Strona 2125 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1125 1625 2025 2075 2115 2123 2124 2125 2126 2127 2135 2175 2225 2625 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,241 do 21,250 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    Jesteśmy kobietami i wydaje mi się, że to nieuniknione, bo kierują nami emocje, zmienne nastroje, mamy na różnych polach różnie cienką skórkę.
    Caly post piękny,a to zdanie najbliższe mojemu sercuTylko czasem bardzo trudno o tym mowić w sposób zrozumialy dla innych.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    To prawda -niezrozumienia i nieporozumienia w kazdej grupie moga sie zdarzyc- ale przy dobrej woli jej czlonkow wszystko da sie naprawic, a przynajmniej jak sie nie da calkiem naprawic- to polepszyc...
    Czasem coś słabo działa już od początku,jak to w tak różnorodnej grupie.Czasem sklad grupy się zmienia.Czasem zamiast naprawiania,poprawiania wystarczy życzliwa akceptacja

Dobrze,że nie kuszą mnie już ciastka,bo te bitki z makiem (tak się u mnie nazywają) też byly kiedyś moim przysmakiem
    Wrocę jeszcze do kotkowMiejsce dla nich niesamowite.Lampa też.Lubię takie czyste,proste,oszczędne klimaty

Mobilizacja do ogarnięcia się jeszcze mi wzrosła.Nieoczekiwanie w różnych sprawach wydreptałam już ponad 5 km (do Krysi i Agnieszki ciągle mi daleko...),gimnastyki 32 min.
    Dietą na razie się nie pochwalę
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Jakos wcześniej nie miałam czasu wejść bo najpierw byłam zrobić się na bóstwo u fryzjerki a potem wpadła do mnie na kawę koleżanka
    Ale jestem
    Dziękuje bardzo za życzenia dla mojej córci, stara baba już z niej a wczoraj tez była u fryzjerki i zrobiła się na taki platynowy czy raczej srebrny kolor to śmiałam się, że posiwiała
    Agnieszko no właśnie - te przerwy 16 godzinne w jedzeniu maja sens i dają efekty jeżeli z dozwolonym czasie jemy nie za wiele
    Ale motywacje masz wielką to na pewno będziesz jeszcze fajniejsza laska niż już jesteś
    Gruszko jak opisujesz swoje nowe uszyte ciuszki lub choćby materiały na kolejne to bardzo piękne kolory wybierasz, mocne, nasycone a przy tym świetnie dopasowane do ciebie, wiem, bo widziałam twoje sukienki latem i świetnie dobrane dodatki do nich
    a Krysi to nie internet się zbiesił tylko laptop
    morza może dawno nie widziałaś ale za to ćwiczysz codziennie rano, no może zabierasz się za te ćwiczenia trochę jak pies za jeża ale jednak ćwiczysz i pięknie
    Maniusiu i Agnieszko całkiem zapomniałam, że wy "maturzystki" w tym roku, moja córka już tak dawno zdawała maturę, że zapomniałam no nie, pamiętam, ze stres był....i to niemały
    Jolinko ponad 5 kg zgubiłaś? - super, tak trzymaj i pomalutku pozbędziesz się nadwyżki
    TinnGo jakby czasem nie było burzy z piorunami to nudno by było

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabino, no to pochwal się wiesz gdzie....
    gruschka and sabinka57 like this.

Ale czym mam się pochwalić Maniusiu ? Bo gdzie to wiem
    gruschka and maniusia72 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

nowa fryzurą
    gruschka lubi to.

Maniusiu fryzura w zasadzie bez zmian ale odrosty zrobione, świeży kolor i uczesanie od fryzjera i jest inaczej
    Zaraz się obfotografuje i coś wrzucę
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Już wrzuciłam
    gruschka lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Kasia mi dzisiaj podpowiedziała, że mogę zamieścić zdjecia z facebooka bez większych perypetii ze zmniejszaniem.
    No to jeszcze wam pokażę moich bliskich.
    To jest Szarlotek. Imię dziwne, ale jak zobaczyłam w dzieciństwie na białym brzuszku 2 rzędy dyduszków to byłam pewna, że to dziewczynka.
    Wszystkie kociaki miały nosić imiona od ciast. No i moje największe, najsprytniejsze, najbardziej apodyktyczne i najbardziej się do mnie garnące kocię dostało imię Szarlotka.Bardzo lubię kruche ciasto z jabłkami.
    Już reagowało na swoje imię gdy szwagier się mnie zapytał dlaczego ty na niego mówisz Szarlotka, przecież mu jajeczka rosną. W ten sposób mój kocur nazywa się Szarlotek.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 16-03-2018 o 15:09

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

Ja jestem pierwotnie Keksik,a obecnie Kasia, no bo mama jest gamoń, a nie kocia sekserka i uważała, że jak jesteśmy z siostrą inne od Szarlotki to jesteśmy chłopcami.
    Na wołowej skórze by nie spisał czego mama nie wiedziała o kotach w czerwcu 2016r.
    No byłam najmniejsza i jak mówi ten niemiły pan(szwagier ) najbrzydsza w miocie. No i najmocniej chorowałam.
    Ale teraz jestem najlepiej zsocjalizowana z ludźmi, tyle przeżyłam w szpitalach i u panów weterynarzy, że byle kurier dzwoniący do drzwi czy sąsiad mnie nie przestraszy.
    Raz nawet wybrałam się na przechadzkę po klatce schodowej i pomyliłam pietra i miauczałam pod niewłaściwymi drzwiami.
    Ale dałam się złapać i odnieść do mamy. Więcej nie wychodzę bo obcy są brutalni, łapali mnie za skórkę na karku. Mama nigdy tak nie robi.

Awatar TinnGO
    Mieszka w
    Łódź

A ja jestem Browni.Mama słusznie uważa, że jestem najładniejsza i najspokojniejsza. Zawsze długo siedzę przy miseczkach z jedzeniem i muszę wykończyć to co zostało po tym moim rodzeństwie.
    Uważam, że jedzenie jest największą życiowa przyjemnością i należy jeść długo, żuć starannie, nawet masło gryzę i żuję kilka razy, zanim przełknę.
    Mama trochę się denerwuje jak mnie zważy, bo te chuchra nie mają nawet 5 kg, a ja jestem już ponad 5,50 kg.
    No i nie lubię głupich zabaw np biegania za laserkiem, to dobre dla tego głupola Szarlotka. Ja wolę się wyspać, najlepiej na mamy fotelu.

No i tylko ja umiem rozmawiać z mamą. Jak usiądę naprzeciwko , spojrzę jej głęboko w oczy i powiem miauuuuuuuuuuuuu to nie ma mocnych, mama tak długo będzie się starała odgadnąć co ja chcę, że zawsze się coś miłego wydarzy.Albo dostaniemy kabanoski, albo masełko, albo mleczko, albo MIĘSKO, najbardziej lubimy właśnie MIĘSKO.
    Dobrze, że jestem taka inteligentna i umiem mówić po ludzku, bo Kasia i Szarlotek to zupełnie nie potrafią się odezwać w swojej sprawie. No , a każdy kot powinien o siebie dbać no i siebie szanować.
    Chociaż czasami mama się złości i mówi mi, że jestem r o s z c z e n i o w a. Nie wiem co to znaczy, ale nie zamierzam się zmieniać. Jestem d o s k o n a ł a.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 16-03-2018 o 15:48

Uprawnienia umieszczania postów