Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry ...
Wpadlam na mpment kawki siorbnac i co widze ? nowe zmartwienie na forum....
Agnieszko ...
to nie tak ze nie zauwazylam twojej obecnosci... ot ostatnie dni zyje w takim ogromnym tepie , ze momentami nie nadazam...
choroba twojej mamy bardzo mnie zasmucila, i wiem jakie trudne zadanie przed toba... niedomagajacy rodzice ,mieszkajacy tak daleko, to naprawde nielada wyzwanie ... tego rodzaju problemow, moje zycie na szczescie mi oszczedzilo , wiec nie chce sie wymadrzac, ale wiem jak doskonale zorganizowana osoba jestes i wiem, ze bedzie cie to kosztowalo sporo sily i zaangazowania, ale jestem pewna, ze zrobisz wszystko aby rodzicow wspierac i nalezycie pielegnowac ... przytulam i zycze sily...
Ewa...
nie moge sama powiedziec co jest przyczyna mojej bezsennosci... zapewne i odesjscie mojej podopiecznej i dzisiejsze chrzciny zaprzataly moja glowisie, ale chyba tez sama sie troche do tego przyczynilam , bo w locie wypilam chyba troche za duzo kawy i moj organizm przypomnial mi ze nie moge z tym napitkiem przesadzac...
pogoda troche sie sknocila ... w nocy byla piekna burza, a teraz wprawdzie jest bardzo cieplo, ale chmury zakrywaja niebo i powietrze takie ciezkie, ze ani chybi pogrzmi i popada jeszcze...

msza jest o 14 i mam nadzieje ze do tego czasu juz sie wypada , bedzie sloneczko...
i imprezka bedzie udana ...
Milego dnia wszystkim zycze
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 06-06-2015 o 07:58
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]