Witajcie w piatek
images (4).jpg
Jeszcze raz serdecznie dziękuję Wam za życzenia urodzinowe.
Było tak jak chciałam , w gronie najbliższych czyli z rodziną i z Wami.Ponieważ nie ogłaszam urodzin na fejsie, w pracy pamiętali o nich tylko Ci, którzy chcieli pamiętać i tak powinno być.
Dostałam jeszcze prezent o dyrektora, w postaci zwiększonej ilości godzin polskiego na przyszły rok szkolny i więcej nadgodzin, co znaczy więcej pieniędzy i to sporo więcej, bo polski mam w klasie łączonej za co jest dodatek, od córki kwiaty pocztą kwiatową i od ulubionej koleżanki książkę i czekoladę. Z mężem ustalamy miejsce wyjazdu prezentowego i dostałam kolejną magnolię do ogrodu .Był to więc bardzo udany dzień.
W przyszłym tygodniu przyjeżdżają na 5 dni dzieciaki z psem. Bardzo się cieszę, bo dawno się nie widzieliśmy i pierwsze co zaczęłam robić, to planować menu pod ich gust
Maniusiu, ten żart, to nie żart, tylko czysta prawda o naszej służbie zdrowia
Teresko, a mnie tam zupełnie nie zawstydził Kasi tekst . Mam ogród, bo mam dom, ale nie muszę go kochać żeby starać się go utrzymać w należytym porządku dbając o niego, a już na pewno nie jest to to samo co żywe stworzenie. Tak więc Kasiu, niestety kochana, ale do mnie takie porównanie zupełnie nie trafia Ja uwielbiam sprzątać, ale nie powiedziałabym, że ktoś kto tego nie lubi, a przecież musi, bo ma mieszkanie, traktuje je tak jak to napisała Kasia-jakby miał kota, wrzucał w miskę i nie kochał
Gruszko, też oglądałam ten odcinek ugotowanych i byłam oburzona, bo Polka ze swoimi zrazami zajęła tam ostatnie miejsce. Dla mnie to wszystko wyglądało pięknie
Dieta ośmiogodzinna na razie działa, waga cały czas współpracuje, więc trwam
Dobrego piątku