Strona 2132 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1132 1632 2032 2082 2122 2130 2131 2132 2133 2134 2142 2182 2232 2632 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,311 do 21,320 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry dziewczynki!

Jest mi smutno. Jest mi zle...

I nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, bo dieta lezy na calego.
    Na nic pochwaly, na nic nagany...
    Ide chyba utopic sie, w jak ta zima...w wisle!

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Kasiu
    ja tak krótko - głowa do góry, wiosna przyjdzie i jeszcze pięknie zdążymy schudnąć do lata
    a tak na serio to też mi smutno jest źle bo dieta leży i kwiczy ale dzisiaj zrobię sobie przerwę i nie będę się smutać (bo wczoraj już się smutalam ) bo dzisiaj mamy z J. 14-tą rocznicę naszej znajomości, właśnie w pierwszy dzień wiosny zaczęliśmy swoje rozmowy na GG a potem spotkania w realu i tak przeleciało 14 lat....

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Coś chyba Kasiu jest w powietrzu i osoby podatne na depresyjne nastroje dopada, mnie tez dopadło, wczorajszy dzien był straszny, miałam taką deprechę, ze masakra, dziś juz trochę lepiej bo slońce wyszło, słońce na mnie działa dobrze.
    U mnie dieta tez lezy i kwiczy. WO zakończyłam na 3 zaplanowanych dniach choć po cichu liczyłam, że pociągnę dalej

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko pisałyśmy w tym samym czasie , serdeczne życzenia dla ciebie i J, piękna rocznica
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu
    może to przesilenie wiosenne,dziś prawdziwa wiosna,jej nadejście wielu ludziom odbiera sily i dobry nastrój,ale zazwyczaj tylko na chwilę
    może u ciebie też tak będzie i lada dzień wraz z ciepelkiem twoja moc powróci

Dla tych co ich bolą plecy i inne części mam wiadomość,wg mnie bardzo dobrąWczoraj na Planete+ byl ciekawy dpkument "Powięż".
    hasło lub film do poszukania w necie.Wg niego większość bólów bierze się z braku ruchu i rozciągania i prawie wszystko można odpowiednim ruchem i ćwiczeniami naprawić.Z tym,że czasem na ból np szyji pomaga masaż i rozciąganie stóp i nóg
    Mam teraz całkiem naukowe potwierdzenie moich własnych doświadczeń,że ruch jest lekarstwem niemal doskonałym
    Więc już nie ma żądnych wykrętów,ruszamy się ,powoli i rozsądnie,na miarę wieku i dolegliwości i patrzymy optymistycznie w przyszłość.
    Oczywiście ruch wszystkiego nie zastąpi i najlepiej jak jest oprócz nie zamiast innych terapii

Agnieszko ,masz tych zadań ,oj masz
    Ja też kiedyś uwielbiałam taką zadaniowość,teraz zdecydowanie wolę ruch jednostajnie umiarkowany z czasem na odpoczynek i bez napiętych terminow.Ale jak ci sluży,to działaj

Krysiu
    dobrze,że masz tę rehabilitację,szkoda,że taka czasochłonna.Możę jak dorzucisz delikatne domowe ćwiczenia,to poczujesz się lepiej.
    Ja czekam bardzo na twoj pełen powrot i do pisania i do pożegnania bolaków i innych niepotrzebnych atrakcji zdrowotnych.Moja przyjaciółka dzielnie ćwiczy 5-6x w tygodniu i już widzi lekką poprawę,bo do przychodni(prywatnej) idzie pieszo,wprawdzie długo ale brak konieczności podwożenia jest już wielkim sukcesem.

Sabinko
    a ty profilaktycznie do gimnastyki proszęI Maniusia też niech robi przerwy na rozciąganie między rachunkami.

Ja właśnie po kawce,zaraz gimnastyka,potem może jeszcze schody i do pracy
    Samych dobrych myśli życzę w ten dzień wiosenny pierwszy.
    Na wypadek,gdyby nasze myśli miały jednak moc sprawczą,lepiej przecież myśleć o sobie i róznych sprawach dobrze
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    I Maniusia też niech robi przerwy na rozciąganie między rachunkami.
    Ja Gruszko mam taki plan, nawet go zaczęłam wdrażać i skalpelek poleciał i o dziwo od razu mi się troche lepiej zrobiło

A ja wczoraj na przekór smutkom potanczylam sobie po prostu do starych ale jarych i energetycznych kawałków Bony M

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No i co ja mam powiedzieć, jak ani mi smutno i dieta też idzie jak trzeba

Pocieszam Was we wszystkich strapieniach
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kubus_puchatek.gif

Gruszko, w zeszłym roku opisywałam wam o tej samej porze, gdy wysiadł mi kręgosłup, że chodziłam do lekarza na masowanie powięzi- to był horror- niezwykle skuteczny, ale horror, płakałam z bólu, ale po 10 zabiegach miałam spokój na rok. U mnie ból pleców zawsze ma dwa podłoża- pierwsze, to stres, a drugi brak ruchu i nie mówię tu o jako takim, bo trudno nazwać brakiem ruchu prawie codzienne zasuwanie z kijami. Chodzi o gimnastykę. Gdy tylko zaczynam ćwiczyć, rozciągać się, kręgosłup wraca powoli do normy, trwa to długo, ale samodzielnie jestem w stanie sobie pomóc. Mój kochany lekarz od kręgosłupa wyprowadził się i dopóki go nie zlokalizuję, to nie mam pomocy. Do innego lekarza nie pójdę. Teraz ćwiczę codziennie i zaczyna mi się to podobać. Oby ta zostało

Dziś mam długi dzień w pracy, a jutro dodatkowo rada i szkolenie...

Sabinko, długich lat w szczęściu i miłości Wam życzę Trzymaj się swego chłopa, bo z tego co piszesz, jest super

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-07_j4_orig.gif

Lecę do roboty
    gruschka, Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Okazuje się ,e więcej nas pisało jednocześnie
    Sabinko
    super rocznica,świętuję sobie ile się da,jutro też jest dzień,a wy naprawdę macie co celebrować
    Maniusiu
    tak to już z ruchem jest,jak się zabrać to tysiąc wymówek,ale jak się już poczuje jego moc to sięga się po niego częściej
    Agnieszko
    no moja przyjaciółka też cierpi podczas masażu.Ale efekty są.
    Ja już po treningu teraz już czas się ogarniać i trochę popracować.
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Dziewczynki kochane bardzo dziękuję za życzenia
    Mam nadzieję, że takich wspólnych lat będzie jeszcze trochę
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów