Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa pod adresem Kuby Jeszcze wam powiem, ze Kuba ma frekwencję jedną z najwyższych w szkole- 98 % - i to sam z siebie tak chciał. Ale to jest tak- ja bardzo rzadko chodzę na l4, mój mąż nie był nigdy w życiu, więc i dzieciaki tak mają, bo moja córka też nie chodzi na zwolnienia.Mój synuś ma wady jak każdy, ale jestem dumna, bo przy swojej gapowatości jest naprawdę odpowiedzialnym i przede wszystkim dobrym, fajnym człowiekiem.
Tak jak Tereska napisała o kindersztubie Kasi dzieci, dla mnie to też było ważne, żeby nauczyć dzieci dobrego wychowania, przez co nie muszę się teraz wstydzić, że nie będą potrafili się zachować. Moim zdaniem, to i im wtedy jest łatwiej w życiu.
W tym tygodniu zgubiłam 0,8 kg. Detoks bułkowy i kijki działają. Wprowadziłam jedna porcję węgli dziennie- rano, a dalej tak jak do tej pory.
Sabinko, świetna wiadomość z kasą, bo przygoda już dawno przebolana i zapomniana, a kasa zostanie na coś fajnego.Powodzenia na dzisiejszym detoksie- wytrzymaj .
Krysiu, dobrze, że szybko załatwiłaś lekarza. Masz rację, czasem nie wiadomo skąd otrzymamy pomoc i wtedy jest zdziwienie
W mojej rodzinie znów odezwały się choroby. U siostry męża leczonej po usunięciu guza piersi, znaleziono jakąś zmianę na macicy, więc kolejne zmartwienie i czekanie na wynik, choć już jej powiedziano, że to nowotwór, tylko nie wiadomo jaki, a u brata stwierdzono dwie przepukliny na kręgosłupie i w przyszłym tygodniu ma operację.
Gruszko, jak wynajdziesz fajny przepis na dobry chlebuś bezglutenowy, to ja tez poproszę o przepis
Maniusiu, Twoja Marta ma taki talent artystyczny i jednocześnie chęci do pracy, że jeszcze kiedyś o niej usłyszymy i będziemy dumne, że osobiście znamy jej mamę
Teresko, jak widziałam Twój ogród na fb, to byłam zachwycona.Czyściutko, schludnie. Ja też tak lubię i gdy już pielę (czego nie cierpię), to żaden chwast się nie ostanie
No idę szykować sniadanie dla wszystkich domowników, a przede wszystkim pobawić się z psami
Udanej soboty