U mnie na razie się sprawdza,ze ćwiczenia i ruch są dobre na wszystko,więc wierzę,że wam też na kręgoslup pomogą.
Pisałam wam o mojej kontuzjowanej na nartach przyjaciółce.Me zerwane więzadła.Jeden lekarz powiedział,że tylko operacja.
A taki sportowy,ze jak będzie rzetelnie ćwiczyć pod okiem fizjoterapeuty,powzmacnia co potrzeba,to choć więzadło się nie zrośnie to i bez operacji będzie całkiem sprawnaA w specjalnym trzymadle za rok moze nawet pomyśleć o nartach
Tak więc panieneczki - do ćwiczeń
Agnieszka ogląda w necie ciuchy(szczęśliwa posiadaczka standardowego rozmiaru)ja wędruję po stronach materiałowych i torebkowych.Właśnie zamówiłam błękitny jeans w niebieskie kwiatkiJeszcze nie wiem na co,ale łady jest.
Jak na Krysi obrazku- te rzeczy zawsze pasują,ile by się nie ważylo i też mi net kradnie czas i trochę uziemia
Tak wyjazd mnie trochę wytrącił z rutyny,ale jak przyjemnieA czy można gotować mnostwo pyszności i ich nie próbować.....
Ale już wróciłam,pomalutku się ogarniam i planuję następny wypad
W usa w NYC byłam raz.I tak ja Tinngo dość nieoczekiwanie.I choć zarzekałam się,że nigdy więcej,to teraz jak pojawia się okazja na powtórkę zaczynam się łamać.
Masz więc Krysiu już 2 osoby co nie żałują ,że tam byly.Może jednak rozważysz wyjazd
Sabinka pewnie nad morzem,bo dziś pięknie,miejscami nawet 6 stopni na plusie,a slońce wszędzie.Może u mnie jeszcze dziś będzie okazja na spacer w innym mieście ale nad tym samym morzem
Trochę odpokuktuję drożdzówkę,na szczęście większość wydana w świat.A dzisiaj wyszła mi moja ulubiona,taka trochę gliniasta i jakby z lekkim zakalcem.Pycha
Czyżbyśmy miały miejsce spotkania 2019 już lekko zarysowane?