Strona 2146 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1146 1646 2046 2096 2136 2144 2145 2146 2147 2148 2156 2196 2246 2646 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,451 do 21,460 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ubrania cieple zabrałam...
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, patrzę trochę z niedowieraniem na termometr. Aż musiałam sprawdzić na drugim . Bo u nas dwanaście stopni na plus! Wprawdzie słoneczka nie ma, a nawet trochę kropi, ale jest ciepło. Biorę się zaraz za w miarę intensywnie porządki, bo moje plecy trochę mnie w tym zastopowały. Dobrze, że wczoraj umyłyśmy chociaż okna.

Tereniu , najważniejsze że małemu się poprawia. Jeżeli Twoja siostra jest mikrobiologiem, to faktycznie lepszego fachowca nie trzeba i na pewno robią wszystko, co trzeba. Mam nadzieję, że uda Ci się dzisiaj starszego chłopca zająć jakimiś bardziej spokojnymi zajęciami. Z tego co napisałaś wynika, że ma dużą wyobraźnię, więc może da się wciągnąć w mniej angażujące ruchowo, a za to dłuższe czasowo zajęcia manualne typu rysowanie, wyklejanie, wydzieranie, obrysowywanie, lepienie itp.

Agnieszko najchętniej zamieniłabym się z Tobą. Totalny luz, świąteczny klimat, różne atrakcje , bliskość morza i najbliżsi obok. Cóż więcej trzeba? Zupełnie się nie dziwię, że żadna pogoda nie jest w stanie odebrać wam przyjemności z tego wyjazdu . Chociaż brzmi to może dziwnie, ale już się cieszę razem z Tobą .

Gruszko, rozumiem Twoją niechęć do porządkowania, bo też właśnie się motywuję :. Ale mus to mus . Natomiast już z ogromną ciekawością czekam na wszelkie cenne informacje od wspomnianego przez Ciebie rehabilitanta (z dodatkowym naciskiem na te aplikowane ćwiczenia odchudzające! ). Jak rozumieć - dużo wody?

Maniusiu, a Ciebie nie dopadła żadna starość, tylko totalne zmęczenie. Bóle barku i bioder o tym Cię właśnie informują. W takiej sytuacji dobrze, że nie szykujesz się na dużo gości, szkoda natomiast, że sama nie pójdziesz w gościnę. Ta martwa natura w ołówku, to też Marty? Nie znam się za bardzo, ale w obu rysunkach widzę podobną miękkość linii. Naprawdę ładne to.

Sabinko, przynajmniej nie przeżyjesz szoku termicznego . A zresztą co tam pogoda. Podobnie jak u Agnieszki, będzie ona miała dla Ciebie pewnie bardzo drugorzędne znaczenie. Chociaż wiadomo, że przyjemniej byłoby pochodzić z dziewczynkami w słońcu. Kto wie, może coś się jednak przestawi i będzie cieplutko. A jak samopoczucie?

Agnieszko, orzeł fajny i naprawdę niemały. I technika też jakaś ciekawa. Podpowiedz trochę, jak to jest robione, bo szukam ostatnio pomysłów na takie prace. Myślę, że to może być przy okazji całkiem relaksujące zajęcie. Rozumiem jednak, że skoro orłów ma być aż dziesięć, to i pomocnicy będą . A czemu aż tyle ich i co z nimi zrobicie?

Kasieńko, spokojnej i dobrej podróży . Odpoczywaj, ciesz się ze wspólnych chwil z bliskimi i wracaj nałodowana pozytywnymi emocjami
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ta martwa natura w ołówku, to też Marty?
    to Krysiu obiecany ciąg dalszy , jeszcze biżuterię wam wkleję

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu bo słów mi brakuje po prostu, jeszcze parę dni temu ledwo się ruszałas, wejście po schodach sprawiało ci ogromny ból, że nie powiem o innych czynnościach a teraz ledwo trochę odżyłas i już bierzesz się za robotę... mycie okien? generalne porządki? czy to nie może poczekać? zdrowie najważniejsze, nie zapominaj o tym proszę i bdaj i siebie i nie forsuj
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko - popieram, :0
    zdrowie , zdrowie...
    okna po swiętach

Ale kiedy okna już umyte . Dziękuję, kochane jesteście . Na lekach czuję poprawę, więc trochę bez sensu, żebym tylko polegiwała. U nas, oprócz momentów gradobicia, było dzisiaj dużo słoneczka i cały czas temperatura w okolicach 11-14 stopni. Chyba mieszkam w jakiejś innej czasoprzestrzeni . Ale tak w ogóle to średnio mi dzisiaj zabawnie, bo dostaliśmy nowy rozlicznik za mieszkanie i dopłatę. Ech, szkoda gadać . Muszę się zająć czymś bardziej pozytywnym, czyli może ciastami. Na pewno zrobię sernik i jabłecznik, ale zastanawiam się jeszcze czy babkę czy mazurka
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, ja zrobiłabym jedno i drugie
    sabinka57 lubi to.

Agnieszko, to zdecydowanie nie jest dobry pomysł, bo moi zjedzą z chęcią po kawałku każdego ciasta, ale reszta potem zostaje dla mnie

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

wielkanocna-kawa-e243fd368ba258c07a748d4216e61d6b_16d02c.jpg

Wszystkiego najlepszego na Święta Wam życzę- słońca i pogody oraz spędzenia ich tak, jak Wy chcecie

Nie wiem kiedy napiszę na forum, ale na pewno odezwę się na apce
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 30-03-2018 o 07:52

Mieszka w
    Częstochowa

hej kolezanki
    ja w pracy niestety
    byłam przed chwilą na dworze jest tak pięknie, cieplutko słońce świeci, aż mi się nie chce wierzyć że w święta ma byc brzydko i zimno

Uprawnienia umieszczania postów