Aga podobają mi się, szczególnie ta czarna
ja zjadłam śniadanie i zbieram się na kijki a po drodze zakupy zrobię, ziemi tez musze dokupić do doniczek
a potem sprzatanie
Aga podobają mi się, szczególnie ta czarna
ja zjadłam śniadanie i zbieram się na kijki a po drodze zakupy zrobię, ziemi tez musze dokupić do doniczek
a potem sprzatanie
No, czarna jest zarąbista . I jak będzie dobra , to w niej obejdę jubileusz. Chociaż ta w kwiaty jest też elegancka na człowieku i bardziej chyba na lato odpowiednia. Chociaż w opisie do czarnej jest napisane, że jest to sukienka letnia, czyli powinna być cieniutka. Zobaczę, gdy przyjdzie
Dziewczynki melduję się z domku - dolecialam cała zdrowa i nawet bardzo planowo szczególnie że był to piątek 13-tego
Teraz odnajde się w domku i będzie ok![]()
Witajcie
Maniusiu, wszystko co najlepsze dla Twojego Maleństwa, czyli córci![]()
Sabinko, dobrze już widzieć Cię w domku. Tęskniłaś do niego troszkę, to mam nadzieję, że może proces aklimatyzacji nie będzie zbyt długi
.
Kasiu, trochę się obawiam czy nasze wpisy nie sprawiły Ci przykrości. Mam jednak nadzieję, że nie odebrałaś ich jako krytyki, ale wyłącznie jako inne punkty widzenia
. Bardzo jestem za tym, żeby pisać o tym co i jak odbieramy.
Tereniu, falowanie i spadanie dotyczy pewnie większości z nas. Ważne, jak do tego podchodzimy, czy staramy się to wychwycić i coś z tym robić. Z tego co piszesz widzę, że Ty robisz tak na pewno.
Agnieszko, ładne miejsce wybraliście na wyjazd. Będzie co zwiedzać. Szukam sukienek, ale widzę tylko tą czarną, a przecież z opisu Maniusiu wnioskuję, że powinnam zobaczyć obie
. No trudno, czarna jest super! Prześlij mi trochę tej swojej energii na sprzątanie. No i gratki za spadek!
Maniusiu, też wybieram się dzisiaj na kijki, może zdążę jeszcze zanim synu przyjedzie. Weszłabym po drodze do sklepu. Piszesz, że tak robisz. Ale kijki i torba? Może masz jakiś opanowany patent na pogodzenie tego?
Krysiu
no ja też weny do sprzątania nie mam...na szczęście siedzę w pracy,to jestem trochę wytłumaczona,bo po pracy trzeba przecież sobie odpocząćTo o ruchu to było na bolaki Tereski
Na zakupy z kijkami to chyba tylko plecak się nada.
Agnieszko
czarna jak najbardziej cała dla mnie,takie fasony uwielbiam,szczególnie jak mają właśnie trochę luzu tu i tam,jak na zdjęciu.W pierwszym modelu niestety wyglądam fatalnieAle dzieli nas jednak te kilka rozmiarów
Brawo za spadki
Sabinko,może szczera rozmowa z córką pomoże w szybkiej adaptacji w ojczyźnieBardzo ci tego życzę
Maniusiu
widzę,że złapałaś bakcyla na całego,i dobrze,chwilo trwaj
Kasia pewnie regeneruje się w ogródkuTereska jej dzielnie zdalnie towarzyszy
A ja dziś oddałam pole turystom,niech sobie poużywają mojego raju,a co tam
Zostały domowe dywanowce i pooblatywanie okolicznych sklepów i rynku.Mnóstwo dobra naznoszone
W ramach bezgluta zrobiłam pierogi leniwe.Takie merdane w misce blenderkiem,szybkościoweZamiast pszennej dałam mąkę kukurydzianą i wyszły przepyszne ,lekkie jak chmurki,polecam do spróbowania,żeby połechtać kubki smakowe,niekoniecznie w diecie bezglutenowej
Dziś wieczorem impreza z przyjaciółmi,mam nadzieję,że uda mi się nie przejeść,choćraz sięcieszę,żę idęw miejsce gdzie źle karmią.Ale za to towarzystwo wyborowe
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
A ja mam chwilę przerwy w sprzątaniu, potem gotowanie, ogródek, a wieczorem kijki
Krysiu, edytując posty gdzieś mi się zgubiła sukienka w kwiatki, wrzucę ją jak będę miała chwilkę czasu.
Rzucam Ci mnóstwo mojej energii, bo moja od jakiegoś czasu mnie roznosiNa szczęście dobrze się z tym czuję
, ale chętnie się podzielę
Gruszko, ja lubię zbluzowaną górę i wąski dół, bo dobrze w nim wyglądam, ale kurczę, chciałabym żeby czarna okazała się fajna, bo ze zdjęć podoba mi się bardzo.
No wlaśnie Maniusiu, zaabsorbowana kieckami zupełnie zapomniałam
Powodzenia, szczęścia i mnóstwo % na maturze dla Marty !!!!
Kasiu, byłaś tu i tam, a u nas nie![]()
Krysiu , Agnieszko dziękuję za życzenia dla Marty![]()
No ja podobnie jak Gruszka, żle wyglądam w takim fasonie jak ta kolorowa, dlatego czarna bardziej mi się podoba
Dzisiaj był inny trener, jakiś szef wszystkich szefów i sędzia w zawodach nordikowych, dał niezły wycisk, no ale prowadził zajęcia zdecydowanie lepiej choć i tamte mi się podobały, no i były ponad 1,5 h