Strona 2164 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1164 1664 2064 2114 2154 2162 2163 2164 2165 2166 2174 2214 2264 2664 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,631 do 21,640 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Aga podobają mi się, szczególnie ta czarna
    ja zjadłam śniadanie i zbieram się na kijki a po drodze zakupy zrobię, ziemi tez musze dokupić do doniczek
    a potem sprzatanie
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No, czarna jest zarąbista . I jak będzie dobra , to w niej obejdę jubileusz. Chociaż ta w kwiaty jest też elegancka na człowieku i bardziej chyba na lato odpowiednia. Chociaż w opisie do czarnej jest napisane, że jest to sukienka letnia, czyli powinna być cieniutka. Zobaczę, gdy przyjdzie
    gruschka and maniusia72 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki melduję się z domku - dolecialam cała zdrowa i nawet bardzo planowo szczególnie że był to piątek 13-tego
    Teraz odnajde się w domku i będzie ok

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Super Sabinko

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Maniusiu, wszystko co najlepsze dla Twojego Maleństwa, czyli córci

Sabinko, dobrze już widzieć Cię w domku . Tęskniłaś do niego troszkę, to mam nadzieję, że może proces aklimatyzacji nie będzie zbyt długi .

Kasiu, trochę się obawiam czy nasze wpisy nie sprawiły Ci przykrości . Mam jednak nadzieję, że nie odebrałaś ich jako krytyki, ale wyłącznie jako inne punkty widzenia . Bardzo jestem za tym, żeby pisać o tym co i jak odbieramy.

Tereniu, falowanie i spadanie dotyczy pewnie większości z nas. Ważne, jak do tego podchodzimy, czy staramy się to wychwycić i coś z tym robić. Z tego co piszesz widzę, że Ty robisz tak na pewno.

Agnieszko, ładne miejsce wybraliście na wyjazd . Będzie co zwiedzać. Szukam sukienek, ale widzę tylko tą czarną, a przecież z opisu Maniusiu wnioskuję, że powinnam zobaczyć obie . No trudno, czarna jest super! Prześlij mi trochę tej swojej energii na sprzątanie. No i gratki za spadek!

Maniusiu, też wybieram się dzisiaj na kijki, może zdążę jeszcze zanim synu przyjedzie. Weszłabym po drodze do sklepu. Piszesz, że tak robisz. Ale kijki i torba? Może masz jakiś opanowany patent na pogodzenie tego?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu
    no ja też weny do sprzątania nie mam...na szczęście siedzę w pracy,to jestem trochę wytłumaczona,bo po pracy trzeba przecież sobie odpocząćTo o ruchu to było na bolaki TereskiNa zakupy z kijkami to chyba tylko plecak się nada.

Agnieszko
    czarna jak najbardziej cała dla mnie,takie fasony uwielbiam,szczególnie jak mają właśnie trochę luzu tu i tam,jak na zdjęciu.W pierwszym modelu niestety wyglądam fatalnieAle dzieli nas jednak te kilka rozmiarówBrawo za spadki

Sabinko,może szczera rozmowa z córką pomoże w szybkiej adaptacji w ojczyźnieBardzo ci tego życzę

Maniusiu
    widzę,że złapałaś bakcyla na całego,i dobrze,chwilo trwaj

Kasia pewnie regeneruje się w ogródkuTereska jej dzielnie zdalnie towarzyszy

A ja dziś oddałam pole turystom,niech sobie poużywają mojego raju,a co tam
    Zostały domowe dywanowce i pooblatywanie okolicznych sklepów i rynku.Mnóstwo dobra naznoszone
    W ramach bezgluta zrobiłam pierogi leniwe.Takie merdane w misce blenderkiem,szybkościoweZamiast pszennej dałam mąkę kukurydzianą i wyszły przepyszne ,lekkie jak chmurki,polecam do spróbowania,żeby połechtać kubki smakowe,niekoniecznie w diecie bezglutenowej
    Dziś wieczorem impreza z przyjaciółmi,mam nadzieję,że uda mi się nie przejeść,choćraz sięcieszę,żę idęw miejsce gdzie źle karmią.Ale za to towarzystwo wyborowe
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

A ja mam chwilę przerwy w sprzątaniu, potem gotowanie, ogródek, a wieczorem kijki

Krysiu, edytując posty gdzieś mi się zgubiła sukienka w kwiatki, wrzucę ją jak będę miała chwilkę czasu.
    Rzucam Ci mnóstwo mojej energii, bo moja od jakiegoś czasu mnie roznosi Na szczęście dobrze się z tym czuję , ale chętnie się podzielę

Gruszko, ja lubię zbluzowaną górę i wąski dół, bo dobrze w nim wyglądam, ale kurczę, chciałabym żeby czarna okazała się fajna, bo ze zdjęć podoba mi się bardzo.

No wlaśnie Maniusiu, zaabsorbowana kieckami zupełnie zapomniałam

Powodzenia, szczęścia i mnóstwo % na maturze dla Marty !!!!Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-koniczynka.gif

Kasiu, byłaś tu i tam, a u nas nie
    gruschka lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ale kijki i torba? Może masz jakiś opanowany patent na pogodzenie tego?
    Krysiu odpowiedź jest prosta W sobotę na trening z trenerem jadę autem bo o parku mam 12km. Więc torba zostaje w aucie

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu , Agnieszko dziękuję za życzenia dla Marty

Mieszka w
    Częstochowa

No ja podobnie jak Gruszka, żle wyglądam w takim fasonie jak ta kolorowa, dlatego czarna bardziej mi się podoba
    Dzisiaj był inny trener, jakiś szef wszystkich szefów i sędzia w zawodach nordikowych, dał niezły wycisk, no ale prowadził zajęcia zdecydowanie lepiej choć i tamte mi się podobały, no i były ponad 1,5 h

Uprawnienia umieszczania postów