Strona 2138 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1138 1638 2038 2088 2128 2136 2137 2138 2139 2140 2148 2188 2238 2638 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,371 do 21,380 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry dziewczynki!

Dzieki za podwojna kawke z rana. Dobrze mi zrobi, bo obudzilam sie z bolem glowy. U nas szaro i mgliscie. Ale cieplo! na ten weekend mamy miec okolo 11 stopni na plusie! Czekam ciagle z wycinaniem roz, ale chyba sie za to juz dzis wezme, bo widzialam juz pierwsze kwitnace forsycje, a to znak, ze juz czas na zajecie sie rozami.

Agnieszko to horor co przyzywalas z tym kregoslupem- czy wiadomo z jakiego powodu mialas az takie bole?

Co do odpuszczania sobie przed swietami- Terenia zapewne nie miala na mysli podejscia: a co tam! zyje sie raz... a raczej nie spinanie sie teraz, bo to kolejna chustawka pt szybki sukces-szybka porazka... I przez to sprzyjajaca chandrze.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Jolu- chcialam jeszcze napisac cos o Gabi. To wspaniale, ze pokonuje swoje wlasne male demony. To bedzie procentowac na cale zycie! Moj Alek odwazyl sie walczyc ze swoja niesmialoscia dopiero w liceum gdy wstapil do grupy teatralnej.
    A ona taka malutka a juz dzielna jak czterej pancerni...
    Okularki...no coz. Dobrze, ze wada zostala odkryta juz teraz. U naszej Madzi bylo to dopiero w okresie dojrzewania. Ale za to od razu z podwojnym wynikiem jak wasz...
    Pamietam jak u okulisty myslelismy, ze sie wyglupia nie mogac odczytac tych prawie najwiekszych literek z tablicy do badan...
    U niej wada wzroku sie nie zmniejszyla...Moze kiedys zdecyduje sie na laserowa korekte...ale to ponoc powinno sie zrobic po pierwszej ciazy dopiero.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kobiety wciąż kontrolują swoje ciało. Cellulit, zmarszczki, waga. A może ono nie potrzebuje kontroli? Tylko miłości

Takie mam oto motto na weekendMnie się bardzo spodobało
    I niech tak będzie - pokochajmy swoje ciało choćby na 1 weekend
    Dzisiaj Maniusia mi dzielnie towarzyszy w pracy
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko, dziękuję za zdjęcie. Poduszka i wałek - spróbuję zastosować. Na razie stosuję leżenie na plecach z uniesionymi nogami. Na efekty pewnie przyjdzie poczekać, oby tylko chciały przyjść. Jestem na lekach, więc na ten moment jest nieco lepiej. Mam nadzieję, że Twój kręgosłup odpuści dużo szybciej. Dziękuję za słowa wsparcia i za to, co napisałaś o nasileniu dolegliwości na przedwiośniu. Już mi pomogłaś, bo rzeczywiście czuję się trochę przygnębiona, a swoim wpisem zadziałałaś jak balsam uspakajający. Wspomniałaś o jeździe samochodem, kiedy miałaś takie duże (a właściwie przeogromne) problemy z kręgosłupem. M. chciał mnie w piątek zawieźć do pracy i to właśnie sobie od razu uświadomiłam – żadnego samochodu! Nie wiem, jak to rozwiążemy na święta.

Maniusiu, zainteresował mnie motyw akupunktury. Jakby co, to może zacznę od niej. Chciałam Cię pożałować za taki pracowity dzisiejszy dzień, ale myślę że płaszczyk wszystko Ci wynagrodzi .

Tereniu, pisałaś o prostym i skutecznym ćwiczeniu, które pokazał Ci pan doktor od pleców. Oczywiście od razu jestem go bardzo ciekawa i chętnie spróbowałabym po kuracji lekowej.

Gruszko, zastanowiło mnie to, co napisałaś o ciele – „może ono nie potrzebuje kontroli? Tylko miłości” To temat, z którym zetknęłam się już niejednokrotnie na różnych warsztatach czy spotkaniach. Ciekawy, taki do przegadania.

Jolu, przepisów na jakieś wyjątkowe babki wielkanocne nie mam, ale przestudiowałam polecanego przez Agnieszkę ambasadora i potwierdzam - to może być to. Co więcej, mam w planach upiec go na święta. Słuchałam też wieczornej audycji, gdzie akurat mówili o babkach. Tam z kolei bardzo wychwalali babki drożdżowe. Więc może coś z tego by Ci przypasowało?

