Strona 2175 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1175 1675 2075 2125 2165 2173 2174 2175 2176 2177 2185 2225 2275 2675 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,741 do 21,750 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cieszę sie zatem tym jak jest...
    gruschka lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Maniusiu no proszę jakie spotkania : sarna, dzik i łazik marsjański gdzie ty chodziłaś dziewczyno? sama czy w grupie?
    Kasiu no z tymi skutkami ubocznymi to tak bywa, że lista jest długa albo bardzo długa...ja tez mam zwyczaj czytać wszystko chociaż może lepiej byłoby nie? producenci leków wolą chyba wymienić wszystkie objawy jakie kiedyś kiedykolwiek komuś się zdarzyły albo mogą się zdarzyć aby w razie czego powiedzieć - uprzedzaliśmy...mam nadzieję, że nowy lek tylko ci pomoże a nie zaszkodzi a i parę dni wolnego tez się przyda
    Fajnie, że wracasz na spotkania WW, dobrze ci one służyły i nawet mogłaś korzystać bezpłatnie o ile pamiętam jako osoba która była grzeczna i miała efekty każda metoda jest dobra która nam służy
    Krysiu gonitwa to twoja specjalność ostatnio, często gdzieś gonisz, gnasz, pędzisz, mam nadzieję, że te gonitwy prędzej czy później się skończą
    TinnGo no gdzie są ludzie tam mogą być i konflikty - także na działce ale mam nadzieję, ze burze przeminą i lepsze kontakty z koleżanką-sąsiadką jeszcze wrócą bo co to byłaby za przyjemność jeździć na działeczkę gdzie za płotem czyha skonfliktowany ktoś
    W razie czego pogrozisz sąsiadce nowo nabytymi szponami
    Agnieszko tez pomyślałam, że ty nie z tych co się tak szybko obrażasz i że powód braku twojej porannej kawy dla nas może być zupełnie inny a swoją drogą bardzo dziękuję za tę poranna kawę i tobie i innym dziewczynom którym zdarza się ja postawić bo ja jakiś powolny rozruch mam rano
    TinnGo bardzo mądry ten twój wyżej zamieszczony post, mądra kobieta z ciebie i doświadczona życiowo....
    gruschka lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Maniusiu no proszę jakie spotkania : sarna, dzik i łazik marsjański gdzie ty chodziłaś dziewczyno? sama czy w grupie?
    chodze sama, a chodzę po starym poligonie, kiedyś tu gdzie mieszkam były carskie koszary - teraz jest tam szkoła straży pożarnej, potem była nasza jednostka, a jak minął PRL to własnie zrobili ta szkołe strażacką, a poligon jest taki sobie leżący odłogiem powili powstaje tu osiedle, trochę szkoda, bo teren do spacerow jest fajny, a dziki czy sarny to czasem pod dom nam się tez zapędzą
    gruschka and sabinka57 like this.

Agnieszko oj będzie się działo u ciebie teraz...oj będzie się działo a czy córka przyleciała z psem jak rozumiem? jak pies lata? pewnie w luku bagażowym ale ciekawi mnie to
    a zamieszania w szkole nie zazdroszczę i tobie i twoim dzieciaczkom, którym na pewno trudniej wszystko pojąc.

Gruszko po raz kolejny napiszę, że podziwiam cię za szybkie reagowanie na jakieś symptomy ze strony twojego organizmu, że coś jest nie tak, wiesz co robisz bo już niejednokrotnie tak sama sobie pomogłaś. Zastanawia mnie skąd wiesz, że masz refluks? Czujesz go po prostu czy inne objawy cię zaniepokoiły? Pytam bo jak wspomniała Krysia wiem niby cos na ten temat, piszę niby bo sama refleksu jako takiego nie czułam i nie czuję, myślę tu o zgadze i innych typowych objawach jakby cofania się treści żołądkowej ale jak pod koniec zeszłego roku walczyłam z uporczywym kaszlem to laryngolog stwierdził, że to przyczyna refluksu i dał mi leki na ten refluks i zalecenia żywieniowe, trochę poczytałam i wiele spraw się potwierdziło, kaszel powoli bo powoli ustępował ale nie ustał zupełnie, 3 tygodnie temu najpierw bolało mnie gardło a potem znowu miałam kaszel i okazało się przed wylotem do Anglii, że to zapalenie oskrzeli i oczywiście antybiotyk, jest dużo lepiej z kaszlem ale od tygodnia albo i więcej znowu boli mnie gardło i zaczynam kombinować, że może to jednak ten refluks, który u mnie w ten sposób daje znaki, że jest, trochę go zlekceważyłam bo oprócz gardłowo - kaszlowych objawów nic innego o nim nie świadczy ale może laryngolog miał rację, że już niejednokrotnie spotykał się z takimi objawami, zresztą wujek gogle też to potwierdza
    Tak czy owak dzisiaj idę do lekarza rodzinnego, żeby zajrzał mi do tego mojego gardła.

Jolinko wpadłaś i wypadłaś....
    gruschka lubi to.

Maniusiu ja to bym się bała po takim odludziu chodzić, niby kogoś lub coś się spotyka ale tak trochę straszno jak dla mnie
    Agnieszka jak chodzi sama to psa chyba bierze, może i ty to robisz?
    gruschka lubi to.

Gruszko latam czy tez raczej drepczę codziennie, 4-5 km a wczoraj odkryłam nowe schody, zapuściłam się w trochę inny rejon, tych schodów jest 88, wiem, że to nic w porównaniu z twoimi ale przeszłam je jednym cięgiem i powiem po cichutku, że ciężko było, zasapałam się okrutnie, kondycja leży i kwiczy
    gruschka lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko mój pies nie chce nigdzie chodzić, w ogóle to jest z nim coraz gorzej, słabo widzi słabo słyszy...
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    brawo za ruch,wiesz już jak jest i może być tylko lepiej,kondycja,może nie w takim tempie jak u 20 letniego piłkarza,ale przyjdzie,przynajmniej taka dostępna dla nas
    Mój refluks to czysta klasyka.....Podobne objawy ostatnio miałam w ciąży,stąd wywód,ze przyczyną jest wzrost brzucha obecnie tak jak i wtedy..Przyczyna wzrostu zgoła inna choć też całkiem przyjemna
    Jak będzie to się zobaczy,ale to co teraz robię w ramach samoleczenia na pewno mi nie zaszkodziJak akurat refluksa nie poprawi to będzie lekarz
    Faktem jest,e ten kwas solny co się wydostaje gdzie nie trzeba różne robi szkody.U mnie nietypowy kaszel też się pojawił do kompletu,teoretycznie bez powodu.Dzięki tobie dołączył do objawów.
    Na razie terapia sprawia mi przyjemność,oby byla też pożyteczna.
    Agnieszko
    współczuję szefa....
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, dopiero co wspominalam z Martą, że jeszcze 5 lat temu przejście 1 km do sklepu kończyło się prawie wylewem, tak to było dla mnie męczące, na piętro wchodziłam z przystankiem na odpoczynek, kwestia cwiczen i powolutku z kazdym dniem kondycja będzie się poprawiac
    gruschka and sabinka57 like this.

No to idę polatać czy potruchtać jak kto woli
    gruschka lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów