maniusiu....bedzie dla kazdej po kawalku,,(kwiatka)
Witajcie i na początek najlepsze życzenia dla wszystkich kobietek! dz.k..jpg
Agnieszko, oczywiście jak najserdeczniejsze Życzenia dla Kuby! Uściskaj go tam „nienachlanie” od ciotek .
W pracy zjawił się dzisiaj nasz pan konserwator i każdej z pań wręczył – goździk! Cudne to było . Jak nie lubiłam tych kwiatków za czasów komuny, tak teraz nie przestałam się uśmiechać. Nawet wydały mi się niebrzydkie .
Maniusiu, odnosząc się do wieku Twojej córci, to coś mi się przypomniało. Jak miałam dziewiętnaście lat, to na wakacjach zakolegowałam się z taką bardzo fajną dziewczyną. Była o dwa lata starsza ode mnie. Długo potem utrzymywałyśmy jeszcze kontakt, a ja do tej pory pamiętam, jak wtedy myślałam, że jest już stara .
Gruszko, nie pochwaliłaś się do jakiego teatru i na jaką sztukę się wybieracie . Ale mam nadzieję, ze po powrocie to nadrobisz . Z czekoladkami u mnie dzisiaj podobnie (tyle, że moje ulubione, to wiśnie w czekoladzie). I odchudzaj się tu człowieku .
Kalahari, a Ty to tak serio czy sprawdzasz nasze reakcje
Agnieszko, zobaczyłam wczoraj na fb link, który wrzuciłaś „Emerytura z karty nauczyciela, czy powszechna” Czytałam go w całości, ale ciekawi mnie, czy widziałaś jakieś większe dyskusje z nim związane?
Krysiu, link wrzuciłam dla swoich starszych koleżanek, które wahają się co mają zrobić ze swoimi emeryturami, a nie mają wykupionej prenumeraty gazety prawnej. szczerze mówiąc nawet nie wczytywałam się w niego, bo mnie i tak jeszcze sporo lat nie będzie temat dotyczył. Wiem, że jedna koleżanka chyba złoży wniosek
Magda, striptiz męski zupełnie mnie nie pociąga, ale posłucham potem jak będziecie o nim opowiadały
Krysiu, ja od swojego męża dostałam dziś bukiet goździków i było to tak cudne i nostalgicznie wzruszające, że szok Kubę oczywiście uściskałam od Was wszystkich
Gruszko, baw się dobrze
Agnieszko to ja o tym męskim striptizie posłucham razem z tobą - o ile oczywiście będzie kogo słuchać
a teraz wybieram się na piwo bo dzisiaj czwartek
Eee Maniusia chyba nie pójdzie bo już była
Ja się zastanawiałam, ale nad intencjami Madzi, kiedy składała nam tą propozycję . Ech chyba jestem mało czytelna w tych swoich wpisach . Nie, nie jestem zainteresowana .