ciao,
KRYSIU: auguri!!!!
Załącznik 41693
Wersja do druku
ciao,
KRYSIU: auguri!!!!
Załącznik 41693
Wow Kalahari jaki piękny bukiet znalazłaś dla Krysiu - niepowtarzalny :mdr:
Maniusiu polatałabym już dzisiaj ale pada deszcz, jutro byłam umówiona z koleżanką na długi spacer ale ma padać śnieg z deszczem...
O widzisz, a u nas bardzo ładnie i słoneczko świeci, a ja w biurze siedze , a na weekend zapowiadaja powrót mrozu i snieg
ciao!
sabinkno-staralam sie jak moglam z wyborem bukietu--mam nadzieje, ze solenizantka tez go doceni...:):)
pozdrawiam dietujace...na nowych dietach.
a czy w dukanie nie ma za duzo bialka? ja zawsze go odrzucalam ze wzgledu na moje ex-klopoty nerkowe brrrr.......
Dziewczynki kochane, jako rzekła Kasia - dobrze że jesteście :love:.
Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia, tort, kwiaty i cudne bukiety (wszystkie! :happy:). To miód na moje serce, bo wiem, że pisane i wyszukane z prawdziwą życzliwością :money:.
Widzę, że jest trochę czytania, ale za niedługo przyjeżdżają dzieci, więc pisaniem zajmę się jutro, dobrze? Zerkam tylko, czy coś wiadomo po Joli badaniach, ale nie widzę. Mam nadzieję, że jeszcze zajrzy i napisze.
https://www.instagram.com/p/BfWCmWJn...owska.official
Ze specjalnymi życzeniami dla Krysi instagram Kasi Nosowskiej,polecam zacząć od części z Agatą Kuleszą o specjalnym treningu.
Niedawno dotarłam do domu,trochę się przyzwyczję i napiszę więcej:)
Krysiu-:love::love::love: i miłego świętowania z rodziną:party:
Ja to jestem straszna beksa...przed chwilą obejrzałam na tlc kolejne Historie wielkiej wagi i był to tak pozytywny odcinek, że szok. Pomijając to, że kobieta schudła z 367 kg do niecałych 100 i wyglądała świetnie, to miała strasznie fajną rodzinę, która niesamowicie ją wspierała a ostatnie sceny, gdy kupowała pierwszy raz od 20 lat sukienkę, robiła makijaż i ona ryczała... i ja :D :D
Gruszko, obserwuje na instagramie obie aktorki, z tym, że Kulesza nie daje się śledzić :D
Dziewczyny, dziś 2. dzień mojej diety i jest ok. jak tam u was?
Jola wysłała info, że wyniki ok :)
Jak tam dieta Agnieszko?
Ano ta-jak na tym obrazku...:mdr:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...6a&oe=5B33C923
Do 15 bylo dobrze, a potem mialam wpadke...:oops: No ale obiecalam sobie juz nic wiecej nie jesc...
Moze sie uda.:money:
Humor mam ciut lepszy niz wczoraj- rozmawialam z moja pania psycholog- radzila mi nie robic sobie wyrzutow z powodu tego placzu. Mam ostatnio gorszy czas, wiec i ciensza skore... Ale wydaje mi sie, ze ogolnie idzie ku lepszemu...:)
Krysienko swietuj ladnie z rodzinka. Udanego popoludnia! I pochwal sie co dobrego zrobilas dla gosci.:p
Jolu- cieszymy sie i czekamy na wiecej informacji.:money:
Agnieszko nie znam tego programu, ale wierze, ze mozna sie wzruszyc ogladajac cudze szczescie i radosc. A jaki przyjeas rozklad godzinowy w swej diecie?
Madziu- proteiny sa generalnie ok. Nie jest sie glodnym i szybko sie spada z wagi. przynajmniej na poczatku. Moim zdaniem jednak nie powinno sie tej diety zbytnio przedluzac. Ona jest dobra na krotka mete. Na schudniecie kilku kilogramow. A ci, ktorzy schudli przy pomocy Dukana 20 i wiecej kilo czesto niestety zaplacili za to zdrowiem... Mowie tu oczywiscie o tej klasycznej formie diety. ta nowa wersja nie wydaje sie byc tak rabunkowa...:D