Kasiu, dobrze że macie już dosyć ciepło. Myślę, że słoneczko i ogródek będą najlepszym lekarstwem na Twoje smuteczki, dlatego mam nadzieję, że od już będzie to stały punkt Twoich codziennych wędrówek.

Agnieszko już pisałam i pewnie w okolicach wyjazdu znowu to potwierdzę - bardzo podoba mi się Wasz pomysł na te święta. Ciekawe, czy (a mam nadzieję że tak) będziecie potem chcieli powtarzać ten eksperyment. Tym bardziej, że masz tak chętną do tego wyjazdu mamę. U nas byłoby to nie do przejścia.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    trochę zalatana znowu dzisiaj jestem a na 15:00 idę na 85 urodziny mamy Janusza więc muszę się zaraz wyszykować Ale sama - bez pomocy tapicera
    A tak w ogóle to kupiłam kwiaty, zrobiłam zakupy, zrobiłam pierogi zrobiłam mielone, pierogi robiłam z surowego mięsa, pyszne wyszły, polecam, odkurzyłam, powycieralam kurze, polatałeam trochę na szmacie ( jak to się mówi) i tak mi dzisiejszy dzień zszedł na razie...
    I zejdzie do wieczora na imprezowaniu pewnie
    I weź tu człowieku schudnij
    Chorowitkom i obolałym życzę zdrówka a szczególnie Krysi bo bidulka bardzo cierpi na pewno.
    Moja córka za to straciła głos, rozmawiałyśmy dzisiaj na Skype to tylko cichutkim szeptem mówiła
    Jolinkaa lubi to.

Chyba przydałby mi się jakiś dobry tapicer albo inny fachowiec bo moje wyjściowe spodnie coś ciasne się zrobiły... beznadzieja jaka gruba jestem

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Miałam dziś paskudne sny, śniły mi się rodzinne groby, jakieś czarne zwiastuny śmierci...bardzo złe sny, które bardzo chciałabym zapomnieć, ale są zbyt realistyczne mam nadzieję, że to tylko efekt ostatnich pracowitych dni w pracy i bólu pleców.
    moja babcia zawsze mówila że śni się na odwrót, więc powinno by dobrze
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ja już po pracy,a Maniusia pewnie jeszcze liczy...
    Krysiu
    takie spanie pamiętam ze szkoły rodzenia,i nogi w górze oparte o ścianę też.Mnie bardzo to pomagało,szczegolnie pod koniec jak dużo utyłamMiały właśnie odciążać kręgosłup.Motto to tytul prasowy,ale bardzo mi się spodobał,bo bywam bardzo zmęczona tą koniecznością skupiania się tym co na zewnątrz a ciągłym niedocenianiem zalet umysłu i duszy,różnych życiowych umiejętności.
    Jak specjalista facet o czymś mówi to nikt się nie zastanawia ile waży i ile ma zmarszczek.A my jesteśmy zobowiązane mieć wiedzę i koniecznie a właściwie przede wszystkim jeszcze wyglądać.To takie dołujące.

Agnieszko,jakiś forumowy zlot w Ustce na ŚwiętaFajnie ci
    U mnie to też nierealne,ale bardziej z powodu pracy niż układów rodzinnych.Z resztą od lat przygotowuję wszystko przed świętami,a potem to już tylko goszczę się ze wszystkimi.Każdy robi co lubi,je co lubi i kiedy lubi
    Sabinko
    po prostu czas tych spodni minął,czas na nowenajgorzej dopasowywać się do za małych ciuchów....

U mnie na święta co roku przepisy niepowtarzalne,bo poprzednich nie pamiętam.A wszystko do jedzenia klaruje się od czwartku wieczorem,czasem menu powstaje dopiero w sobotęZ wyjątkiem nieśmiertelnego łososia
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

I bluzka też przyciasna....musiałam ubrać inną...
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Napisałam posta i poszedł w eter
    skończyłam jestem zadowolona bo szybko poszło, a miałam niemałą "działkę bo 5 regałow po 4 poziomy każdy i na każdym poziomie 53 palety

Uprawnienia umieszczania postów