Agnieszko, dzięki za informacje. Nie pomyślałam o czymś takim, jak gazeta prawna. Muszę pomyśleć, skąd ja ewentualnie wziąć.
Agnieszko, dzięki za informacje. Nie pomyślałam o czymś takim, jak gazeta prawna. Muszę pomyśleć, skąd ja ewentualnie wziąć.
Agnieszko, przebiłaś traktorzystkę![]()
Dzień dobry w piątek
images (33).jpg
Stanisław Mikulski zawsze z klasą
Dziś mam pracowity dzień, chcę posprzątać okna na dole ( chyba że będzie padało, wtedy nie),pójść do fryzjera żeby podciąć końcówki i Drogę Krzyżową...pewnie część sprzątania przełożę na jutro
Od poniedziałku w szkole ostro ruszamy z przygotowaniami do jubileuszu. Ja jestem odpowiedzialna za część artystyczną z naszymi dzieciakami, więc mam co robić.
Jesteś czytelnachciałam się z Tobą podroczyć, bo tak naprawdę, to znałam Twoją odpowiedź
Udanego dnia![]()
wprawdzie nie byłam zachwycona tymi wystepami, ale jakby kto chciał iśc to pójdę.
W ogóle nie podoba mi sie taki typ mężczyzn, wolę bardziej męskich ale co tam...
mnóstwo pracy Aga przed Toba, w naszej szkole był jubileusz na jesieni, wprawdzie ja się ta minimalnie udzielałam, jako czlonek Rady Rodziców, ale widziałam jaki ogrom pracy w to włożono, ale w końcu wyszło super.
No Agnieszko Mikuslim pobiłas nas wszystkie w konkursie na najlepsze życzenia
Pozdrawiam i życzę miłego dnia, za oknem słoneczko ostro świeci i przygrzewa , aż się chce żyć !!! Tego mi brakowało !!!
Mam dziś dobry humor, Sucharek mnie obudził wcześnie i nasłuchałam się tyle komplementów i innych tam wyznań, ze nawet mu tą pobudkę wybaczyłam
a ja sie po pracy umówiłam z koleżanką w kawiarni, będzie grzecznie bo samochodem pojezdżam więc procenty noiewskazane, a potem z wybieram sie z córką do galerii, ona potrzebuje sweterek a mi przysłali bon z Orsaya to zobacze co tam jest fajnego, jedna koszula mi na ich stronie w oko wpadła
Dzień dobry
A u mnie szaro, buro i ponuro, ma padać i wiać a w dodatku nikt mnie rano nie obudził i nie prawil mi komplementów i nie tylko
I gdzie tu sprawiedliwość? ???
ale sobie chociaż pospałaś