Strona 2116 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1116 1616 2016 2066 2106 2114 2115 2116 2117 2118 2126 2166 2216 2616 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,151 do 21,160 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Aga, jak było na złomowisku? Przyznam, że na mnie taki widok robi bardzo przygnębiające wrażenie , ale ja nie jestem artystką, Twoja córka na pewno patrzy na to w inny sposób
    Ja nie byłam, Marta pojedzie następnym razem, Sucharek zachwycony bo kupił felgi i linke do ręcznego do starego Busa

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Przyjrzalam sie temu linkowi z nowym Dukanem i tak mysle, ze moze to bylaby jakas propozycja dla mnie?
    Sprobuje od jutra.

Krysiu niejedzenie od 18-tej do 9-tej rano czasami stosuje, ale chyba zbyt sobie folguje miedzy 9 a 18-ta i dlatego specjalnych efektow nie widze...

Ta nowa wersja Kopenhaskiej tez wyglada ciekawie...tyle tylko, ze ja wole diety bardziej wolnosciowe w wyborze. Trudno mi sie bowiem trzymac jakis konkretnych jadlospisow. Zbyt niezdyscyplinowana jestem...
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu mnie tez podoba sie ten nowy dukan
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To co? Ruszamy jutro z tymi proteinami? Kto sie dołącza?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Ja nie, ale będę Wam kibicować .

Jutro jadę do Tych albo Tychów (Agnieszko?) szukać szpitala, który przyjmie mnie na zabieg, którego nie jest w stanie wykonać mój szpital. Mam nadzieję, że nie odeślą mnie tez z kwitkiem .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu obie formy są poprawne .
    Mam nadzieje że znajdziesz ten szpital ..
    Kasiu ja sie jeszcze zastanowię bo to trochę wbrew temu co mówił mi lekarz, ale z drugiej strony dawni nie jadłam mięsa wiec przydałoby mi sie
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ok Agnieszko.
    Krysiu bede trzymac kciuki by jutro udalo ci sie sprawe pozytywnie zalatwic.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu powodzenia jutro w Tychach, będę trzymała kciuki, żeby ci się udało załatwić miejsce.
    Ja jutro ruszam z proteinami, fajnie, że wam się też spodobało niby Dukan a zupełnie inny
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (32).jpg

Dzień dobry

Krysiu, trzymamy dziś mocno kciuki, dodatkowo jeszcze za to, żeby zabieg udało się wykonać jak najszybciej.

Ja od wczoraj dostałam mega motywacji. Jakiś czas temu, dzięki fb odnowiłam swoją licealną przyjaźń. Cztery lata siedziałyśmy w jednej ławce, przez dwa lata ona mieszkała u mnie w domu, urodziłyśmy córki dzień po dniu , ona była świadkiem na moim ślubie.
    Później my wyjechaliśmy i jeszcze przez kilka lat miałyśmy kontakt, ale ponieważ nie było za bardzo telefonów, internetu itd, to kontakt się urwał.
    Gdy nastał fb, ja byłam tam od razu , a moja Agnieszka ( nawet imię mamy to samo )dopiero jakiś czas temu tam się znalazła. No i ten kontakt udało nam się odnowić. Jedno w liceum nas różniło. Ja ważyłam zawsze 55-58 kg, Aga zawsze ok. 75. No i co??? I teraz ona waży 60, a ja 69! Wczoraj rozmawiałyśmy o odchudzaniu, dietach, Ona utrzymuję tę wagę już 10 lat. Ale też i stara się każdego dnia. Raczej uważa na to co je, a pozwala sobie na więcej tylko w czasie świąt, i rodzinnych urodzin i imienin, czyli kilka razy w roku.Obejrzałam jej zdjęcia i wygląda pięknie. Teraz stara się dodatkowo, bo we wrześniu wydaje córkę za mąż.

Ponieważ tak naprawdę najbliżej jest mi do tego co wrzuciła Krysia, od dziś tak spróbuję jeść.Ale przy tym chcę też trzymać się tego co usłyszałam od chińskiego lekarza .

Trzymam więc kciuki za wszystkie nasze diety, które zaczynamy od dziś

Od dziś mamy w szkole rekolekcje, a więc luzy Idę do szkoły na 10, o 10.30 do kościoła, potem mam spotkanie z dyrektorem i o 13 powinnam już być w domu...na 18 umówiłyśmy się na kijki, dziś w większej, bo czteroosobowej grupie. Mam nadzieję, że to będzie mega dzień i wam też takiego życzę
    Jolinkaa, maniusia72 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Agnieszko-dziekuje ci za kawke i za ten mega pozytywny post- ja tez mam nadzieje, ze dzis bedzie "mega" dzien!

Krysi zycze, by wszystko w tych Tychach poszlo jak z platka, a Joli zycze, by przestala zagladac przez plotek i weszla obiema nozkami do tutejszego "mojego" ogrodku.
    Mojego- bo dzis przez przypadek weszlam na pierwsza stronke i milo mi sie zrobilo, ze to ja faktycznie otworzylam ten watek.

Postanowilam sprobowac dzisiaj skupic sie na proteinach, ale nie wiem czy tak calkowicie bedzie to po mysli Dukana, bo w lodowce mam niewiele scisle bialkowych rzeczy, za to troche pozostalosci po wczorajszym obiadku.
    No ale- nie od razu Krakow zbudowano. Warto by chociaz probowac-prawda?
    Agnieszka, Sabinka- moze ktos jeszcze?

W pracy bedzie troche nerwowo-bo mamy druga runde rozmow z mediatorem- dzis bedzie rowniez szefowa.
    Ale mam nadzieje, trzymac dziub na klodke... ciut bardziej niz ostatnim razem.

Dobrego poniedzialku! A co sadzicie o tym ponizszym? Cos w tym jest- nieprawdaz?

Uprawnienia umieszczania postów