Strona 2189 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1189 1689 2089 2139 2179 2187 2188 2189 2190 2191 2199 2239 2289 2689 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21,881 do 21,890 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kalahari chętnie pokażę lampę, ale z uwagi na trudności zamieszczania zdjęć na forum to mam do was dziewczyny prośbę czy mogłabym zostać przyjęta do apki?????
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (13).jpg

Witajcie piątkowo. Dziś nie idę do pracy, tylko na zakończenie roku do Kuby, a więc wszystko muszę robić wcześniej niż zwykle.

Cześć Magda, fajnie, że się odezwałaś, bo już myślałam, że moje nawoływania zdadzą się psu na budę , a tak wiem przynajmniej, że u ciebie wszystko ok.

Teresko, ja jestem jak najbardziej za przyjęciem Cię do apki!!!!!!!, co nie zmienia faktu, że Magda i tak nie zobaczy Twojej lampy, bo ona się z apki wymiksowała Ale damy radę, my zobaczymy, a potem pięknie Madzi ją opiszemy
    Kasiu, wiesz co robić

Maniusiu, dobrze że się nie poddałaś. Ja też nie , może jutro dołączy Krysia ?

Trzymajcie się. Udanego dnia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry w moj wolny piateczek! Dzieki za kawusie Agnieszko i za greckie klimaty.I tobie i Madzi...
    A Anthony Quinn jest przystojny...ale nie w moim typie...ja wole blondynow takich jak Redford w Pozegnaniu z Afryka

A moja szafa Tereniu wyglada tak:

Oczywiscie, ze z checia przyjme Terenie do whatsappki. A Madzi lampe jakos pokazemy...nie ma obawy.
    Tereniu-ja czasami przekopiowuje moje zdjecia tutaj z fb, tak wiec jesli chcesz to wrzuc lampe do fejsbuka i przekopiuj tutaj,wtedy bedzie wieksza fotka niz w komorce...
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej, ja tez jestem za przyjęciem Tereni, a Madzi można lampę wotschapem wysłać jakby co.
    Dziś piątek i przeraża mnie jak czas zapiernicza, już właściwie się kwiecień skończył..

Kasiu moja szafa tez tak wygląda

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

moja nie

Wychodzę na akademię

Mieszka w
    Częstochowa

Aga u ciebie już zakończenie w Kuby szkole? U nas dopiero o 16

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Tereniu-ja czasami przekopiowuje moje zdjecia tutaj z fb, tak wiec jesli chcesz to wrzuc lampe do fejsbuka i przekopiuj tutaj,wtedy bedzie wieksza fotka niz w komorce...
    Ale wtedy może zobaczycie, że nie wszystkie lutowania są jednakowej szerokościi że prawa strona jest troszeczkę mniej okrągła niż lewa.
    Może ja patrzę na nią przez pryzmat trudu jaki włożyłam w wytworzenie i jestem zbyt łagodna w ocenie.
    Oj nie chce mi się kończyć tej garderoby rozmieszczać. U mnie proces wyrzucania, zwłaszcza butów jest trudny.
    Jestem wyjątkowy "przydoś" jeżeli chodzi o ciuchy i buty. Ilość kurteczek wszelkiej maści i grubości przechodzi ludzkie pojecie.Ale jak się chodzi na kijki to tych wariantów pogodowych trzeba mieć kilka.
    Dzisiaj wślizgnęła mi się do sypialni kociczka Browni.To niekłopotliwy kompan do spania bo układa się w nogach na kołdrze i spokojniutko czeka aż ja wstanę i ją zachęcę do aktywności- najlepiej pełną miseczką.
    Nasza koleżanka z Celownika, Kasia Aisak, bardzo się utożsamia z moją małą łakomczuszką, Browni jest rzeczywiście hedonistką. Uwielbia jeść, spać, wygrzewa się w każdej napotkanej plamie słonecznej, nie biega bez sensu za światełkiem laserka. Jest łagodna, leniwa, troszkę łakoma i ma zawsze jakieś wymagania, które oznajmia miauczeniem.Jako jedyna z moich trzech kotów często usiłuje się ze mna dogadać.
    Używa do tego miauczenia, jej wiara w to, że ją zrozumiem bardzo mnie mobilizuje do kombinacji o co może chodzić.
    Zazwyczaj jednak obrażona i rozczarowana moja słabą inteligencją kociczka odwraca się zadkiem, podnosi ogon i pogardliwie się patrząc oddala .
    Ma taki śmieszny wygląd pyszczka , taki gniewny i groźny, a to największy "mamlas" i "beksa" z moich trzech kotów.
    Jak je znalazłam to siostra i brat szły w poszukiwaniu ratunku. A Browni leżała w środku rabarbarowego krzaka i zawodziła już ochrypła z płaczu. W pierwszą noc po znalezieniu, zostałam z nimi na działce, myślałam , że może kocica po nie wróci(nie wiedziałam czy to człowiek je podrzucił, czy kot)i zostawiłam na dworze. Ale o 5 rano gdy się zrobiło zimno (to był czerwiec) Szarlotek i Kasia wlazły do domku i wskoczyły do mojego łóżka tuląc się do szyi (Szarlotek) i wkręcając w zagłębienie łokcia (Kasia). Osamotniona i skostniała Browni siedziała na zimnych płytkach i lamentowała tak, że mnie obudziła.
    Ach lepiej rozumiem wszystkie matki odkąd trafiły do mojego życia koty.
    Trzymam kciuki za mamy zdające maturę , za wszystkich dietkujących i wszystkich innych po 40 czymkolwiek się zajmujących też. Narka.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 27-04-2018 o 08:47
    Agnieszka111 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Tereniu, nasza Markiza tez próbuje się porozumieć i tez jest rozczarowana naszym brakiem inteligencji w tym temacie.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, czekam na lampe Tiffany--tutaj, zeby wniosla troche atmosfery z 5th avenu.....
    tinngo-tylko nie przejmuj sie lutowaniami...tu chodzi o calosc przedsiewziecia!!!!i o fantazje......

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Wracam do żywych tzn pomału wychodzę z dołka, byłam znowu u lekarza i okazało się, że mam bakteryjne zapalenie górnych dróg oddechowych czy coś w tym stylu, podobno moje gardło wygląda okropnie, podobno zarażam więc uwaga !!! dostałam antybiotyk ( jakiś nowy dla mnie) i jak do poniedziałku nie będzie chociaż trochę lepiej to mam przyjść znowu....
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów