Strona 2158 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1158 1658 2058 2108 2148 2156 2157 2158 2159 2160 2168 2208 2258 2658 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,571 do 21,580 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    u mnie dopiero 6:40 ale ja już na posterunku bo włączyłam starszej telewizor, lubi sobie rano trochę pooglądać( reszta śpi ), nie mam czasu dłużej zasiąść i na spokojnie was poczytać i podpowiadać
    To znaczy czas by sie znalazl ale jakoś jak dużo się dzieje wokolo to inaczej niż w domu (a dzieje się bo wiadomo jak jest dwójka dzieci to tysiące zabawek, tysiące ubranek i i butów, ogólny rozgardiasz, to ja jakoś próbuję to jakoś ogarnąć, zapanować nad tym... może niepotrzebnie, może trzeba zostawić wszystko tak jak jest bo kręci im się to całkiem fajnie ale dzieci mają po prostu wszystko albo i jeszcze więcej
    Co do leniwe baby to na pewno nie chcę nią być i na pewno coś z tym zrobię, żeby taką babe z siebie wypłoszyć
    Nudy na razie nie obejrzę ale mam nadzieję, że będzie jeszcze powtórka, bo obawiam się, że właśnie w moim życiu coś takiego jak nuda jest obecne. No może nie teraz ale w domu a w domku będę już w sobotę
    Maniusiu jeszcze raz gratuluję córki
    Agnieszko no jakże ciebie nie lubić, znamy Cię już trochę i wiemy że tego się nie da
    Krysiu i Maniusiu i Agnieszko i Kasiu i Gruszko fajnie że się ruszacie, cwuczycie, chodzicie z kijkami itd itp - u mnie na razie zabawy z wnuczkami i ewentualnie pchanie wózka, No i raz basen razem z nimi i 4 kilometrowy spacer ale spróbuję się poprawić po powrocie
    Leniwej babie mówię nie!!!!
    Krysia córka kijków nie ma i jak przyjeżdżam tu od kilku lat to nikogo z kijkami nie widziałam, ludzie chodzą, biegają, jeżdżą na rowerach ale kijkujacych nie ma, zresztą słyszałam, że to sport szczególnie popularny tylko w Polsce
    Jeżeli pominęłam kogoś kto też zajmuje się sportem to przepraszam ale mam gorszy podgląd na to co było na wcześniejszych stronach niż na przykład w laptopie
    Oczywiście doceniam też pracę TinnGo na działce i ćwiczenia z kotami
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Co do kwiatków Kasinyh na ogródku i pięknych bratków u Agnieszki to też tu trochę zadzialalysmy z Mają bo byłyśmy w ogrodnictwie i kupiłyśmy trzy kolorowe kwiatki- sadzonki, które sobie wybrała i postawiła w skrzynkach w swoim domku w ogrodzie i ma teraz pięknie kolorowo Krysiu trochę się boję o ten twój kręgosłup bo niedawno miałaś z nim olbrzymie problemy, ledwo chodziłaś a teraz dajesz mu od razu takie duże dawki ruchu, może lepiej stopniowo i pomału?

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kasine kwiatki... Foteczka z wczoraj...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewuszki
    nadal jestem pod wrażeniem egzaminu, dla nie wchodzących na apke - moje dziecko zdało historię sztuki na 6
    biorac pod uwagę, że jak to Marta okresiła mocno kosili i buło sporo trój i dwój, to dobry wynik, jestem trochę spokojniejsza o maturę.
    Kwiatki wasze dziewczyny sa śliczne, tez lubie, wszystkie w zasadzie a najbardziej żółte, tulipany mi zakwitły , ale jakieś takie mikre, kilka cm od ziemi zaledwie, nie wiem czemu, jesienią kupiłam cebulki, czy taki gatunek? czy przez to że je troche przymroziło?

Co do kwiatów to tu wszędzie rosną kępy żonkili ale to dosłownie wszędzie na łąkach przy drogach i różnych innych miejscach jest ich naprawdę dużo

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dziewczyny ja wysiadam przy tej pani
    30571332_1963598897047144_4351977255886839781_n.jpg
    Agnieszka111 lubi to.

Hura hura zostałam na 3 godziny sama w domu : kawka, książka to lubię...
    fajnie jak się dużo dzieje ale ja przyzwyczajona raczej do samotnego i spokojnego życia : robię co chcę, kiedy chce i gdzie chcę
    Dzisiaj zrobiłam gołąbki na życzenie córki, nie wiem czy wnuczki to będą jadły bo zięć to kręci nosem na nasze polskie smakołyki, sam nieźle gotuje, córka zresztą też ale ostatnio mam wrażenie, że najchętniej wychodzą gdzieś zjeść poza domem albo coś zamawiają, jakiegoś lenia mają w tyłku...

Maniusiu chyba widziałam tę panią w jakiejś telewizji śniadaniowej, zdaje się, że jest jakimś lekarzem, wtedy właśnie popularyzowala płytę z ćwiczeniami dla pań po pięćdziesiątce, z jakąś jeszcze kobietka i Chodakowska, nawet przymierzalam się do kupna tej płytki ale na przymierzaniu się skończyło bo zamieszkała we mnie stara gruba baba i w dodatku leniwa

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu
    twój dzisiejszy rysunek to dokladnie ja
    Ale powoli wszystkozmierza w dobrą stronę,bo chyba bardziej już mi się chce

Wiatru we włosach dziś miałam aż nadto,szczegolnie w jedną stronęAle mięśnie brzucha też popracowały

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Hura hura zostałam na 3 godziny sama w domu : kawka, książka to lubię...
    fajnie jak się dużo dzieje ale ja przyzwyczajona raczej do samotnego i spokojnego życia : robię co chcę, kiedy chce i gdzie chcę
    Jak ja to dobrze rozumiem,od zawsze tak mam

Chwilka przerwy w pracy.Czytam was na bieżąco ale na pisanie mniej czasu,bo rano rower rozgościł się na dobre i nawet trochę się rozpycha....I chwilowo wybieram rower,korzystam z pogody,jak przyjdzie deszcz to będziecie mnie stąd wyganiać.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów