzyszę w znaczeniu, że codziennie podjadam ryz, ale dalej daleko mi do trzymania się ustaleń dietkowych. Ale jutro też jest dzień .
    Agnieszko, widzę że na spokojnie podeszłaś do chwilowych załamań dietkowych i dobrze . Szybciutko to poprawisz. Najważniejsze, że M. przetrwał mrozy.
    Jutro mam zamiar obejrzeć Kształt wody. Pewnie skuszę się i na inne pozycje pooscarowe. Trochę mi żal, że nie wygrał polski film, ale Coco oglądałam i też a może nawet jeszcze bardziej mi się podobał.
    Maniusiu byłaś dzisiaj bardzo zdawkowa i tajemnicza, ale do polecanego przez Ciebie filmu również zajrzę .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (16.jpg

Witam wtorkowo

Dziś długi pracowy dzień, ale zrobię wszystko żeby był udany

Krysiu, nabyty w niedzielę kilogram odszedł już w niebyt, więc ja przestałam się takimi rzeczami przejmować, bo wiem, że wystarczy jeden dzień aktywny i dietetycznie udany żeby wszystko wróciło na dobre tory. Teraz dalej do przodu- wszystko zależy ode mnie

Dobrego dnia wam życzę mając nadzieję, że tylko nadchodząca wiosna trzyma was z dala od komputerów

Udanego wtorku

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dieta ryżowa jest,ale trudno nazwać ją odchudzającąZbyt liczne i zbyt dobre towarzystwo ma ten ryż
    Ale co tam, napiszę za Krysią - dziś też jest dzień i nowy ryż właśnie się gotuje
    Cieszę się,że choć gimnastyką codzienną mogę się pochwalić
    Na taki ruch jak Agnieszki to ja jeszcze nie mam warunkówWarunki może i by byly,ale nie mam porządnych i wygodnych ciuchów sportowych.Czekam więc na wiosnę.
    i może po powrocie uda mi się jeszcze raz zrobić takie 5-7 dni postnego ryżu z symbolicznymi dodatkami.

Na razie na poprawę nastroju uszyłam sobie sukienkę,dokładnie na obecny wymiarma więc luzy tam gdzie lubię.To co jest w szafie też jest właściwie dostępne,ale najlepiej leży kiedy mam jakieś 3-4kg mniej.I o to się postaram od przyszłego tygodnia

Bratki śliczne,też już bym sobie posadziła,ale mój rynek nadal zmrożony i nie ma na nim śladow wiosny....Ciągle straszą,żewybuchnie nagle a tu mróz i mróz,chociaż dziś już dawno o tej porze nie widziane 0

Dziewczyny trochę jakby też przymrożone,ale mam nadzieję,że wkrótce odtają i rano znowu będą 3 strony czytania
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 06-03-2018 o 08:44
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów