Strona 2177 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1177 1677 2077 2127 2167 2175 2176 2177 2178 2179 2187 2227 2277 2677 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,761 do 21,770 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Ja to swoje poruszanie się to powinnam po prostu nazwać chodzeniem bo ani z lataniem ani z truchtaniem nie ma to nic wspólnego, raczej szybki spacer no ale zawsze to jakiś ruch większy niż np. leżenie na kanapie
    Krysiu po powrocie z Anglii to ja nigdy nie chowałam się do norki tylko po prostu musiałam za każdym razem z powrotem odnaleźć się w innej ( swojskiej) rzeczywistości, do norki albo i nory to ja się chowam jak mam doła
    Co do lekarza to dalej nic nie wiem, lekarka nie mogła jednoznacznie stwierdzić czy to infekcja gardła czy przyczyna jest przyczyną jest refluks, jakaś podobno teraz infekcja grasuje, że tylko gardło boli a w samolocie mogłam cos od kogoś chwycić albo i od wnuczek a może to po prostu refluks bez infekcji, tak czy owak dostałam leki na refluks a właściwie na regenerację obolałego z powodu refluksu przełyku i płukankę na gardło, nie jest to w każdym razie angina i osłuchana tez zostałam i cicho tam gdzie trzeba a po antybiotyku infekcje łapie się bardzo łatwo a antybiotyk brałam przed wylotem do Anglii...
    Co do refluksu to podobno teraz już nie podaje się czego odgórnie nie jeść tylko każdy indywidulanie ma obserwować swój organizm i robi to chyba właśnie Gruszka
    Krysiu ty nie pojękuj ze zgrozy kochana tylko bierz się do roboty, choćby pomalutku, po cichutku działaj ja się wymądrzam a sama zawalam dietę, owszem - ruszam się ale z dietą do dooopy
    TinnGo jak czytam ile ty prac na tej swojej działeczce wykonujesz to tym bardziej cieszę się, że nie mam takowej Ja to taki leniuszek trochę jestem... żeby nie powiedzieć leń
    U mnie z tym jest gorzej bo ja klasycznych objawów refluksu nie mam
    No i już drugi lekarz mi powiedział, żeby podwyższyć trochę stronę łózka gdzie jest głowa Muszę cos wykombinować.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Agnieszko zawsze wiedziałyśmy, że Kuba to super chłopak i pilny uczeń i ma poukładane w głowie to i jego srednia nie dziwi
    I skoro pani Kuby kazała ci przyjść to idż koniecznie
    Super, że waga i wymiary ci spadają, podziwiam cię za konsekwencję, zresztą nie tylko ciebie, dlaczego u mnie tak nie może być????
    Dobrze, że twój szef w końcu zrozumiał co nieco to i przygotowania będą spokojniejsze
    Dobrze, że piesek przyjedzie spokojnie samochodem
    Maniusiu nie wszyscy muszę mieć takie wysokie oceny jak Kuba ale za to twoja córka to wspaniała artystka już a będzie jeszcze wspanialsza po skończeniu wymarzonej uczelni, czego jej z całego serca życzę, możesz być z niej dumna i myślę, że jesteś
    Kasiu i ty na pewno jesteś dumna ze swoich dzieci, już w zasadzie dorośli ludzie, tylko najmłodsza jeszcze studiuje, wspaniale ich wychowaliście, co potwierdza jeszcze TinnGo która miała okazję poznać ich wszystkich osobiście, ja poznałam tylko twojego męża i córkę w Gdyni - sprawiali bardzo miłe wrażenie no i malutka sunia była wtedy w nimi, świeżo po kupieniu
    Mam nadzieję, że z nowym lekiem nie będzie żadnych "atrakcji" i wszystko odbędzie się w miarę bezboleśnie
    Gruszko doczytałaś między wierszami, że twoja górna cześć ciała powinna być wyżej niż dolna??? - w łóżku oczywiście

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko doczytalam
    Ale jak już pisałam u mnie najgorzej jest w dzień.Śpię całkiem nieżle i całkiem długoSzczegółnie po marszykach z M,nawet zakończonych lodami
    Dziś na probę na śniadanie zjadłam chleb bezglutenowy i gruszkęCoś tam się lekko odezwało po godzinie,ale tylko na moment i znikło
    Więc może te gruszki będę mogła jeść.I u mnie pochodzenie po posiłku,nawet 15-20 min bardzo pomaga.
    Oby całokształt działań dla zdrowia mnie uleczył,chyba nieśmiało mogę mieć nadzieję,że terapia jest dobra
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, tak się ładnie rozpisujecie rano

Kasiu, to prawda że dawno nie pisałaś o swoich dzieciach. Ale nawet, jak pisałaś, to dotyczyło to raczej różnych Twoich niepokojów. A tymczasem dopiero teraz widzę, że naprawdę masz się czym chwalić. Bardzo miło poczytać, jakie wspaniałe pociechy wychowaliście i wykształciliście .

Agnieszko, czysta przyjemność dostać takie zaproszenie . Przyznam, że też miałam taką niespodziankę i było to bardzo miłe i budujące doświadczenie. Trudno nie być w takim momencie jeszcze bardziej dumnym ze swojego dziecka. Kuba kończy szkołę z fantastyczną średnią i myślę, że to piękna zapowiedź tego, co może uzyskać na maturze. Dobrze, że zawalczyłaś z dyrektorem o dzieci. Musiałaś być bardzo przekonująca, skoro posłuchał .

Jak tak teraz pomyślę, to naprawdę same fajne dzieciaki są w tej naszej gromadce .

Gruszko, mój teren nie jest tak dobrze rozpoznany, więc będę działać raczej spontanicznie . Ale oczywiście będę działać.

Sabinko, z podwyższeniem łóżka od strony głowy jest na pewno coś na rzeczy. Wiem, że kiedy łapało mnie w nocy, to przesypiałam na półleżąco. Inaczej się nie dało. Więc przy stałym problemie jest to pewnie jeszcze bardziej wskazane.

Pomyślałam, że może niekoniecznie chcę iść na zabieg do tego lekarza, z którym miałam tyle przebojów, tylko spróbuję w innym szpitalu. Pojechałam więc do K-c, o czym pisałam, żeby szukać czegoś innego. Wróciłam wtedy szybko, bo okazało się, że lekarz już nie przyjmuje. Ale pani w recepcji, po chwili zastanowienia, wzięła moje skierowanie i powiedziała, że spróbuje je jutro pokazać lekarzowi i zobaczy co on powie. Nie ma jednak żadnej pewności, czy mnie przyjmie. Wzięła mój numer telefonu i powiedziała, że zadzwoni, ale podała też swój numer. Nie zadzwoniła, ale ja to zrobiłam. I okazało się, że pani załatwiła mi termin! Czasami coś się podzieje, a ja pozostaję z tym w takim dobrym zadziwieniu .

Kurczę pisałam z telefonu i zapomniałam, że tutaj nie stawia się emotikonek i nic nie poszło!!!
    A pisałam o tym, że Krysiu zdradz nam termin twojej operacji bo wiemy już, że będzie się ona odbywała w Katowicach, tylko nie wiemy kiedy dokładnie? A chciałybyśmy bardzo, Przynajmniej ja chciałabym bardzo trzymać kciuki
    I tak wszystko będzie świetnie i dobrze ( nie ma innej opcji) ale nasze kciuki sprawią, że będzie jeszcze lepiej

A jeszcze dopowiem - pamiętacie, że czekałam na lotnisku 4 godziny i 40 minut bo takie bylo opóźnienie samolotu,teraz córka napisała do Ryanaira odwołanie o odszkodowanie i skargę i w ciągu 10 dni mam otrzymać jako rekompensatę 250 € czyli około 1000 zł
    ale jestem zadowolona, że to zrobiła, też dobrą mam córkę

Gardło mnie dalej boli i chrypię, więc jutro zrobię test i będę piła tylko wodę Ciekawe co moje mój refluks i moje gardło na to? Bo myślę, że moj brzuch będzie wdzięczny

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko, ale fajnie! Super wiadomość z tym zwrotem pieniędzy Dobrze, że córcia to wypatrzyła, bo niecnie podejrzewam, że Ty byś odpuściła . Czyli następny przelot masz opłacony . Widzę, że jutro pełny post. Ciekawe, jak będziesz się czuła. Ale masz rację, że jakkolwiek byś się nie czuła, to organizm będzie wdzięczny za taką przerwę w dostawie.
    Moja operacja dopiero późną jesienią. No trochę muszę poczekać. U tego wcześniejszego lekarza miałam mieć teraz w połowie maja. Nie wiem, może niedobrze robię .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (6).jpgNa razie tylko kawa, ale za to jaka wakacyjna
    gruschka and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów